Sista dagen av 2007!

Nu är snart detta året över.. vilket känns faktiskt väldigt skönt. Nu är det nya krafter fram till studenten som gäller! :)

Imorgon bär det av till Ramundberget för lite skidåkning och party. Även detta ser jag fram emot mycket :) Ska bli väldigt mysigt att åka på en liten roadtrip med bara J imorgon! :)

image104

Shopping!

Igår tog jag mig friheten att shoppa lite medan J jobbade!

Det blev:
♥ En tunika.
♥ Foundation, dream matte mouse.
♥ Kam.
♥ Dusch tvål.
♥ Chips.


Tunikan då.

dåligt med uppdatering

Nu har det verkligen varit dåligt med uppdatering.. men jag känner mig inte så peppad när ingen kommenterar ;)
Har lite fantasibrist också!

Imorgon åker i alla fall jag och J upp till Ramundberget, väl där väntar våra vänner så snällt. (Även fast de svek oss och åkte upp redan igår..). Blir skidåkning måndag - onsdag.. Plus nyårsfest på Eriksgården på måndag! :) Jag längtar så sjukt mycket!

Det har snöat här idag också, mycket vintrigt :)

tjugosju



Idag är jag och J barnvakt åt denna söta prutten.
Vi har varit och åkt skidor, och det är hur mysigt som helst. Mamma och de är inte hemma, men det känns ändå tomt nu när alla har åkt.. Men det är väl lite lugnt och skönt antar jag också :)

GOD JUL

Nu ska vi alldeles strax åka till Brita och fika lite :) sedan blir det hem och Kalle Anka och hela skiten ;)

MEN GOD JUL PÅ ER ALLESAMMANS :)

image99

En fundering..

Vad ska man skriva om så folk läser bloggen?
Det vanliga tråkiga funkar uppebarligen inte..

Goddagens!

Idag sov jag länge, vilket var väldigt skönt.
Var en sväng ut till Birsta, trevligt.
Tittade på utsikten från Södra berget.

Ja, det var min dag i korthet. Nu funderar jag på att sova.

Saknar J, jag vill ha hem honom nu, och inte på onsdag morgon. Förmår mig knappt att svara på hans sms.. saknaden blir bara större.

Good night.

tjugotvå

Jag får sånnahär läskiga känslor i kroppen. Det känns som om att det lumpentiden igen. J åker imorgon bitti, tidigt. Norrut, långt. Är borta rätt länge. Jag tycker inte om den känslan, jag tycker inte om att vara borta från honom en längre tid. Jag får svårt att sova, och så blir jag pussjuk.

Men i vilket fall.. hade en läskig upplevelse idag.
Jag och min syster var på stan i åtskilliga timmar idag för en shoppingrunda. Sedan när vi sätter oss på bussen på väg hem, så börjar jag må fruktansvärt illa. Sedan efter en liten stund så blir jag bara tokvarm, svetten bara rinner, och jag blir yr och alldeles kritvit i ansiktet. Jag var nära på att svimma, och jag hade hög puls, och ville verkligen bara av bussen. Det var så sjukt läskigt, och hade jag inte haft min syster med så hade jag nog svimmat och dött där på bussen ungefär.



Jullov!

Det är verkligen underbart skönt med jullov :) Syster är här, och det är trevligt! :)

Alltså, CSN. Det står på deras hemsida att studiebidraget ska betalas ut idag.. men jag har inte fått något! jag förstår inte, fler som inte fått?

JULKLAPP!!

JAG HAR FÅTT NYA SKIDOR I JULKLAPP IDAG!
JAG HAR FÅTT NYA SKIDOR I JULKLAPP IDAG!
JAG HAR FÅTT NYA SKIDOR I JULKLAPP IDAG!
JAG HAR FÅTT NYA SKIDOR I JULKLAPP IDAG!
JAG HAR FÅTT NYA SKIDOR I JULKLAPP IDAG!
JAG HAR FÅTT NYA SKIDOR I JULKLAPP IDAG!
JAG HAR FÅTT NYA SKIDOR I JULKLAPP IDAG!






Fick nya pjäxor också, men de har jag ingen bild på!

tjugo

Julmarknaden idag var mysig, bilder kommer senare :) Ska hem till J nu snart och träffa hans syster K. Var ett tag sedan nu, så det ska bli trevligt. Ska tillbaka hit sedan ikväll och fixa det sista innan S kommer! :) Blir lilla julafton ikväll också då J inte är hemma över jul! :(


Foto



Vi har lite tråkigt.

nitton

Godkväll!
Har nästan gjort klart filosofin och det känns verkligen grymt skönt! :)

Jag och J sitter och kollar på skidfilm, Seven Sunny Days. Hur mysig som helst! Verkligen ett filmtips om man tycker om sjuka saker i samband med skidåkning ;)

Ska se klart den nu, och sedan blir det mys för hela slanten! :)

nitton

Aah, skönt med en två timmars tupplur, dock är jag fortfarande ruskigt trött, men bara skönt om det är lätt att sova sedan ikväll!
Nu har jag inte fått filosofin gjord, och måste ta tag i denna när middagens bestående av potatisbullar avnjutits! :)


Nitton

Nu är jag på allvar trött, vill bara lägga mig och sova. Men jag kan inte, för då kommer jag aldrig vakna innan J är här, och då kommer han inte in..

Idrotten idag var riktigt rolig, men också väldigt jobbigt. Man kanske skulle syssla med just den typen av träning en gång i veckan eller något, då skulle man nog bli lite mer vältränad :) Men det var i vilket fall väldigt bra! Och även denna gång så skrattade läraren så han fick ont i magen..

IDAG HAR JAG HAFT MIN SISTA LEKTION INNAN JULLOVET! Så grymt underbart skönt. Nu ska jag bara göra klart filosofin, så är det verkligen lov sedan. Imorgon är det bara ett uppdrag i Guldtrofén, Julmarknad, mellan 11-13,  och sedan är det inget mer :)


 
image91

nitton

Vaknade 04.35, och var pigg. Har varit vaken sedan dess, har helt enkelt inte kunnat somna om.
Så, jag kommer somna gott ikväll, och förmodligen kommer jag behöva ta en liten tupplur efter skolan :)

Idag ska vi till judohallen på idrotten, ska leka med pilatusbollar och sånt, kommer nog bli ganska jobbgt, men kul :) Sedan ska skolkatalogen delas ut igen, i fyra timmar, vilket jag verkligen inte kommer orka ;)

Nej, nu ska jag äta frukost, för jag har varit hungrig sedan klockan fem, men vill inte väcka alla andra :)

Foto



blä.

arton

Jag har tur som har fönster mot det håll som soluppgången alltid är. Så när det är klart väder vaknar jag alltid upp till en fin morgonhimmel :)
Såhär såg det till exempel ut igår!



och på kvällarna ser det ut såhär..


Dagens outfit



Mjukisbyxor: BikBok
T-shirt: Gina Tricot

arton

Skolan idag var helt okej, försov mig lite, men det är sådant som händer!

Efter skolan blev det en sväng ut till J, och sedan hem igen. Upptäckte att jag glömt busskortet, så jag fick betala 22 kr för att komma hem. Vilket kändes väldigt onödigt när man kunde åkte gratis.

Nu tänkte jag gå ner och ta en dusch, och sedan ska jag hjälpa mamma att göra julköttbullar! ♥


image81

sjutton

Goddagens!
Somnade om och sov till halv ett, vilket var behövligt! Mår lite bättre nu, men den där känslan finns fortfarande kvar!

J kommer och hämtar mig strax, tänkte slappa hemma hos honom ikväll. :)

sjutton

Som jag trodde.. en släng av magsjuka. Mår inge vidare nu och tänkte lägga mig och försöka sova och se om det känns bättre sedan!

Godnatt, eller godmorgon.

sjutton

Vaknade när J gick upp imorse, och jag mådde fruktansvärt illa. Gör det fortfarande. Förstår inte vad det är, men jag hoppas inte att jag blivit smittad av vinterkräksjukan, för det känns som om att det kan komma upp något när som helst..


sexton

Tänkte publicera en egen bild på Kasper och Anna :)

image80

sexton

Oj, om en vecka så är det dagen före dopparedagen..

Men i vilket fall.
Svenska Hjältar galan.. jag grät. Inte för att det var sorgligt, eller jo, det också. Men mer för att det äntligen visas uppskattning för vanliga människor. Det var sjukt häftigt att se Kasper stå där på scenen och ta emot priset. Se Anna sitta i publiken. Ja, vanliga människor, som nu är lite mer kända! :)

Grattis Kasper!

Dagens outfit



Jeans: Lee, köpta på outlet.
Linne: H&M

(Ursäkta min hockeystjärt på mittenbilden!)

Svenska hjältar

image76

Känns verkligen skumt att se Kasper på tv, men kul.


sexton

Kvällen igår! UNDERBAR!

Kvällen började med att vi åt världens goaste speghetti och köttfärssås hemma hos E. Sedan drack vi varsin drink och lite cider medan vi tittade på tv! T&T kom och hämtade oss och så åkte vi ner till Kåren. Men där var det ungefär 500 personer i kö och 100 kr i inträde, så det orkade vi verkligen inte!
Vi gick istället till Daltons där vi träffade tre grabbar, satt och snackade lite och hade allmänt dåligt. Sedan kom J och någon till och hämtade oss och så drog vi in på stadshuset (vi kom in gratis, haha). Där inne dansade vi nästan konstant i fyra timmar, vilket var helt galet kul!

Tack tjejer för en helt underbart kul kväll! <3

image75

Utgång!

Nu ska jag alldeles strax bege mig till bussen som ska ta mig till Emelie! Middag och lite förfest där :) Sedan blir det nog Kåren och eventuellt något mer!

Hör av er om ni är ute ikväll ;)

femton

Fick i alla fall den gulligaste kommenteren idag:

Jag skulle gärna delat morgonrock med dig.


Den var bara så söt!

femton

För bara fem år sedan klarade man sig alldeles utmärkt i samhället om man kunde minnas två fyrsiffriga koder: portkoden hem och bankomatkoden. Idag har kodhysterin exploderat. Det går knappt att fisa utan att man först måste slå in en giltlig personlig kod!

Först har vi de vanliga fyrsiffriga koderna. De till porten, mobilen, bankomaten, bibliotekskortet, inloggningen på jobbet, telefonsvararen osv. Ibland får man en möjlighet att själv välja kod, men oftast blir man bara tilldelad en. Många gånger går det att lära sig den. Efter bara ett par gånger går det som på räls, handen lixom rör sig själv över knapparna, tills man stöter på en knappsats där ettan inte sitter längst ner utan uppe i vänstra hörnet. Det är då bankomaten sväljer kortet efter tre försök utan att man begriper varför.

Sen har vi alla koderna på datorn. De är till dina personliga konton/sidor, postgirot, dejtingsajten, e-posten, msn med mera. Här räcker det ofta inte med en vanlig fyrsiffrig kord, de tilldelar eller rekommenderar dig att skaffa en som innehåller både versaler och gemener samt några siffror. Ungefär såhär: wT3JK787.
    Det är dessutom förbjudet att skriva upp dem. Inte undra på att vi blir tankspridda och förvirrade när man måste gå omkring och hålla alla dessa koder i minnet. Klockan fem på eftermiddagen finns det vanligtvis inte plats till att komma ihåg ens vilket dagis man lämnande in ungarna på om morgonen, eller om man överhuvudet taget har ungar.

Några av mina kamrater har försökt lura systemet genom att anteckna koderna i telefonboksdelen i kalendern, fast under ett falsk namn. Det låter ju bra, men fungerar sämre i verkligheten när man ska försöka komma ihåg till vilket ställe anteckningen "Hallonsylt D315iHja9" går.

Logga till!

Femton

Godmorgon godmorgon! (tänk göteborgska)
Vaknade bredvid världens finaste och kände att detta var en morgon då man aldrig ville kliva upp, dock så ska han alldeles strax åka till jobbet. Själv ska man tillägna min dag åt den ekonimiska politiken, intressant va? Inte särskilt.

Ska äta frukost nu :)

femton

Jag önskar verkligen att jag hade en egen bil. Dock vill jag inte betala försäkringar, vägskatt och skatt och bensin och allt man nu behöver. En bil som är helt gratis, det ska jag skaffa mig när jag är storare ;)

Kvällen blev väl inte riktigt som den var tänkt! Skulle ju käka pizza ute hos N. Men på vägen dit så ringde Ems och frågade om inte hon och Jessica kunde hänga med, visst tänkte jag! Vi stannade på ICA och köpte chips och dricka.. och detta blev så bra att det ersatte pizza! Men det var en trevlig kväll som dock avbröts lite tidigt pga av att jag var tvungen att hämta från julbordet.. Men det blir mer party imorgon! :)

J ligger i min säng och äter middag nu. Kommer få somnade till lukten av lövbiff och sås.. Yummie.

TUSEN TACK FÖR ATT JAG HAR FÅTT FLER KOMMENTERAR ÄN VANLIGT IDAG. Jag blev verkligen superglad! Keep it up!

fjorton

Godkväll!
Dagen har varit bra, kvällen mindre bra. Började med att de vuxna här i huset började bråka, vi åkte ner på affärn, det kom fram lite saker genom möten med andra människor, väl hemma blev bråket ännu värre. Som tur var så skulle den ena iväg på julbord, så nu är det lungt igen. Men jag förstår inte hur två vuxna människor orkar med att bråka så mycket.

Ikväll ska vi ut några stycken till N, käka pizza och planera lite inför nyår :) Sedan inatt eller likande, så ska jag hämta upp personen från julbordet och åka hem. Förhoppningsvis så får jag med mig J hem också. :)

Dagens outfit

Var ett tag sedan, men här kommer en ny outfit!

image74

Leggings: Gina Tricot
Klänning: JC
Vitt linne: H&M
Grått linne: KappAhl
Kofta: Zara

fjorton

Jag ser ju att det är ungefär 100 stycken om dagen som tittar in och läser min blogg!
Varför kan ni inte kommentera mera? :D

Vilka är ni? :D

Foto

Jag orkar inte skriva så vad jag har gjort idag.. Tänkte mer visa vad jag har gjort idag, samt i går.

Vi börjar med igår.



Sedan idag.





fjorton

Årsmöte idag, trevligt värre! Missar tyvärr projektredovisningen.. Men får ta min klassbok en annan dag :)

Ikväll blir det planeringsmöta a la Ramundberget. Över lite pizza och dricka för de som vill, själv ska jag nog köra, känns säkrast så att man inte blir kvar i Kvarsätt..

Ska ta och äta lite frukost nu och sedan ska vi bege oss, J börjar jobba 9.30 och jag tänkte hinna med 9.15 bussen så jag kommer i tid till mötet :)

Au revoir!

Lucia :)

Hemma idag, ont i magen. Tror att J har smittat mig lite..

Fint väder idag iaf :)

image67

When the night is here..

Det är skönt att bara ta det lungt såhär framåt kvällen. Jag känner verkligen inte för att göra någonting, även om jag har massor att göra! Skolan har på något sätt blivit nummer två, tyvärr. Måste verkligen kämpa tiden ut nu.. mindre än en halvår kvar till studenten!

Ska titta på nioende avsnittet av Gossip Girl nu. Efter detta har jag bara ett avsnitt kvar.. vad ska jag göra sedan? :(

image66

Foto



J åt toast.





Sedan gick vi ut och fotade lite.



Skriv ditt namn..

Skriv ditt namn med lillfingret: my
Skriv ditt namn med armbågen: myh
Skriv ditt namn med pannan: myu67h
Skriv ditt namn med foten: my
Skriv ditt namn med näsan: m7
Skriv ditt namn med örat: hv
Skriv ditt namn med munnen: my6

Denna var faktiskt riktigt rolig! Prova :)

tolv

image56

En lite bättre bild på frisyren.. men jag måste erkänna att det var snyggare i måndags när K hade fixat det ;)

tolv

Vi hade volleyboll på idrotten idag. och det var sjukt roligt! Tror inte det finns någon klass som har så roligt som vi har på idrotten! Läraren skrattar varje gång så han får ont i magen :)

Efter idrotten så var det dags för oss i Styrelsen att dela ut skolkatalogerna.. vi stod i fyra timmar, och det är minst lika mycket arbete kvar! Går så fruktansvärt många på denna skola..



Köpte lite gotta efter skolan ;)

elva

Tjugofem månader idag

J ligger nerbäddad i soffan. Magsjuk och feber, lite rädd att han åkt på vinterkräksjukan. Finns ju en viss risk att jag också kommer få det då..
Försov mig imorse, J hade stängt av klockan eftersom att han varit uppe och spytt flera gånger i natt. Sedan så tog jag bilen in till stan, och det fanns verkligen inte en enda parkeringsplats i hela stan! Jag höll på att bli tokig. Så jag åkte tillbaka hit, och missade även psykologin idag.





tio

Hej!
Träningen gick bra, lite jobbigt när jag inte tränat på över en vecka, man känner verkligen att man tappar kondisen fort! Men det var kul att träna igen, känna på lite flås, som det blev då vi bara var 7 stycken och vi lirade nästan konstant i 45 minuter :)

M kom och hämtade mig, hade haft något möte i närheten, så då tänkte vi att jag kunde åka med honom hem till Alnö. Sitter här hos J och skriver nu, underbart. Proppar i mig lakrisal (istället för middag, då jag verkligen inte är sugen på mat..)

Glömt att göra fotouppgiften tills imorgon, kommer knappt få godkänt på den kursen känns det som. Men jag hoppas att vi hinner ha ett uppsamlingstillfälle innan jul så man kan komma igen och ligga side by side nästa termin.

I LOVE MY HAIR, btw. Är verkligen asnöjd :) Tack Kate!

tio

Idag har jag klippt mig, aah!



Säger som min syster, tummen upp eller tummen ner?

tio


image52


I love you! ♥

tio

Söndag natt, måndag morgon.
I vilket fall tänkte jag och min prins krypa till kojs nu.. efter att ha sett sex avsnitt av Gossip Girl. Ska se nästa när jag kommer hem från skolan imorgon!

Är nervös inför morgondagen, tänk om håret inte blir bra? vad ska jag göra då? Mah, hjälp mig. Ska uppdatera med bild så fort jag kan.. eller vill. Eller kanske, ja, vågar!

Sov gott alla söta människor :)

Puss! ♥

nio

Nu tänkte jag se ett avsnitt till av Gossip Girl, det blir det femte och sista idag.. Kanske.. Om det inte blir för spännande ;)

Jag vet att det i alla fall är några som läser, vad vill ni att jag ska skriva om? :D Något ni vill veta! Skriv och fråga och jag lovar att svara :)

nio

Jag är verkligen helt fast! Gossip Girl, it rules! Någon mer som följer den eller kanske redan har sett allt? ;)

Fick pyttipanna till middag, inte min favoriträtt, men det funkade!

Imorgon ska jag klippa mig! Ska vara hårmodell åt en tjej som går sista året på frisör, och jag ska klippa mig där fram till maj, resultatet får ni se imorgon ;) Men jag känner på mig att det kommer bli hur bra som helst, ska verkligen bli skönt att klippa ur det och fixa till det igen :)

image50

nio

Värdelös uppdatering, sorry!
men jag har haft fullt upp :)

match idag, vinst med 4-3! :)

ska fortsätta titta på Gossip Girl nu, sjukt bra!

Foto


Först en liten vinterbild :)



Kan hända att ni tycker de är lite överredigerade.. men det vet jag redan om, men det är meningen att det ska vara så också, skapade en lite coolare effekt på bilderna :)

KOMMENTERA MER ÄN GÄRNA :)

sju

Dåligt med update igår, ber om ursäkt för det.
Sitter på skolan nu, projektarbete. Mitt ska vara klart fredagen v.3. Så jag hoppas att jag hinner klart denna gång ;)

Annars så komer Em ut ikväll och vi ska käka middag och kika på idolfinalen :)

sex

Konstigaste dagen någonsin.
Mitt alarm ringde inte. Joels teleson är stendöd och går inte igång, ringde därför inte heller. Sara försov sig, några fler?

image44

fem

image43


Sitter nu hemma hos J, kom hit efter många om och men!
Åkte med Joe in till stan, och skulle där bli hämtad av J. Men när vi fick reda på att hans pappa var i stan, försökte vi febrilt få tag i honom, utan att lyckas. Som tur var så var en fika hos Brita inbokad, så jag följde med dit och fick i  mitt två glas trocadero och en hembakt kanelbulle!
 Sedan fick jag åka nybil till Alnö, som var glashalt!

Läste nyss att massa bussturer är inställda, dels massa bussar härifrån! Så kanske blir det så att man inte ens tar sig till skolan imorgon..



Dagens outfit



Dagens städoutfit:
Shorts: JC.
Tunika / Klänning: MQ

Foto

Nu tänker jag lägga upp lite foton här, och jag skulle bli glad om ni berättar vad ni tycker :)







fem

Tråkig dag idag med tråkigt väder. Känner att jag ligger efter med allt, och jag orkar inte anstränga mig heller. jag är så fruktansvärt trött.
Jag vill bara sova sova sova sova. Någon mer? ;)


fyra


Nu ska jag alldeles strax åka på Nathaliegalan. sedan tar jag bussen till J, så detta är nog det sista ni hör från mig idag!

fyra

Idag fick jag frukost på sängen, och jag blev glad :) hur gulligt som helst!

Sedan fick jag något fnatt och ville se julkalendern så då fixade jag hem de första fyra avsnitten som har kommit och så såg vi dem, riktigt spännande nu ju. Sedan har jag även sett High School Musical 2. Jag blir sjukt sugen på att dansa :)

Känns som om att jag bara skriver massa tråkigt, något ni vill veta? :)


Bilden till höger, är de inte bara sjukt snygga tillsammans? :)


tre

image19

Vi skålade i julmust.



tre

Har inte riktigt orkat med att blogga idag, mår inte så jättebra direkt.

Jag och J har nu tittat på två filmer. Nina Frisk och Lucky you. Riktigt bra båda två faktiskt :) Lättsamma filmer som man inte behöver tänka så mycket när man ser, vilket är bra när huvudet är som det är ;)


tre

Känns lite bättre nu, men jag har fortfarande ont i huvudet och i nacken. Men det går åt rätt håll i vilket fall :)

J är här, och vi tänkte åka ner på affären nu och handla lite! :)


tre

Hemma från skolan idag.
Ont i huvudet och nacken från smällen igår.

två

GRATTIS LILLEBROR PÅ DIN 17-ÅRS DAG :)  snart lika gammal som mig!

Åkte hem till J inatt, med han och A. Vi hämtade upp den förstnämndes föräldrar från en fest, och jag har nog aldrig sett föräldrar må så dåligt av att åka bil. För mycket av det goda. Inte nog med det, när vi kom fram till backen som leder upp till huset, kom vi inte upp för den. Det var så halt! SÅ, vi fick GÅ i regnet och i allt det blöta. USCH FY BLÄ. Då önskade man nästan att man hade stannat hemma ;)

Nu blir det lite kalas, och sedan ska jag in till stan och träffa Alex & André för att se när J tävlar :)

ett

image16

ja, vad säger man?

ett

Åkte in till stan och träffade E. Det var länge sedan och det var helt underbart trevligt! Handlade en julklapp och sedan så fikade vi på Barista, det kan jag rekommendera!

Det var även tävling på stan, skidor och snowboard, så vi tittade på det en stund! Ska bli kul att se när J tävlar imorgon!

Gick med mamma och hennes syster på stan en sväng också, och sedan åkte vi bil hem i snöfallet till ica för att handla lite gotta :)

image15

ett

Åh, jag blir så förbannad! Hade ju räknat med det där idag, och nu förstördes hela dagen. Perfekt!

ett

Hej! Förlåt för den sena uppdateringen!
Men stan var mysig i alla fall, fick lite julklappar köpta, och var även ut till Birsta och fixade lite där :) Basketen var otroligt spännande! Det var verkligen kul att titta igen efter ett par år. Träffade även Goran efter matchen, och han hejade! Min gamla gympalärare :)

Sedan ikväll så har jag och J ätit lite god mat, och sedan ringde desperate guys from alno och ville ha skjuts till stan. Så vi for ut till Tors på norra alnö och hämtade den och skjutsade dem till någon fest i Nacksta. Nu är A så dålig att han vill ha hämtning, så nu måste vi åka igen. Så auf weidersen!

RSS 2.0