Många dagar utan uppdatering

Vad ska jag säga? Har inte haft tid, ork eller någon som helst lust att blogga. Har inte det nu heller egentligen, fast ändå har jag det. Skulle vilja ha min stationära dator uppkopplad så jag kunde sitta och fixa med bilder och sånt precis när jag ville och kände för det. Nu är det ju Björns dator, som är kopplad till tv:n. Och då känns det inte så kul att sitta och redigera bilder i flera timmar om han kanske vill kolla på tv eller något annat. För det där med bilder tar tid, men det är de som är så kul.
Har i alla fall en massa fina bilder på g.. hinner kanske fixa det imorgon när jag är ledig fram till 17.00! :)

I fredags hade vi alla fall after work, det var riktigt trevligt. Kul att träffa sina nya arbetskamrater utanför jobbet och se hur de är privat! Så det var en lyckad kväll. När jag väl kom hem hade grabbarna från Helsingborg anlänt, så det var inte lungt hemma heller.
På lördagen var det först lite kalas för Mona, och sedan fortsatte vi till Buddha för förfest och fotboll. Detta följdes sedan av en utekväll på Oleo.
Slutligen på söndagen var lilla Noah här, så söt den killen här. Kommer massvis med bilder så fort jag får låna den andra datorn! ;)

Nu har amazing Buddha, Björn och Memo spelkväll.. Tur att Josse och Jossan snart anländer och räddar mig.. :)

Utbildning

Snacka om att våren verkligen är på väg nu.. eller? -11 imorse, men ändå klarblå himmel och sol, och nu värmer till och med solen upp balkongen sådär gött!

Idag jobbade jag 06.45 - 08.00 (härligt va) och sen var jag på medicinutbildning mellan 10-12. Så nu kan jag mer om det också, alltid bra att veta. :)

Har även hunnit med att vika tvätt, stryka en del och plocka undan lite. Känns skönt! För nu väntar snart pizza och filmkväll med Cissi och Frida. :)

Jönköping tur och retur

Nå, vad gör man en tisdag kväll när man inte har någonting att göra? Jo, man åker till Jönköping tur och retur. Fikar på Bernards och sen hem.

Fast egentligen hade vi en annan mening med att åka dit. Cecilias pappas provkör bilar, och nu skulle han till Jönköping för att hämta en bil han skulle provköra, så vi hängde med och körde en bil hem. Det blev en riktigt trevlig dag. Väl framme i Jönköping så svängde vi förbi på Bernads och åt jättegoda foccahia (stavning?) mackor med gott på.

Så, det blev en kanonkväll. Köpte även med oss världens godaste bakelser.. som verken Cissi eller jag tålde. ;)

 

 


En bild säger mer än tusen ord



Lördagen var kanon!

En tidig fredag

Godmorgon!
Jag har varit uppe sen strax innan halv sex. Anledningen? Det var att Björn klev upp och jag kände helt enkelt för att hålla honom vaken. Mysigt sådär. Dock börjar jag känna mig väldigt trött nu, och jag börjar jobba klockan 9. Så det är ingen idé att lägga sig för att sova igen, för då vaknar man väl aldrig :)

Fredag idag, skönt. Jag är ledig hela helgen, också väldigt skönt. Behöver vila lite nu känner jag, jobbat nästan 11 dagar i sträck, så man blir lite sliten. Men som sagt, det är roligt så det gör inte så mycket! :) 

Kvällsjobb

Nu har jag verkligen piggnat till.. Hängt tvätt, städat, diskat och nu håller jag på att tvätta dukar.. De var riktigt äckliga nu, så får hoppas att det går bort :)
Ikväll väntar jobb melan 17-21, helt okej om ni frågar mig. Tiden flyger ju bara förbi när man är där så, kan lika gärna spendera de kvällstimmarna på jobbet som hemma. Grabbarna ska dessutom ha spelkväll här ikväll.. och missar jag två timmar av det så blir inte jag så ledsen :)

Om exakt 3 månader så vandrar jag omkring i Bangkok nu, längtar så mycket. Fast samtidigt vill jag inte att tiden ska gå fort. Precis som Björn sa förut idag, nu har vi något att se fram emot, att längta till. Går tiden fort nu kommer tiden gå fort där och helt plötsligt har vi ingenting att längta efter. Så nu längtar vi bara efter helgen.. och nästa helg.. samt helgen efter de. :)

Sol & pizza

Vilken härlig dag jag har haft! Ledig och allt! :)
Började dagen flitigt med att städa, diska och tvätta! Har läst i min bok för att fördriva tiden tills Björn kom!
Vi har sen gått på stan och runt sjön, och nu kom han med pizza! Bilder kommer sen :)





Förråden påfyllda!

Björn var som sagt i Tyskland idag, och jag trodde inte mina ögon när jag såg hur mycket han hade med sig. Haha! Halva lägenheten är nu full med öl, cider, vin och lite annat gott.. Så nu lär det inte ta slut i första taget i alla fall.. :)

Alldeles strax ska jag lägga mig, sjukt trött. Speciellt lite extra med tanke på att jag ska upp vid 7 imorgon. Känns sådär lagom lockande. Eller inte.
Var själv idag på jobbet för första gången, var lite nervös, men det gick ändå rätt bra. Glömde två smågrejer, men det är inte hela världen. Tar igen det imorgon.
Annars var det kanon. Fick två timmar då jag inte gjorde någonting speciellt, utan vi satt 4 tjejer och snackade om allt möjligt. Så det var en skön och lugn lördag på jobbet. Bara att hoppas att söndagen blir lika lugn. Eller kanske ännu lugnare. Men det tror jag inte, för då är det knappt någon mening med att jag går dit. :)

Nej, sängen var det ja!
Sov gott allihopa :)

Var är våren?

Snart vill jag verkligen vakna upp, se att himlen är blå och solen lyser sådär starkt och det syns att det är varmt ute. Kunna ha jeans, tygskor och bara en tunn jacka, utan att frysa. Känna att solen värmer och allt det där. Allt det där som hör våren till. Nu nu nu!

Sen vore det ju inte helt fel om sommaren helt plötsligt kom springades runt hörnet och slog till sådär över en natt. Fast samtidigt, det är skönt att kunna njuta av våren och känna hur det blir varmare och varmare med. Men annars, sommaren får gärna komma och stanna, året om. :) För jag menar, tänk att få vara brun och fin året om. Kunna gå barbent i januari eller ligga på stranden i november.
Kanske borde man flytta utomlands ändå?

Fredagkväll

Blev inget jobb idag, fick ledigt. Men ska jobba lördag och söndag istället, men det gör mig ingenting faktiskt. Bättre pengar. :)

Imorgon åker Björn till Tyskland, och jag hade gärna följt med, men det kommer väl kanske fler chanser.

Äntligen!

Åh, jag är så glad så glad! Imorgon börjar jag jobba 16.00, vilket innebär att jag kan sova ut imorgon! Plus att jag kan vara vaken nu när Björn kommer hem. Så underbart! Dock är jag väldigt trött nu, så blir nog kanske att lägga sig tidigt ändå.

Imorgon är det då jobb 16-21, kanske inte världens roligaste att göra på en fredag, men det gör mig verkligen ingenting. För jag trivs verkligen och det är så roligt att tiden bara flyger iväg. Jag får verkligen så mycket tillbaka varje dag på jobbet. Man skrattar jämt och ja, man lever vardagsliv på jobbet. Kan det bli bättre?  :)

Nittiosju

..dagar kvar tills jag är på väg till Thailand! Jag tror faktiskt inte att man kan längta mer till något än vad jag längtar till det här. Det ska bli helt fantastiskt underbart, och jag ska verkligen se till att njuta av varje sekund.

Tänk dig själv att ligga på stranden, med något gott drickbart i handen, solen värmer och du har ingenting du behöver tänka på. Bara underbart skönt, varmt, och lungt.
Åhhhhhhhhhhh, jag vill åka nu!!

Photo; my home

Tänkte jag skulle visa lite bilder från lägenheten..










Inflyttningsfest!

Ikväll är det dags, att inviga lägenheten på riktigt. Vi blir ungefärt 20 stycken goa människor här i vår tvåa. Tror kvällen kommer bli riktigt lyckad! :) Känner det på mig!

Men innan dess så väntar hockey. Växjö Lakers - Almtuna! Så Buddha och hans bror kommer hit strax för att se den tillsammans med oss.. Så nu håller vi tummarna för Växjö!!

Bädda sängen var de ja..

Snacka om annat..

Wow, det var verkligen ett annorlunda jobb det här som personlig assistent. Men jag känner att det kommer passa mig. Alla på stället var verkligen kanon trevliga, och det kändes bra direkt, väldigt skönt :)

Har sett en film nu sen jag kom hem från jobbet, tillsammans med Björn och Jonte, El Orfanato, hette den. En spansk skräckfilm. Den kan jag faktiskt rekommendera, lite annorlunda, och läskig! =)

PA

Idag ska jag prova att jobba på ett annat ställe. (Skit, jag byter jobb hela tiden känns det som, men har man chansen så lika bra att ta den). Det är på ett boende inne i stan där det bor 6 personer som har olika sorters handikapp som de fått genom olyckor och dylikt. Ska bli riktigt intressant faktiskt =) Börjar 15.30 och slutar 21.00! Samma tider imorgon. :)

Vardagsnöjen ?

Nu har jag tvättat två maskiner, och den tredje håller på att snurra för fullt. Jag har diskat, plockat undan och putsat fönster och speglar. Otroligt skönt när det blir gjort, och dessutom tycker jag att fönsterputs luktar gott..

Solen skiner in sådär härligt genom fönstret och värmer. Blev nästan lite svettig i nacken när jag putsade fönsrena på balkongen och hade solen i ryggen. Nu längtar jag mer och mer efter den riktiga våren och sommaren.

Serieplöj



Björn blev sjukskriven idag på jobbet, så nu får han inte jobba mer den här veckan. Knepig inflamation i handen som vägrar ge med sig. I vilket fall så har vi kollat på två avsnitt av Joey, men nu har han somnat så gott i soffan, så tänkte låta honom sova en halvtimme till eller så. Sen ska vi se klart säsong 2, äta lite och känner jag oss rätt blir det nog film resten av dagen/kvällen.. :)

En dag på hemmaplan

Godkväll!
Måste be om ursäkt för så dålig uppdatering den senaste tiden, men det har verkligen inte funnits tid, plus att det inte känns som om att jag har något vettigt att skriva.

Både jag och Björn har varit lite dåliga, så idag var vi båda hemma. Vi sov länge, vilket jag tror bägge behövde, och sedan fick vi trevligt sällskap av Jonathan, och han är fortfarande kvar! Vi har tittat på två filmer (Bedtime stories & Death race, mycket bra båda två!), ätit lasange, spelat scrabble och ätit massa godis. Nu spelar pojkarna tv-spel och jag hamnade här, men det gör mig ingenting :)

Vi har fått våra gardiner idag också, så nu ser det verkligen lite mer ut som ett hem. Blev verkligen kanonbra, och båda två är så nöjda :) Nu kommer det bli ännu roligare att köpa de där smågrejerna till lägenheten som gör det till ett hem! :)

RSS 2.0