ME


Jag tycker att alla ska titta på den här.
Det går inte låta bli att bli glad och på bättre humör när man sett den.

Tatuering ikväll

Nu kan jag bara hålla tummarna på att det finns tid för att göra min tatuering ikväll med.. Men det vet vi inte försen vi kommer dit! Men jag hoppas hoppas hoppas verkligen, för jag har velat göra den här tatueringen så länge nu. Bara det att jag inte har tagit tummen ut arslet och gjort den, men nu är jag verkligen så sugen. För jag vet att om jag gör den nu, så komme den vara läkt för länge sedan när vi åker till Thailand! Men ska nog göra en till där nere sen, om jag kommer på något mer jag verkligen vill göra :)

Läser din pojkvän din blogg?

Innerst inne så vill jag verkligen att Björn ska läsa den, för ja, det är kul när någon som står en så nära lite uppskattar det man gör.. eller vad ska man säga. Tycker att det är kul och puschar en till att fortsätta. Men samtidigt så tycker jag att det är lite läskigt att han läser (även om det inte är så ofta).. kanske är det vissa saker som man skriver i bloggen som man inte vill att han ska läsa, även fast det inte är någon hemligt? Kanske bara en sån grej att jag knappt kan sova på nätterna, men ändå säger att jag sovit hur bra som helst när han frågar.. Bara för att inte göra honom orolig. Läser han detta inlägget så kommer han ju fatta, haha! :)

Men, till frågan, läser DIN pojkvän DIN blogg?
Pratar han om det eller gör han det i smyg? :)

En dag av sömn



Jag måste verkligen få ett slut på det här. Kan inte sova på nätterna, är jättetrött när jag stiger upp, är vaken några timmar och sen känner jag, nej, jag orkar inte vara vaken längre.
När jag lagade mat förut så kände jag bara att ögonen blev tyngre och tyngre.. Så jag var tvungen att lägga mig i sängen och sova. Vaknade vid 20 tiden och jag är fortfarande hur trött som helst. Men jag saknar min babe, och han kommer inte hem försen om 2 timmar, så jag funderar på om jag ska försöka hålla mig vaken tills dess.

Thailand och den där solstolen känner mer och mer lockande.

Ännu en sömnlös natt

Åh, gårkvällen var så mysig! Vi satt och pratade och skrattade om allt möjligt, ända fram till klockan 2. Det är så fantastiskt underbart att det kan vara så, att allt bara klickar. ♥

Hur som helst så kunde jag inte sova hela natten nu heller. Vaknade klockan 6 av att det gjorde ont, och jag låg och vred och vände på mig, gick på toa, drack vatten. Ingenting hjälpte. Vid 9 tiden lyckades jag somna en stund, kanske en halvtimme. Men jag är fortfarande hur trött som helst. Så blir nog att lägga sig tidigt ikväll och hoppas på att B inte väcker mig när han kommer hem.

Nu drömmer jag mer och mer om Thailand.. snart bara 4 månader kvar och jag längtar hur mycket som helst. Det ska bli så underbart att uppleva detta land!

Det bästa i världen

Ni vet, det där absolut bästa som finns i hela världen, kärlek. Vissa dagar är det ännu mer underbart och man känner sig verkligen så omtyckt och uppskattad och helst vill man bara frysa tiden just i det ögonblicket.
Det är så himla underbart att bara kunna få ett sms: "Jag är på väg hem nu älskling!" som att bara kunna få en godnattpuss. Jag längtar tills min finaste kommer hem från jobbet nu, bara 40 minuter kvar. Sen ska jag ligga med huvudet i hans knä och bara njuta ända tills vi ska gå och lägga oss och då ska jag krypa nära nära och bara vara.


Jag älskar dig.

Man tackar och bockar



... Ja tänk om man kunde bocka. Jag har så fruktansvärt ont, det har bara blivit värre nu. Hämtade pappa förut så fick han följa med mig på banken (skulle sätta in en jädrans massa mynt som jag varit duktig och sparat) och kände att jag behövde en stor stark karl vid min sida för att ens våga gå på stan med dessa! Men dessvärre svek han mig med beskyddningen och väntade i bilen så vi slapp betala parkering. (Pappa samlar också på mynt, så ingen av oss offrar en krona i parkeringspengar). Men det gick bra med insättningen, men ryggen. Aj aj aj. Gick som en anka ungefär. Kändes som om att alla glodde på mig. Hoppas det underhöll dem i alla fall.

Hann även med en sväng på ICA, köpte lite så jag överlever kvällen.. Känner dock nu att jag skulle köpa Cheeze Ballz med.. Kanske orkar gå ner till Netto :)

A long night

Denna natten var inte rolig. Jag har haft så ont i ryggen att jag knappt har kunnat gå, än mindre ligga ner eller sitta. Jag låg verkligen bara och vände och vred på mig och visste inte vad jag skulle ta vägen. Björn kom hem först vid 1 tiden, och då lyckades jag flörta till mig lite ryggmassage, så idag känns det faktiskt bättre.
Dagens planer består av att inte göra någonting alls, bara ta det lungt och försöka få ryggen bra. Så jag vet inte om det är bättre att jag sitter still eller om jag är uppe och rör på mig, får prova båda och se hur det känns.

Baby we were to run



Kan någon gissa vad jag ska göra? :)

Today's






Dagens outfit består av jeans från cubus & linne från vailent. Halsbandet är från barncancerfondens webshop. Besök den här.

Benjamin Button

Åååh, förresten! Har glömt att berätta. Igår gick jag och min finaste på bio och såg den omtalade Benjamin Buttons otroliga liv. Vilken film.. vilka skådespelare. Den rekommenderar jag verkligen. Man skrattade, grät och bara njöt sig igenom hela filmen.
Det var den bästa filmen jag sätt på länge länge lägne länge.

Tacksamhet

Jag har hunnit fundera en  hel del idag. Jag jobbar på Sibylla, tjänar runt 90 kr i timmen, och ja, det är ett ganska stressigt jobb och man måste lära sig hur mycket olika grejer som helst. Jag kan inte säga att jag tycker att det är världens roligaste jobb, eller att jag får jättebra betalt för det. Men sen kom jag att tänka på, att shit, fatta hur många som har blivit arbetslösa nu. Jag har i alla fall ett jobb och de pengar jag tjänar överlever jag gott och väl på. Jag insåg verkligen att jag ska uppskatta det mer. Så från och med imorgon ska jag verkligen försöka göra det när jag står där och serverar hungrigare arbetare deras hälsosamma lunch.. ;)

Inspiration?

Jag har verkligen ingen inspiration till någonting nu. Jag vill bara dra iväg någonstans och verkligen ladda batterierna. Ladda kroppen med lite värme och ja, helt enkelt hitta inspirationen igen.
Klev av matchen idag efter 20 minuter, då jag helt enkelt inte kunde koncentrera mig på det jag skulle göra, och då istället för att förstöra för alla, valde jag att sätta mig på sidan. Ganska klokt av mig om jag får säga det själv.

Snart helg

Det var längesen nu som jag verkligen kunde njuta av tanken på att det snart är helg. Har ju gått runt i två månader och inte haft något speciellt att göra. Så nu är det med glädje jag kan känna att det är helg imorgon! Har jobbat varje dag hela veckan, 10-15. Har haft rätt mycket att göra, men till veckan kommer det bli ännu mer. Löning imorgon som sagt och då lär det också komma en del som vill ha mat.. :)

Har inte gjort så mycket annat i veckan, tränat och tagit det lungt mest. Myst med finaste och fixat massa småsaker. Imorgon kväll är det match borta i värnamo, så det lär inte bli att jag hinner med så mycket mer än jobba och spela match imorgon. Sen på lördag är det storhandling som står på schemat om jag inte minns fel, och sen fest för Cissi hos henne och Joel. Det ska bli riktigt trevligt :)

Träning ikväll, skoj!  :)


Time for work

Uscha, detta var längesen..
Dags för jobb idag, vilket jag både känner lycka och lite ångest inför.. Erkänner att det är galet skönt vissa dagar när man vet att man inte behöver göra något.. Men samtidigt så är det så långtråkigt andra dagar. Alltid skönt med lite extra pengar med.. Får tänka Thailand så fort allt blir jobbigt. Var förresten bara 5 månader kvar igår! :)

Man kanske skulle se till att få i sig lite frukost? :)
Jobbar 10.00 - 15.00 så det är ju sköna och bra tider, eller hur? :)

I let the pictures tell the story



Detta är en bild från den 12 juni 2008.
Dagen då jag tog studenten.
Det är utan tvekan den lyckligaste och samtidigt den sorligaste dagen i mitt liv. Det finns inget som någonsin kommer att slå den dagen. Inte ens dagen när jag tog körtkot, och inte heller den dagen då jag gifter mig och får barn. För studenten är något speciellt. Det är den där dagen när det man kämpat för så länge, äntligen sker. Man får ta på sig den fina vita mössan, det stora leendet och mötas av alla som stöttat en under de 12 åren man gått i skolan. Fattar ni, 12 år får vi kämpa innan vi kan fira. 12 år.
Samtidigt, de sista tre åren i skolan är så fantastiskt galna och underbart härliga. Man kommer klassen så nära, på ett helt annat sätt än vad man gör i grundskolan. För på gymnasiet samlas man i en grupp av ett skäl, alla har sökt för att komma dit, och lyckats.

Jag hamnade i en klass med 29 underbara människor. Några bytte linje, någon klass och vi fick några nya till gruppen. Till slut var vi en grupp på 22 killar och 8 tjejer. Fantastiskt.
SPID3B kommer att vara bäst i alla framtid, inte sant? :)

Changeling

Godkvällen!
Idag har jag verkligen haft en slappdag.. Klockan var 16 när jag tog mig ur sängen! Låg kvar efter det att jag vaknat och kollade på tv och lixom.. halvsov. Så jäkla skönt att kunna göra det ibland, håller ni inte med? :)

Igår hade vi match, det gick åt helvete, så det skriver jag inte mer om. Efter matchen samlades vi  några hos Markus och hade spelkväll med Rock Band och Singstar, riktigt trevligt :) Kom hem väl vid 01.30 kanske och somnade rätt fort.. :)

Ikväll blir det bio, Changeling, med Cissi. Har hört och läst att den ska vara riktigt bra, så nu hoppas jag att den är det bara. Men det är ju alltid mysigt att gå på bio i vilket fall :)

Björn är i Linköping på svensexa.. De har hunnit med att spela Paintboll och nu är de väl på väg till förfest, sen bowling + buff'é och sen fest. Hoppas att allt blir riktigt lyckat! För den 7:e är det dags för bröllopet, och det ska bli riktigt roligt! :)

Girls night

Ja, tänk vad tjejer kan ha roligt!
Satt här i min ensamhet, och i nästa sekund var jag bjuden på taco/filmkväll hos Cissi. Så tio minuter efter att jag fått reda på detta så kommer Tora och plockar upp mig, och sen så började kvällen. Supergod tacos, var hur hungrig som helst, så det var riktigt fint. Sen såg vi "Se upp för dårarna". Hade lyckats missa denna film, och den var riktigt rolig! Speciellt för att vara svensk..
Sen åt vi massa godis och cheeze ballz och bara snackade, hur trevligt som helst. Tack tjejer!

Nu håller jag på att laga mat åt min fina. Lax med potatis och citron&dill sås, mums! Får se om han äter när han kommer hem inatt, eller om han håller sig till imorgon. Det är inte roligt när han jobbar sent.. speciellt inte när han ska träna direkt efter och inte är hemma försen vid midnatt!

Nya soffan står nu här i Björns lägenhet. Hur fin som helst är den. Blev verkligen ett helt annat rum! Thumbs up!

Nej, nu tror jag potatisen kallar..

BFF




Detta är jag och min bäste vän Emelie.
Vi har tyvärr inte den turen att vi längre bor i samma stad, men det gör ingenting. Vi snackar inte så ofta heller, för hon hinner inte då hon har så mycket plugg och massa annat att göra. Men det gör inte heller någonting. För vänskap, riktigt vänskap, överlever även om man inte pratar 3 timmar om dagen och umgås 5 gånger i veckan. Vi pratar imellan åt och då känns det inte som om att det var länge sen vi snackade. Vi känner varandra så pass bra att vi kommer aldrig ifrån varandra på det sättet att det blir jobbigt och stör vänskapen.

Trust

Hur ska man lära sig att lita på någon?
Kan man ens lära sig det?
Jag vet inte hur jag ska ta mig ur det här problemet, för det är verkligen ett problem. Jag kan inte lita på 100% på en person som står mig väldigt nära, och detta gör verkligen ont. Att få höra en sak, blir lovad en sak, och sen, visar det sig att det inte alls är så, utan precis tvärtom.

Jag menar, ska man inte kunna lita på sina närmaste?
För mig känns det som en självklarhet, och utan tillit så kanske man borde avsluta relationen, även om det är en bästa vän, en annan väldigt nära vän, eller någon annan sorts relation.

Jag orkar inte ens vara arg över det. Jag är bara besviken. Lurad. Känner mig dum som lät mig luras. Nej, jag vet att det inte är mitt fel, men vad ska man göra då? Hade jag inte trott på det så hade jag inte blivit lurad...

Driving in my car



Tur man flyttat..
(det har med antalet som åkt fast med fortkörning på en viss sträcka att göra..)

Lars Winnerbäck

Det namnet kommer alltid påminna mig om livets goda!
Därför ska det bli extra kul att se dokumentären om honom nu på SVT1 21.00! Hoppas verkligen på att den är bra, för annars blir jag inte glad, haha! :)



Nu är man ju ännu mer förälskad i karln, shit alltså. Vilken man han är Lasse!

Ambitiös dag

Ojojoj.. .så mycket jag hunnit idag!
Klev upp vid 9, gjorde mig iordning och gick bort till Björn. Väckte honom, tog bilen och åkte på affären, tillbaka och väckte Björn igen. Sen lagade vi mat (köttfärssås), hans mamma ringde och vi mötte henne på Mio vid 11.30 för att kolla på soffan. (som nu Björn bestämt sig för, så kanske hämtar den imorgon). Sen till brandstationen och hälsa på hans pappa och kolla på den nya bilen. Superfin var den, verkligen ett bra köp!
Sen tillbaka hit och lagade lite mer mat, eller ja, pasta till köttfärsåsen. 5 matlådor blev det totalt i alla fall och det är ju sjukt smidigt att bara ha i frysen och ta upp och ta med till jobbet. Jag är även inne på min andra tvättmaskin idag, känner mig verkligen otroligt duktig, håller ni inte med? :)


Drömmande tisdag

Snacka om helkonstig dag..
Jag sov inte så mycket i natt pga av vissa saker, men jag vaknade ändå av mig själv vid 10 och var då jättepigg. Var väl uppe till 13.30 och donade med det ena och de andra. Packade ihop tvätten då jag skulle låna Björns tvättstuga och tänkte att pappa skulle köra dit mig när han kom hem. Så vid 13.30 tiden la jag mig i soffan med täcket och kollade på tv, hur skönt som helst, och utan att jag tänkte på det så somnade jag. Vaknade vid 14.30 och pappa var fortfarande inte hemma, konstigt då han brukar komma hem strax efter 14. Men trött som jag var så somnade jag igen, och har inget riktigt minne försen pappa nästan skriker åt mig: "Myyy, klockan är kvart över 6, skulle inte du på träning?"
Träningen hann jag till, och tränade gjorde jag.

Frågan är om jag kan sova inatt?

Systrar som sitter ihop

Sitter här i soffan och är fascinerad av dokumentären på fyran. Den handlar om två tjejer, 16 år gamla, som är siamesiska tvillingar. Den ena styr vänster arm och vänster ben, och den andra styr högra sidan. De samarbetar på ett otroligt häftigt sätt och man märker inte att de gör det, det sker lixom lika automatiskt som när jag gör någonting, fast jag styr över hela min kropp.

Någon mer som tittar? Byt kanal annars.


Kliniken nästa



Välkommen måndag..
Om en liten stund ska jag åka bort och plocka upp en vän och sen till pappa en sväng och hämta lite kläder, för att sedan bege oss till idrottskliniken för träning! Har inte varit där sen innan jul då jag varit sjuk, och sen har jag inte velat träna för hårt när jag precis blivit frisk, med tanke på den viktiga matchen i fredags.
Sen ska jag tillbaka hit och diska och städa lite.. fick de fina uppdragen förut idag. Men det gör jag så gärna, mycket härligare när det är fint, eller hur? :)

Women on top

Visst är det härligt att ha kontroll?
Just nu är det jag som har makten, sitter på Björns mage och han är rätt hjälplös. :)
För övrigt har Björns ålder gått neråt, han är numera 4 år gammal. Han klarar inte längre av att klä på sig själv, inte heller att klä av sig ligger längre i hans kunskapsområde. Så detta får jag numera hjälpa honom med.

Dags att ge min lilla pojke välling, godnatt.


Friends




Tack tack tack tack.

90210



Hur många ser serien?
Plödje igenom alla avsnitt i torsdags, och så såg jag det senaste alldeles nyss. Serien är verkligen hur bra som helst.. och hur många skulle inte vilja ha kläderna, frisyrerna, bilarna, husen.. allt!!

2008 vs 2009

Vad är det bästa som hänt dig år 2008? 
Studenten, flytten, Björn.


Vilken var din favorittrend?

Att linnen och t-shirts skulle vara långa, så att de även passade långa mig.
 
Har du förändrats mycket?
Ja, det har jag gjort. På många sät.


Vilket plagg använde du mest?

I början av året leggins, i somras arbetskläder, och i slutet jeans.


Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Kanske lite.

Något du önskade dig och fick?
En ny start och resan till Thailand.


Något du önskade dig men inte fick?

Semester.


Ett uttryck du missbrukat 2008:
Helt klart.


Något som du irriterat dig på under året?

Ja, att vissa människor inte fattar när de borde säga nej.


Favoritmånad? 
Augusti & Oktober.


Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
 
Ja, att jag vågat visa framfötterna lite mer, och kanske inte fegat ur så lätt som jag gjort.










Gjorde du något 2008 som du inte gjort förrut?

Jag tog studenten! Jag flyttade från Sundsvall till Växjö, och även en snabb visit i Oslo.

Har du något minnesvärt datum?
12/6 (studenten) & 10/10 ♥

Höll du några av dina nyårslöften?
Nej, hade inga.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej, men två är på väg.

Dog någon som stod dig nära?
Nej, och det tackar vi för.


Vilka länder besökte du?
Sverige & Norge

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Resa.

Vad var din största framgång 2008?
Att jag vågade ta steget och flytta från alla minnen i Sundsvall som då fick mig att må dåligt.


Största misstaget?
Att jag gett upp för lätt.


Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja, sjukskriven 4 veckor för en ledbandsskada i vänster axel.


Bästa köpet?
Min dator!


Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, fest..


Gjorde någonting dig riktigt glad?
Björn.


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Jason Mraz - I'm Yours, både på ont och gott.


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Det beror på, lite både och.


Vad önskar du att du gjort mer?

Stått emot.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Spenderat mindre.


Hur tillbringade du julen?
Var hos farmor med syster, bror, pappa och birgitta. Sen på kvällen besökte jag Johan och hans familj där Björn var, och sen hade jag och Björn supermysig julnatt. Firade även julafton den 23 med Björns familj, och den 26 med mamma & Tommy. :)


Blev du kär i år?
Jaaaa! :)


Favoritprogram på TV?
Gossip Girl, Two and a half men, Merlin.


Bästa boken du läste i år?
Tusen strålande solar.


Bästa filmen du såg i år?
Oj, den var svår.. men kanske Stephbrothers.

Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Jag jobbade 05.54 och sen hade jag lite kalas på kvällen, och sen sov jag tidigt.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mer semester under sommaren,


Vad fick dig att må bra?
Mina underbara vänner, familjen och såklart Björn.


Vem saknade du?
Ida, Stina, Tess, Emelie, Liam, Mira, Mamma & lillebror.

De bästa nya människorna du träffade?
Björn, Buddha, Josse, Jossan, Linn, Malin, Frida, Frida, Emmelie och alla andra  underbara människor här nere!


Bad day plus kärlek

Idag är jag inte rolig att umgås med...
Tror att hela dagen började fel när jag vaknade för tidigt och inte kunde sova hela natten. Sen så gjorde det asont när jag skulle kissa, så har säkert åkt på urinvägsinfektion. Sen så bara bröt jag ihop totalt (inte så farligt som det låter) och börjde gråta som en bebis. Jag saknar mina vänner så jag snart inte vet vart jag ska ta vägen. Jag har fina vänner här i Växjö med, men de finaste finns i Göteborg, Sundsvall, och mycket riktigt, i USA. Typ tusenmiljoner mil bort.
Jag saknar att bara kunna ringa och säga hej. Fatta vad det är värdefullt att bara kunna göra det? Jag kommer uppskatta varje samtal och sms sen, tusen gånger mer än vad jag gör idag.
Jag saknar..
♥ Klockarberget och alla dess glansdagar
♥ Bergafjärden
♥ Cykelturerna till Ljungan
♥ Alla dagar Ida väckte mig 3 minuter innan vi skulle till skolan
♥ Stinas utbrott i skolan som fick alla på gott humör
♥ Våra hysteriskt roliga fester (Jaaaaaaaaaag var full en gång...)
♥ Alla nattmål på Max
och alla skratt, kramar, sms, uflykter.. allt vad äkta vänskap innebär. Jag älskar er och det vet ni.

Morgonmänniska

Jag vet inte vad det är...
Har vaknat flera gånger under natten och när jag vaknade vid 8 tiden kunde jag inte somna om, och efter att ha legat kvar i nästan en timme gav jag upp, fast nu ångrar jag mig så ska nog krypa ner bredvid B igen.

Vi vann matchen igår i alla fall. Alla jobbade så otroligt bra och det var så kul att se! Att jag fick in segermålet med, var helt underbart!

Nu är det jul igen..

Hoppsan..
Kom på att jag hade glömt lägga in mina bilder från julafton, såhär i efterhand. Känner verkligen att jag är snabb.



Vem tror ni är mest nöjd? Lilla Noah som har hela munnen full med banan, eller jag? :)




Finaste grabbarna.



En söt tomtemor hade vi också.

Ny design


Bild lånad från annasara.net
ÅÅÅÅÅÅÅÅH!
Ser ni hur snygg min blogg är nu igen? Anna, du är verkligen bäst!
Den är verkligen perfekt! :)

Åh, jag är så glad idag, det kanske märks? Min finaste ringde och väckte mig vid halv 10 idag för han hade något roligt att berätta. Han hade precis fått veta att han fått fast anställning! Så fruktansvärt glad för hans skull, nu kan han göra lite mer av de saker han drömt om! :)

Ikväll är det match, 19.30 på en fredagskväll. Kanske låter hur dåligt som helst egentligen, men det är hur bra. För om man har match på lördagen så måste man bara ta det lungt på fredagen för att man ska må bra och allt sånt på lördagen. Sen när man spelat matchen på lördagen så är man så sliten och trött att man inte orkar göra något, så hela helgen är förstörd nästan. Nu kan man slappa efter matchen på fredag kväll och sen fullt ös på lördagen ;)

Four

4 av mina favoritprogram på TV

- Gossip GIrl
- 2 and a half men
- Merlin
- Efterlyst

4 saker jag gjorde igår

- Diskade
- Åt glass
- Hängde med Josse
- Pussades en massa

4 saker som jag ser fram emot
- Snöbollskriget i eftermiddag
- Värmen
- Thailand
- Tjejernas hemkomst!

4 av mina favoritrestauranger

- Viktoria

-  Hot Wok

-  La Gondola

-  Stekhuset

4 saker på min önskelista

- Ett jobb
- En egen lägenhet
- Större säng
-  Längre hår

4 personer jag utmanar:
- Feel free


En tid av saknad


Godmorgon världen!

Vaknade vid 5 tiden imorse när Björns väckarklocka ringde, och sen kunde jag inte somna om fast han klivit upp. För han kom tillbaka och letade efter kläder, och då blev jag pigg och det såg han så han la sig och myste en stund till. Sådana stunder uppskattar jag verkligen, det är så underbart att bara kunna ligga nära och höra varandras tunga och trötta andetag. Han är så fin.



Just nu har jag verkligen en sakna tjejerna dag. Stina, Ida, Tessan, ni är alldeles för långt borta! Men nu är det i alla fall 2009 och det är detta året ni kommer hem. Förhoppningsvis kommer jag kunna åka och hälsa på till sommaren.. ska spara så mycket jag bara kan, och verkligen försöka. Det vore så fantastiskt roligt att se hur det ser ut med egna ögon, och uppleva lite av det som ni gör!

Råttar bakom ridån


Lars Winnerbäck vinner mitt hjärta var gång..
Jag kommer ihåg när jag var sådär riktigt.. fast i hans musik. Lyssnade varje dag och räknade ner till nästa skiva eller singel eller vad det nu var som skulle komma. Jag kommer ihåg när jag fick skivan "Vatten under broarna" dagen innan releasedagen, då var jag så nöjd. Haha. Jag var nog väldigt lätt att få nöjd på den tiden, nu är det lite värre.
Fast ändå, hela min dag kan räddas med en puss eller ett sms.. så någon större skillnad kanske det inte är. ;)



Jag drömmer om thailand varje dag nu. Längtar så jag snart spricker! Jag har nog fortfarande inte riktigt fattat att jag ska få åka dit.. ett av mina drömresemål. När jag väl är där så kommer säkert tiden att springa iväg, men jag ska se till att verkligen njuta. Njuta tillsammans med B. Bara ta sådana där fina solnedgångspromenader som de gör i alla resereklamer, sitta på någon uteservering och dricka goda drinkar, se allt det där vackra man bara drömmer om, och bara må gott. Men det är bara 161 dagar kvar nu..


Trettondagsafton

Oh, what a beautiful day!
Blev ingen hockey inatt, vi var för trötta. Körde på "vi kan sova en timme innan matchen" taktiken som inte funkade så bra, vi orkade inte kliva upp och se matchen sen! Men vi verkar ju inte ha missat något direkt.. Kanada hade ju ledningen från 38 sekunder in i matchen. Men en JVM silver är väl inte fy skam heller, heja Sverige!

Idag på morgonen var jag sååå rastlös att jag inte ens kunde njuta av att kunna ligga kvar i sängen och mysa med världens finaste B. Jag var tvungen att kliva upp. Fixade iordning frukost och sen fick jag upp mannen ur sängen och så åt vi tillsammans, så mysigt!  Vid 12 tiden plockade vi upp Memo och åkte och kikade på soffa, hittade två fina! :) Eller massa fina fanns det.. men de var så dyra. Så nu återstår det att se vilken B väljer :)

Hockeykväll!

Känner mig lite duktig nu i alla fall..
Har tränat, inte för att det gick så bra eller för att jag kände mig speciellt pigg.. men gjort är det i alla fall och det är ju riktigt skönt nu efteråt!
Om en timme ungefär ska jag ha packat klart mina grejer för att tjuvlifta med pappa bort till Björn för att där se hockeyn! Håller tummarna för att Sverige kan dänga Kanadensarna.. :)

Bilder från nyår

Tänkte att jag kunde bjuda på ett par bilder från vårt nyårsfirande.. har inte så många dock!






It's been a while..

Jag har ingen inspiration..
Jag tycker bara att min blogg känns tråkig och ful nu, och då är det inge roligt att blogga. Jag väntar på min nya design, då kommer det bli kul igen!

Men det har hänt mycket på denna tiden.. Har ju bland annat firat nyår. Vilket var otroligt trevligt! God mat, underbart sällskap.. och ja, en underbar natt! :) Har även hunnit med en sväng till Halmstad, snurrat på motorvägen, ätit god mat,  haft spelkväll, haft tjejkväll, myst och ja, mycket mycket mer! :) Känner på mig att 2009 kommer bli ett av de bästa åren.. Just a feeling.

 Under året ska jag på bröllop (7 februari), visa Björn hur norrland egentligen ser ut, spela massa innebandy, åka till Thailand (163 dagar kvar!!), fylla 20 (är i Thailand då) och säkert massa annat kul! =) Jag ser fram emot allt!

RSS 2.0