blocket.se



Synd att man inte får sälja människodelar på blocket..

ullared

Var på Ullred med min far idag. Handlade inte så mycket, men på bilderna ses lite av de jag fick med mig. Köpte annars bara tråkiga saker, såsom schampoo & balsam, städgrejer och hårspray. Sånt som förbrukas alldeles för fort..


friendship

Just nu längtar jag hem till Sundsvall och mina fina vänner. Veckan där i början av Juli var helt underbar, och jag hade verkligen the time of my life. Underbart väder, underbara vännner och Gatufesten! Kärlek!


livsnjutning

Lagade en kanongod middag idag. Receptet är enkelt, de går snabbt att göra och de är relativt billigt, beror på vad affären har för erbjudanden.

 

5 skivor av oxinnanlår kött, skar de i smala remsor
1 burk smaksatt creme fraiche, jag använde Karl-Johan svamp
5 färska champinjoner
2 dl grädde
Ris
Salt & peppar

 

Stek köttet tills de får den färg du vill ha (gärna lite rött när de är oxkött, då blir de godare) Tillsätt champinjonerna och låt de bli mjuka och få lite färg. Häll sedan in lite grädde och sedan den smaksatta creme fraichen, och låt de smälta ihop. Häll på lite grädde till för att få mer sås. Smaka av med salt och peppar, och andra kryddor om man så vill. Låt de småputtra några minuter. Voila, färdigt.


on the train

OJ, såg nu att jag ser väldigt arg ut på denna bilden, men de är jag inte. Bara uttråkad.

 

Sitter på tåget, som kanske framgick rätt tydligt av rubriken, men när man åker med SJ kan man aldrig vara säker på att komma i tid. Som idag, när vi hade åkt från alvesta till Nässjö blev vi stående, och stående och fick förklaringen att de var tekniska problem med tåget. Sen efter typ 25 minuter fick vi veta att "motorn" på tåget var överhettad, så vi var tvugna att vänta på att den skulle kyla ner sig.. Beräknad väntetid: ingen aning.

 

Vi blev 34 minuter sena. 15.20 kom vi till Stockholms central, 15.28 gick nästa tåg.. och jag hann!


har helt glömt bort att visa denna hippieb...

img_9322 (MMS)

har helt glömt bort att visa denna hippiebuss som stod på oxtorget i onsdags! :)


balkonghäng


RSS 2.0