Hello

Thailand är fortfarande lika fantastiskt!

Ska ta mopparna in till stan och hämta glasögon, och sen ska vi till stranden! =)

Mer update finns på resdagboken, mysanliljequist

Ha de gött =)

Dag 4

Hallå hallå!
Detta är utan tvekan den varmaste dagen hittils... Enligt väderleksprognosen skulle det bli
regn och väldigt tråkigt väder. Men kan man lita på dem? Nejnejnej, vi har haft klarblå himmel
och sol idag, mesta delen av dagen. Detta var dock ett minus då vi var inne i stan i
hettan... Men Björn hittade ett par kanonfina Armani glasögon som han har beställt nu!

Väl hemma igen slappade vi i poolen (mitt hår har börjat bli grönt, så blir inget mer
med att mitt hår är i poolen nu!!!!) och hade det helt fantastiskt. Sedan så slängde vi oss
i solstolarna på hustomten, och det var sååååå fantastiskt underbart skönt. Nu har vi alla
fått lite färg och vi är inte längre blekast i landet ;)

Kvällen bjöd på nattmarknaden, igen, HIttade äntligen en bikini, och den var såååå underbart
fin att jag älskar den redan =)

Vad mer ska jag säga.. på tisdag fyller jag 20 år och då har jag fått reda på att min present
från Björn är att åka till Tigertemplet! Hur grym födelsedag kommer inte det bli? =)

Det var allt för nu, skicka gärna sms och sånt så jag vet att ni inte har glömt bort mig..
Speciellt du pappa eftersom att du inte hört av dig alls =)



Björn hälsar med såklart.. och alla andra.

Day two

Känns knappt som om att jag kommer orka skriva dubbla uppdateringar, men får väl göra ett försök!

Sol och underbart väder imorse.. men alla ni som varit här nere vet att det kan ske förändringar på ungefär 1 sekund känns det som. Har regnat några timmar nu (sjukt tråkigt) men man kan inte klaga. Regnet är varmt och man fryser inte direkt! Ser ut att börja ljusa nu, och troligen regnar det inte ikväll när vi ska på nattmarknaden! Det ska bli riktigt roligt faktiskt :)


Bilder finns  på resdagboken.se. där jag heter mysanliljequist =)


Day one

Första riktiga dagen i Thai avklarad!
Har haft runt 35 grader, men inte så mycket sol. Men vi ska inte klaga, riktigt skönt är det :)

Vi tjejer drog och storhandlade förut, och råkade vara borta i 4 timmar.. Men vadå, ett shoppingcenter på 3 våningar och rea överallt.. ;)

Har dålig mottaging, så bilder kanske det blir ont om!
Men ska fixa internet i huset imorgon eller så =)

Tisdag kväll

Två dygn kvar tills jag sitter på planet, hur underbart är inte det? =)

Kommer troligen ha ännu mindre tid än innan till att uppdatera! Imorgon är det grejer som ska fixas på förmiddagen, och sen ska jag på födelsedagskalas för mig själv :) och lär väl hänga där tills Björn slutar jobba så han kan plocka upp mig.. och sen ska vi hem och fira att semestern har börjat :) och packa då såklart. Sen på torsdag har vi ärenden på stan, och sen åker vi ju.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH! :D

Dagen kan inte bli bättre dessutom. Fått reda på att både Stina och Ida kommer hem 1 September, 18.30. Jag kommer vara där. Det lovar jag :)

Thailand på torsdag

Shit, på torsdag åker vi. Det känns helt galet. Men som jag längtar. Vill verkligen sitta på planet nu och veta att vi är på väg. Äntligen.

Första dagarna kommer spenderas i bangkok. Där vi bland annat ska träffa min fars bäste vän Stefan som lovat att visa oss runt. (Då han varit i bangkok ett par gånger förut) och det känns ju lite tryggt. Bangkok är ju rätt stort. På söndagen blir det troligtvis tåget ner till Hua Hin. Billigt och spännande, haha! Här gäller det att spara varenda krona till shopping ;)

Nej, jag börjar verkligen få resfeber nu. Lägger upp ett par bilder från Björns thailandsresa, som också var till Hua Hin.





Skvadern Student 2009

Idag tog två av mina bästa vännner studenten. Mikael och Carro.
Bilder får beskriva dagen!








Plockar och fixar

Inne på maskin nummer två i tvättningen, har två kvar sedan. Men då är allting rent. Känns så skönt att det är tomt i tvättkorgen för en gångs skull.
Ville få en del rent innan jag åker till Sundsvall imorgon, och Björn hade ont om kläder över huvud taget. Han ska ju också till Sundsvall, fast först på onsdag. Men det ska bli kul att visa honom hur denstaden är :)

Och nästa torsdag åker vi till Thailand! 10 dagar kvar..

Helgen som har gått

Blev ingen uppdatering i helgen.. inte så konstigt med tanke på att vi hade fullt upp!

Fredag:
Färden mot Stockholm påbörjades vid 9-tiden på morgonen, och efter att vi hade plockat upp Martin, Linn & Niklas så flöt det på bra. Stannade för matpaus i Mjölby och tankning i Järna, och vi var framme vid 14 tiden. Skönt att hinna komma fram och ta det lite lungt innan vi skulle iväg på konserten. Oh, vilken konsert. Bruce Springsteen vet verkligen hur man levererar! Det var nya låtar blandat med några gamla godingar. Hungry Heart var helt klart min favorit. Men även Born To Run gjorde succé. Saknade dock Born In The USA & The River. Men jag är fantastiskt nöjd med att jag har fått uppleva Bruce "The Boss" live. I will do it again!

Efter konserten släpade vi oss med tunnelbana till Medborgarplatsen och vidare till Katarina brandstationen. Samma station som de spelade in Nile City på. Björn blev i extas när han upptäckte detta. Men det var en trevlig kväll!

Lördag:
Vaknade rätt sent och var trötta och väldigt sega. Gick ner till Pizzerian och åt en god pizza till frukost. Killarna började med starköl direkt. De tyckte de var lika bra, och vem vet, det kanske det var. Annars hade det kanske varit helt hopplösa. I vilket fall så var det laddning inför Sverigematchen som var på schemat. Tyvärr blev det en besvikelse. Men det vet ni ju redan.

Kvällen fortsatte med lite förfest i lägenheten, och sen utgång på The Soap Bar. Ett riktigt roligt ställe med fantastisk musik. Har nog aldrig varit på ett bättre uteställe faktiskt. Mer sånt till Växjö tack!
Kom hem vid 5-tiden på morgonen och var beredd på att däcka på en gång. Men hann inte mer än lägga mig så kommer Johan hem tillsammans med Stefan och två tjejer, och de skulle ha efterfest. Efter att de hade varit inne och hoppat på både Johan&Kalle, skrek grannarna "Jävla pajasar" och sen somnade jag direkt.

Söndag:
Oj, tjena. Vaknade denna dag och var så trött, att jag somnade direkt och vaknade inte försen 12 igen. Väldigt skönt. Åt en väldigt äcklig och smaklös kebab. Såg tennismatchen och sen begav vi oss hemåt. Klockan var ju trots allt 17 och vi ville ju hinna hem innan det blev natt. Var hemma vid 21-tiden och det var sååå skönt att kliva ur bilen.










THE BOSS!

Ikväll är det äntligen dags, Bruce Springsteen på Stockholmsstadion.

Bad update

Hej och förlåt för den verkligen urkassa uppdateringen. Men jag har inte haft tid eller energi till att skriva något.

Men sen sist har jag hunnit med planeringsmiddag inför thailand, fest på loft, nykterfest hos joel, jobbat, grillat, varit på stranden, solat, bliviti brun, varit på utbildning, sett filmer, serier, myst, umgåtts, varit på ljusparty.

Ja, en hel del helt enkelt. Men vad ska man säga? Sommaren är till för att göra saker, och inte sitta inne vid datorn (tycker jag i alla fall) och ja, det kommer nog bli så rätt mycket nu under sommaren att uppdateringen är dålig, men ni får helt enkelt stå ut. Ifrån Thailand ska jag försöka uppdatera nästan varje dag i alla fall. (på resedagboken mysanliljequist) :)

RSS 2.0