förresten..

Klicka

Grillning en solig kväll


Grillning en solig kväll


träning träning

Sprang igår.
Sprang idag.
Cyklat idag.
Fysträning imorgon.
Fysträning på onsdag.
Springa runt på IKEA på torsdag.
Springa fredag.
Vila lördag.
Springa på söndag.


just nu



Hemmagjorda vaniljdrömmar och mjölk.
Till Scrubs, säsong 8, sista avsnittet.

Du vill väl också ha en gratis fotobok?



Hittade en väldigt roligt grej nu.
När jag beställde mina bilder från Thailand så var jag sugen på att beställa dem i form av en fotobok. Men eftersom att det kostade mig ungefär 130 kr att beställa de som vanliga bilder, och lite mer än det dubbla i fotobok, så valde jag det snåla alternativet. Men NU har chansen kommit gratis! Är det inte fantastiskt? :)

Så, varför gör inte du också en fotobok, helt gratis? Det enda du behöver göra är att skriva 100 ord om fotoboken i din blogg eller på din hemsida!
EN fotobok kan handla om vad som helst. Gamla minnen, en resa, studenten, eller bara göra ett album med de bilder du tycker om bäst!

Kika in här du också.

Helgen





Hair



Gillar verkligen mitt hår nu!

Moheda dagarna..

.. var ingen höjdare direkt!
Boulevarden tog ungefär 5 minuter att gå (och då ingick en runda på tivolit). Men vi var inte där för att gå på marknad, utan för att köpa marknadsgodis! Tjejerna fick det de var ute efter, och jag köpte lite polkagrisar.. mumma!
For in till storstaden Växjö igen och satte oss vid sjön och åt en glass. En riktigt trevlig förmiddag!

Björn har varit i Tyskland och väntas vara hemma inom en halvtimme. Ska bli intressant att se hur  mycket de har fått in i bilen.. Gissar på att det är en hel del. Men det är ju alltid kul! :)

Ikväll blir det lite mys med tjejerna och sen ska vi ner på PM och njuta av de sista sommargraderna! Känns inte som om att det dröjer länge innan det är minusgrader igen...

a memory in mind



Man kan ju vara lyckligare för mindre..

I vilket fall så tycker jag att det var intressant att rida elefant. Det var något man inte gör varje dag.. men det är nog inget jag skulle göra igen om jag åkte till Thailand. Har man gjort det en gång, så har man lixom gjort det. MEN jag tycker absolut att man ska göra det första gången man är där, och givetvis fler gånger om man vill! :)

gratisbio.se


Avfrostning och storhandling

Ah, godkväll!
Björn sov inte heller något bra inatt, han har varit dålig. Sådär så han låg och svettades och åmade sig i sömnen. Så han stannade hemma från jobbet idag.
I uppdrag fick han att frosta av frysen medan jag åkte och handlade. Vilket blev en bra deal! Vi har inte så stor frys så all is hann smälta på de 20 minuterna jag var borta!
Så nu är det fullt med köttfärs, korv, köttbullar och annat bra att ha igen!

Björn var dessutom duktig nog att göra en stor omgång biffar idag, som nu ligger och väntar i frysen! :)


Om att bo ihop med någon som ska upp tidigt

Har spenderat kvällen i sällskap med Tobbe & Madde. Det blev en väldigt trevlig kväll som började med lite prat som ledde till att vi åt på Thairestaurang (kan ju diskuteras...) men gott var det. Sedan var det tänkt att bli bio, men det fanns platser ytterst på två rader, alltså en på varje kant, så det kändes inte så kul.
Så vi hyrde film.
Changeling.
Knutbyfilmen.
Friday the 13:th.

Nu kan jag inte sova för att vi såg den sistnämnda.
Björn la sig för länge sen eftersom han ska upp vid 5, så  han kan inte lugna ner mig heller. PANIK! :)

Running in rain

Jag har verkligen ingen passion för att springa. Tycker inte det är roligt, speciellt inte nu när man inte har något kondition. Men jag var i alla fall ute och sprang idag, kom nyss hem. Dyngsur. Fast jag måste erkänna, det är skönt nu efteråt.

Men i alla fall. När jag började springa så var det uppehåll, två minuter senare bara öppnar himlen sig. Jippie. Där är jag dyngsur. Det höll i sig nästan hela varvet runt (4,5 km) och jag ser ut som om att jag har badat i sjön och inte sprungit runt den. Har lera och smuts överallt. Ska stretcha nu och sen ska jag dö i soffan :)



ÄNTLIGEN!

Oh, imorse var vi på möte hos "chefen" på hyresbostäder. Vilket jag tyckte gick riktigt bra. Men vi blev vidareskickade till områdesansvarig. Men sen när vi kom hem så hade Björn ett meddeleande på telefonsvararen, från hon vi skulle vara på möte hos att vi inte kommit. Så hon i receptionen hade skickat oss till fel! De hade ju trots allt två Katarina på det stället.. Men när misstaget var uträtt, så fick vi det vi ville. NYTT BADRUM! :)

De ska renovera hela, underbart!

sorry dudes

Förlåt för värdelös uppdatering idag! Har haft fullt upp och har inte fått koll på mobilblogg ännu!
Har i alla fall haft en väldigt trevlig dag med Cissi :)

Sen var det dags för det stora mötet med den nya klubben, och det känns bra faktiskt :) Träningen börjar nästa vecka, skönt!

Hur har eran dag varit? :)

Tänkte nog se lite Scrubs nu och äta lite gotta.. är ju trots allt lilllördag!


scrubs

slöar i soffan och kikar på scrubs. världens bästa serie.

Såhär umgås vi..


Världens finaste och underbaraste sitter och nördar framför datorn och försöker få igång Ventrilo (?) för att de ska kunna spela något tråkigt krigsspel över internet. Nej, inte CS, då hade jag kastat ut datorn från balkongen :)

But anyhow.. Björne nördar framför den stora datorn, och jag sitter 1 meter bakom honom med den lilla datorn.

Vadå umgås? Vi har ju varsin dator, och vi har ju faktiskt varandra på msn sen tiden när vi var nykära och bodde på varitsitt håll ;) Kanske ska försöka snacka med honom lite där.. :)


ready

 


Det var bullar jag bakade förut idag. (lyckades äntligen ladda upp bilderna!). De blev lyckade, riktigt lyckade. Blir dock inte fullt lika gott när man inte kan pensla dem med ägg, men mina med mjölk är nästan lika goda i alla fall. Bara att se om bullälskaren tycker om dem när han kommer hem :)

Har även hängt lite tvätt och tagit en skön svalkande dusch! :)
Vad har ni haft för er ikväll?


hmm

har försökt ladda upp bilder hela kvällen, men det går inte. väldigt irriterande.

kom nyss hem från en skön joggingrunda (!!!) har inte tränat på två månader, så det var kämpigt. inte direkt skönare när man kommer hem till en kvav lägenhet, så man svettas som en gris. Nej, nu ska jag ha tillbaka min tränade kropp.. trots allt dags för innebandy snart igen.
Möte imorgon.


fick bli en random bild från arkivet :)

Bake a cake

Guess what I'm making? :)


I have a question..


Godmorgon!

Idag är det handling av mat som står på schemat, vad ska ni hitta på? :)


...



Jag blir så jäkla förbannad. Vad är det för mening att slå sönder dörren till lägenhetshuset? Den här rutan är inte långt ifrån att ramla ihop, och blir det riktigt illa så kommer någon att skada sig.
Det låg en sten precis utanför dörren, så man kan ju undra vad som hänt...

Sånt här gör mig arg. Riktigt arg.

Måndagsmöte

Var på en mysigt möte nu på kvällningen med mitt kära innebandylag. Kul att se att de flesta tagit sig tid att komma dit! Var länge sedan man träffade alla, så det var kul! :) Tess bjöd på goda mackor och saft, så det började ju bra i alla fall.

Det som var lite mindre roligt var att vi inte har någon tränare till nästa år, så vi kommer att få byta klubb. Men huvudsaken är att de flesta hänger med och vi slipper splittras! :)

thailand, drömmarnas land











my big bear




Det har nog aldrig funnits någon som jag har kunnat skratta så mycket med. Både med och åt. Utan att det gör någonting.
Vi behöver inte alltid prata för att få något sagt. Ibland talar tystnaden för sig. Underbart.

Jag älskar dig.

Pelham 123

Melina drog med mig på bio igår, sådär helt oplanerat. Men det är ju oftast då saker och ting blir som roligast. Vi såg i vilket fall fillmen, Linje 123 kapad. (Fint namn på svenska tycker jag.. heter typ Pelham 123 någonting på engelska..)

Filmen var sådär, men helt klart sevärd. Dezel Washington gör som vanligt en väldigt bra insats, men det gör även John Travolta. Kändes dock konstigt att se honom som en tatuerad galning.. man har ju minnet från Grease kvar ;)


Sunny

Idag är det riktigt fint väder här i lilla Växjö.
Har suttit på balkongen och stekt något timme nu, och det är så skönt. Snart kommer Cissi och då ska vi äta kladdkaka och snacka.


Babysitter



Hello!
Vaknade vid 5.30 imorse när Björn väsnades, och sedan kunde jag inte somna om! Kikade på tv och spelade The Sims 3 och helt plötsligt var klockan 12 och Elvira (nickname Elis eller Elli) och skulle vara med mig! Hennes kära moder skulle på stan och shoppa lite med sin bästa kompis som i vanliga fall bor i Paris!

Vi har i alla fall haft jättemysigt! Hon är så go den tjejen! Vi somnade båda två, och jag vaknade en halvtimme innan henne, och hon har bara varit på bra humör hela dagen!



Gunga tycker hon om! :)

Sedan får jag tacka Elis och hennes föräldrar för födelsedagspresenten! Presentkort på H&M! (den perfekta presenten i alla lägen!)


Dagens outfit



Långt linne: Gina Tricot
Linne med volang: H&M
Jeans: Replay

Kontrast

Jag skulle gärna byta det här...



Mot det här. Snacka om att jag längtar tillbaka extra mycket just idag. Värmen. Poolen. Livsstilen.


Gamla tider..





Lillens körkortsdag! Kommer aldrig glömma den kvällen, galen! Som ni ser så fetade vi på max och sen åkte vi alnö runt minst 3 gånger. I guppet. Någon kissade i en buske för att chauffören skulle envisas med att köra i det där jäkla guppet! :)

8 Juni 2008


En dag i Värnamo



Jag, Lovisa och lilla Elvira tog en shoppingtur i Värnamo i lördags. Riktigt mysig stad (tog dock inte så många bilder). Men ovan är det i alla fall bildbevis på hur det ser ut när en liten tjej äter blåbärsrisifrutti! I skinnfotöljen vilar hon efter att ha härjat runt på Kappahl's golv. Men roligt hade hon i alla fall. :)



Under tiden hjälpte Björn sin bror att måla huset. De kämpade på hela dagen, och visst blev det bra :)



Elvira hade i väntan på maten fullt upp med att springa fram och tillbaka i hallen med sin fina kärra hon fick i present! Fort gick det, och roligt var det! :)

Vi fick grillat till middag och det är ju aldrig fel. Var en väldigt trevlig dag i Horda!

Nytt i hallen



Min fina vän Cissi skulle göra sig av med denna exklusiva malm-byrå, och då tänkte jag, att den skulle passa perfekt hemma hos oss. Det gjorde den också. Jag är nöjd. Äntligen blev hallen något mer än bara garderober och skor.

Extra bra är det eftersom att min kära sambo har en förmåga att lägga sina grejer överallt. Mobilen på mikron, nycklarna framför mikron, bilnyckeln på vardagsrumsbordet och plånboken någon annan stans Glasögonen på handfatet inne på toaletten. Så nu tänkte jag att skålen som är på byrån kan bli en sån uppsamlingsplats.. Får se hur det går :)

Ska hämta ett skrivbord ikväll med.. så får se hur det blir efter det, förhoppningsvis bra! Känns skönt att ha någonstans att sitta och plugga på. Är ju mindre än en månad kvar nu! :)

RSS 2.0