välkommen vår

Jag blev väldigt lycklig idag.
Chansade på att ta en tunnare jacka, och jackpott. Solen VÄRMDE i ansiktet. Jävlar vad skönt det var. Kände verkligen att ansiktet sprack upp i ett leende. Underbart och välkommen att stanna våren!

träning

Om ungefär en timme ska jag träna, så skönt. och ja, jag är redan klar. Haha, eller nej, jag måste ta på mig strumpor, men annars så. Ska inviga Anna på gymmet idag, så det blir spännande. Laddad är jag, och jävlar vad jaag måste klippa mig.

bortbjudna

Dagen till ära så var vi bjudna till Marcus och Jonna, och tanken bakom det hela var att jag skulle knäppa lite fina bilder på deras ursöta dotter. Bilderna blev bra och damen var lycklig!

Det bjöds på goood tacos och sedan lite gotta till efterrätt. En mycket trevlig eftermiddag/kväll. Det tackar vi för :)




fika

 

Gjorde mig en kopp varm choklad med grädde innan, det var gott i magen. Vädret ute gör mig verkligen deprimerad, det bara kommer mer och mer snö.. När hade våren tänkt att komma? Helst igår säger jag..

när man har tråkigt...

Så kan man locka håret..


breakfest at tiffanys

Lingongrova, hushållsost, kalkon och paprika = yummie


outfit

Detta skulle jag vilja gå omkring i idag.. dock så skullle det gärna få vara ungefär 25 grader varmare, minst. Helst 30. Jag längtar så till värmen, någon mer?


klippning

Jag tror de böjar bli dags för en klippning, Håret har blivit väldigt långt och luggen ännu mer.. ja, ivägen. Men ska nog faktiskt klippa rak lugg igen.. det är snyggt och jag har för mig att jag passsar i det.. Blir ju faktiskt ännu snyggare om man har långt hår till det. Eller vad säger ni?


FLOWERS

De här fina fick jag av min fina B. ♥


KLADDIS

Gjorde en fantastiskt god kladdkaka nu på kvällningen. Det bästa av allt var att den tog ca 15 minuter att göra. Perfekt när man inte orkar stå och knåda i all evighet. Jag snodde receptet från Anna, och  härär direktlänk till receptet. Kika även in hennes andra goda recept.. hittat en hel del gott där!

Den blev god och populär..


TRÄNING

Ska alldeles strax åka och träna på idrottskliniken, ska bli skönt. Blir rumpa, mage och axlar idag.

Förresten, idrottskliniken är nog faktiskt det bästa stället jag tränat på. Det är stort, har flera olika avdelningar, trevlig personal och bra utrustning. Enda nackdelen är att det har blivit lite FÖR populärt i denna stad, och det gör att det ibland är överbefolkat. Sådär så man nästan måste köa till varje maskin, och det förstör hela träningen. Men vi har hittat tiderna det är lite folk, så vi passar på då, perfekt!

Vad ska ni göra idag? :)

NEWWEEK

Ja, eller det var ju ny vecka igår, men jag orkade inte skriva så mycket då. Har i alla fall börjat bägge dessa dagar på samma sätt.. men att ta hand om ett kök som ser förjävligt ut. Jag vet inte hur vi lyckas med det varje dag? Men jag HATAR att skitigt kök med disk och skräp överallt, tål det verkligen inte. Men nu är det i toppskick igen! (Imorgon kommer hyllorna upp också förresten.. underbart)

HELGEN

Jag har hunnit med en hel del i helgen!

Lördagen bjöd på massa roligt! Var först på mio och letade efter tavlor för pengar som vi fick i julklapp, till just tavlor. Jag fyndade tre tavlor på EM i torsdags som sagt, men vi tänkte att vi kunde ha någon till. Det blev inga tavlor, men likväl två tavellister, som jag ska ha i köket. Har hittat inspiration till detta i flera andra bloggar, och jag tycker det är så fint. Menar såklart att vi ska ha kokböckerna på dem sen.

Vid 16 bjöd Anna på fika. Kul att se valparna igen, och de hade blivit stora! Jag åkte sedan vidare till Campus för att fira Cissi som fyllt 25 år. Björn åkte till Hovsaga och umgicks med de gamla gänget. Dit anslöt även jag några timmar senare, hade lovat att köra dem till stan. Det var en trevlig kväll och kul att umgås med alla samtidigt!

I söndags klev jag upp 7.30 för att städa på stan med laget, sagt och gjort, vi var klara vid 8.46 eller liknande. Det gick bra, men sedan somnade jag om när jag kom hem. Var ju tvungen att ha energi till matchen.
Vi spelade mot Slätafly och vann med 5-1. Underbart. Vi spelade faktiskt bra hela matchen, och vi spelade som ett lag. Dock var ju domarna värdelösa.

Efter matchen bjöds det på pizza och film med några vänner, mysig alla hjärtans dag.


!!


TRÖTTTTTTTTTTT

Usch, jag vet inte vad detta beror på, men jag är så fruktansvärt trött. Det beror inte på jobbet, för det har inte varit slitsamt, det är något annat. Kanske sjukdom på g? Hoppas inte, för på söndag är det match och det ser jag fram emot.

Har precis plockat undan lite här hemma, och det är riktigt skönt när det är gjort, men sååååå tråkigt.

Hjälpte pappa att hämta/slänga gamla/montera/inreda med hans nya soffa idag, och det blev riktigt bra. Jag hittade dessutom tre tavlor till pangpris på EM, som fick följa med hem. Kommer bli snyggt ovanför vår soffa!


DAYONE

Jobbet känns ganska spännande, men vi får se om det är något för mig. Tänker inte släppa det direkt i alla fall, men vi får se. Är ju bara 2 månader till att börja med, så det ska vi nog överleva.

Träning ikväll, 20.45-22.00, ganska drygt, men skönt efteråt. Är skräckfilmskväll ute på campus också, så åker kanske dit efteråt. Vi får se :)



IGOTIT

Jag fick jobbet!

HOWDIE

Igår fick jag en släng av inredningssjuka och började fixa iordning här hemma. Flyttade bland annat ut ett bord till hallen, som nu ska vara en kombination av sittplats/förvaring. Tror de kommer bli riktigt bra när den fina korgen kommer på plats som jag fann idag.

Vill köpa nya gardiner också, får göra det när jag får lön nästa gång. På tal om det, så var jag på arbetsintervju innan idag, och får svar ikväll om hur det blir. Har bara en dålig känsla av att de går åt helvete..

I'MBACK

Har haft lite bloggtorka, men nu känner jag verkligen hur mycket jag saknar att uppdatera bloggen. Om inte annat för att det är kul att ha sen. Såhär ser jag ut idag, sliten. Tröja från H&M och matchar med svarta legging från H&M och svarta knähöga stövlar.

 


RSS 2.0