Hallå

Som ni kanske har märkt har jag inte skrivit på ett tag, och inte heller svarat på kommentarer. Jag orkar inte, har inte tid och känns inte som om att jag har någonting att skriva.

Nu ska jag i alla fall alldeles strax boka biljett hem till Sundsvalls tills imorgon! :D

Iron Maiden

Idag är det dags!!
Fatta, vi bokade biljetterna i typ september eller Oktober, och idag är det dags. Iron Maiden på Ullevi!
Imorgon är jag nog hes, men vääääldigt lycklig ;)
Nu ska jag åkta till göteborg!

Puss babes! ♥

Back to work..

Då var en ny arbetsvecka här, och det känns tyngre än vanligt. Solen skiner ute och jag vill helst av allt bara sitta kvar där ute och läsa vidare i min bok. Men där tjänar man inga pengar, och det gör man på Corporate ;)

Ikväll kommer mamma till Växjö också, ska bli kul att se henne igen. Var trots allt 5 veckor sen sist!


Back to work..

Då var en ny arbetsvecka här, och det känns tyngre än vanligt. Solen skiner ute och jag vill helst av allt bara sitta kvar där ute och läsa vidare i min bok. Men där tjänar man inga pengar, och det gör man på Corporate ;)

Ikväll kommer mamma till Växjö också, ska bli kul att se henne igen. Var trots allt 5 veckor sen sist!


Östersjöfestivalen

När vi åkte från Växjö så öste regnet ner, så vi klädde oss efter det. Big mistake! Så fort vi kom ner till Karlshamn såg vi att vädret hade annat att bjuda på. Nämnligen klarblå himmel och sol!
Vi åt vildsvinskebab, älgkebab, kikade runt i stånden, satt på torget och myste, gick tillbaka till vandrarhemmet och satt på gräsmattan och drack öl och hade det grymt skönt i solen. Sedan somnade alla för en powernap. Vid 21 tiden gick vi äntligen ner och skulle äta!! Började med pizza, sen nachos, sen friterad kyckling & ris, sedan lite pommes och mos och korv. Behöver jag tillägga att jag var riktigt riktigt hungrig? ^^
Resten av dagen och kvällen får ni se i bilder, dock av absolut sämsta tänkbara kvalite :)








Karlshamn & Östersjöfestivalen

Godkväll!
Sitter på vandrarhemmet i Karlshamn nu. Har haft helt underbart väder här idag med sol och riktigt varmt! :)
Om ett tag ska vi ner på stan och kika vad de har att erbjuda, och sen inatt ska vi hem.

Hörs mer imorgon!

Nu är det äntligen fredag, äntligen!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, vad skönt med helg.
Ledig tre hela dygn innan det är dags att jobba igen. Underbart. Nu ska jag åka och hämta biljetter till nya batman filmen, sen ska jag till Malin! :)
Hörs senare ikväll! :)

Tatuering!

Nu tror jag att jag har bestämt mig för nästa tatuering..
Det blir en text i nacken om jag inte hinner ändra mig igen.. ;)

"Carpe diem quam minimum credula postero"


En förtrollande kväll



Igår kväll när jag inte hade något att göra så åkte jag ner till sjön och fotade, igen. Det var en häftig kväll med mörka moln och snygga skuggor, blandat med sol och färg.
Denna bilden ger ett ganska bra intryck av hur det såg ut.
Den bänken skulle jag gärna sitta en varm kväll på och ha det trevligt :)

hallå i stugan

extremt dålig uppdatering denna vecka! jag ber verkligen om ursäkt, men jag är helt slut när jag kliver upp 5 varje morgon. Sen när jag kommer hem så vill jag gärna göra något annat än att sitta vid datorn, umgås med vänner och så :)

Men eftersom att jag är mest på jobbet när jag är vaken, så blir det väl lätt så att det är där saker händer. Igår till exempel så hade vi lite att göra ett tag och Malin "Frallan, Brödet" var lite trött. Så hon tog en back, ett par plastbubblor, la backen på en pall på min packbana och sov. Bildbevis nedan ;)





Hello!

Ah, detta har varit en bra helg :)



Brorsan kom hit i onsdags, så i fredags fick jag snilleblixten om att vi skulle grilla, och det gjorde vi! :) sen skulle jag ut, så hem fort som fasiken, kom på att vi glömt nyckeln, tillbaka och hämta den, sen hem och jag gjorde mig iordning på 10 minuter! Jag har nog slagit något intergalaktiska rekord där ;)

Träffade Malin på Pauze och vi satt där och drack gott. (har inga bilder dock) Sedan kom även Dani och Ajje och gjorde oss sällskap, så det var trevligt. Runt midnatt drog vi vidare till Loft. Väl där träffade vi massor med arbetskamrater, och även en och annan godbit. ;)

Nu väntas mat och sedan ska jag eventuellt hänga med Mallanbrallan ikväll!

32 juli



Mina tankar går till dig idag gumman. ♥

Klicka på bilden och bidra.

En liten förklaring..

Nu ska jag förklara hur mitt liv ser ut även idag och imorgon..
Jag sover gärna till 12, annars orkar jag inte med dagen. Sedan börjar jag jobba 14 och slutar 23, och kommer hem kanske kvart över. Så jag orkar inte blogga något då, för man är verkligen helt slut.

Så därför blir det lite uppdateringar jämna veckor då jag jobbar sent.
Ska försöka bättra mig.

Tack för alla fina kommentarer, det gör mig glad! ♥

Ber om ursäkt..

Jag ber tusen gånger om ursäkt för att jag inte har uppdaterat alls idag. Men jag har haft mycket på jobbet och så har jag varit helt slut större delen av dagen.

Har precis sett Step Up. Måste säga att tvåan är mycket bättre!
Tänkte slänga mig i sängen och se Stomp The Yard nu. Måste jag säga att jag älskar dansfilmer? ;)

Puss och godnatt! ♥

Step up - the streets

Shit, jag är helt galet lycklig och alla mina nerver i kroppen vill dansa. Kunde inte direkt ligga ner i sängen och kika på Step Up 2 - the streets. Satt upp, hoppade, aaaaaaaaaaaaaah. Jag vill dansa och jag vill det nu. Saknar dansen som bara den och jag funderar på att leta upp någon dansklass här. Det är så kul och man blir så himla glad av att dansa!
(+ att vem skulle tacka nej till en danskropp? ;) )


SÅÅÅ SNYGGT!

Snart dags igen..

Imorgon är det ny arbetsvecka. Ser jag fram emot det? - Ja.
Fast på ett sätt nej. Men jag kan inte låta bli att längta lite extra till jobbet nu...

Jag har stora myggbett på benen. Det är otrevligt.


Jag i mina arbetskläder..

Kvällskvisten



Godkväll!
Jag är helt matt i kroppen, och just nu förbannad också. Djurgården lyckades tappa 1-0 till 1-1 i sista minuten mot Trelleborg. Det händer bara inte. Det är just sånt här man förlorar guldet på.

Kvällen har varit väldigt lugn, mår fortfarande inte helt bra. Känns som om att jag håller på att bli sjuk. Men får kämpa på nu, bara fyra veckor kvar till semester! :)

Nu ska jag se filmen på femman, hörs sen! ♥

Godmorgon

Ah, den här helgen har verkligen varit helt fullspäckad!
I fredags så gick jag ut med en tjej från jobbet och några av hennes syskon. Vi satt först och snackade lite på PM och tog det lungt för att sedan bege oss till Loft. Det var riktigt mysigt där faktiskt, och jag hade riktigt roligt! :)
Morgonen efter är ju som alltid så himla rolig..

Igår vad jag heeeeeeelt död och det kanske inte var så konstigt. Men vid 21 tiden begav jag mig in till stan igen för att träffa Malin och bara ta det lungt. VI hamnade på Hemmakjväll (videomix) där hennes kompis Johnny jobbade. Så vi stannade där och snackade med honom tills han slutade. Sedan gick vi och åt pizza. Regnet öste ner så vi blev riktigt blöta på vägen till bilen. Trevligt!

När jag väl var hemma hade jag tråkigt. Dani loggade in på msn. Vi kom på att han kunde komma hit så kunde vi se på film. Han sov här så det var skönt att sova ensam i en stor lägenhet. :)

Nu ska jag lägga mig i soffan och dricka vatten och se på film. Känner att det är de enda jag har ork till idag! ;)


Kvällsfotografering



Växjö är rätt fint faktiskt. :)



Träningen ger resultat..

Igår var jag duktig och var ute och sprang, sen körde jag lite styrka när jag kom hem. Allt från plankan, situps, armhävningar och utfall. Det känns idag kan jag lova. Min mage gör så ont så jag inte kan skratta eller hosta, för det funkar lixom inte. Men hej och välkommen magmuskler ;)

Idag var nog tråkigaste dagen på jobbet hittils. Eller det var kul först, för sen blev jag nergraderad till godsmottagningen. 10.200 kollegieblock la jag på pallar. SKOJ VA? Sen fick jag sortera pennvässare, pennor och allt annat sånt skit på olika pallar. Sen orkade jag inte mer så då fyllde jag på kartonger på packstationen med mina kära vänner där ute. Aldrig mer godsmottagningen!

Underbart väder även idag! :)


Kul att min header är borta? :O

Välkommen tillbaka sommaren!



Idag var det verkligen skönt väder efter jobbet.
Satt ute i solen och stekte, skönt att få tillbaka lite färg och fort gick det! :)

Det gick förvånansvärt bra att jobba idag. Dagen bara flög förbi, och det är tack vare mina underbara arbetskamrater. Utan er skulle jag inte gå tillbaka till det där stället en enda sekund!

RSS 2.0