Tack!

Åååh, vad underbart!
Kvällen igår var verkligen hur rolig som helst! Ångrar inte en sekund att jag bestämde mig för att dra ut. Först en kanonkul förfest hos Kate, med henne, Romanique, Ida, Johan, Jens, Niklas & Magnus! Lagom många, och dessutom 4 av varje sort, haha! Taxi ner till stan och sen var det Stadshuset som gällde, galet kul! :) Vi dansade hela natten och avslutade såklart på Max!
Lite segt att vakna idag, men jag mår hur bra som helst. Har duschat (och använt mitt nya riktiga schampoo ;) ) Om ett tag ska jag och mamma ta bussen ner till stan, kika lite på julskyltningen och kanske shoppa lite.

Saknar bara min finaste, bara en vecka kvar till planerad hemgång nu.. Hoppas att Bangkokkrisen löser sig så att de kan komma hem den 8:e!




hairy

Mitt hår blev grått när jag färgade det..
Tur det finns en frisör i denna stad som är snäppet bättre än andra!





TACK KATE!


slottet



Kolla vilket hus som ligger precis bredvid vårat förresten, någon som skulle tacka nej till att bo där? :)

The day in two



Var på fika hos en kär gammal vän. Stackars tjej att sitta ensam i lägenheten när mannen hennes gör lumpen. Blev i alla fall bjuden på supergod glass och Zingo till det. Inte alls dumt såhär en torsdagkväll! :)

Jag har dessutom färgat håret idag.. aaaah. Ni får en bild, den är inte riktigt rättvis.. men som ni ser så har jag svikit det blonda..



Jag vet faktiskt inte varför jag satte upp handen, men haha, ja, ni ser ju håret och det var ju de som var meningen. Men har lite funderingar på om jag ska göra lite ljusa slingor i det! Kanske känns mer som mig då.. saknar faktiskt mitt blonda fortfarande! :)


the girl is back in town

I'm hoooooome!
... sen i tisdags. haha.
men det känns skönt faktiskt, det enda jag är orolig för nu är den där jävla flygplatsen i bangkok. de måste ha öppnat den till den 7:e december, för jag vill ha hem min Björne!!! :)

Norrland är min fristad

Ååååh.. vad underbart!
Fast jag fortfarande sitter på tåget och har dryga timmen kvar innan jag är framme i Sundsvall kan jag sitta och njuta av att se Norrland. Det är verkligen så annorlunda, och jag älskar det!
Känner  verkligen att jag behövde komma iväg lite och göra lite annat! :) Tror att de nästan två veckorna i Sundsvall kommer gå hur fort som helst! :)

On my way

Gooood morning!
idag var det inge kul när väckarklockan ringde 05.15, men blev genast på lite bättre humör då jag kom på att jag skulle åka hem idag :) Direkt när jag kommer hem (om jag finner någon enerigi, har inte sovit så mycket inatt!) så ska jag träffa Rasmus och gå en promenad med hunden! Sen ska jag fika med Totte och eventuellt Tony och kanske några fler på Waynes, för att vid 21.30 kika på innebandy! :)

A month before christmas

Man får fira lite för-julafton idag...
Bara en månad kvar till jul!



Sundsvall imorgon, underbart! :)

Wake up call


Godmorgon godmorgon..

Jag hade väl inte tänkt vakna såhär tidigt, men vad gör det när världens gladaste och underbaraste Björn ringer från Thailand? Det är verkligen helt galet att vi ska vara ifrån varandra två veckor till. Men vid den här tiden imorgon sitter jag på tåget på väg mot Sundsvall, och väl där tror jag tiden kommer gå jättefort! :)
Sen hem den 7:e december, och så kommer Björn hem den 8:e! :)

Oro

Varför hör du inte av dig?
Jag blir orolig ju!


Update!
Han har hört av sig.. såå skönt! De hade varit iväg hela dagen, legat vid poolen och sen hade han redan lyckats shoppa för 6000 Bath. (räkna som att det är ungefär 6000 svenska kronor om man räknar vad man får för det så att säga). Men det var nog tur de, för han hade ju inte direkt med sig mycket kläder! :)
Imorgon skulle han i alla fall bege sig till ett internetcafé så vi kan prata på riktigt, via msn och headset! Jag längtar! :)

I miss you

Det är galet..
Läste först Stinas blogg och sedan Idas och jag håller verkligen med dem. Även om jag inte är lika långt borta från min familj som de är nu. De är på andra sidan jorden, och jag har pappa ett rum bort, syrran tvärs över gården och mamma samt lillebror 80 mil bort. Medan de har halva jordklotet imellan.
Men så sant som de skriver, är att man märker verkligen hur mycket man uppskattar sin familj när man är borta ifrån dem sådär. Jag saknar de jag inte träffar dagligen, men desto roligare blir det när man ses.

Som nu när Björn är iväg. Hur galet underbart kommer det inte bli när vi ses?
Helt fantastiskt skulle jag vilja säga. Som jag längtar till den dagen. Men innan dess kommer jag ha massa med tid att umgås med mamma, lillebror och alla vänner i Sundsvall, och det ska också bli helt fantastiskt.

Dessutom saknar jag ER ALLIHOPA! Plus alla andra som inte har bloggar då..




Hua Hin

Äntligen kan jag vara lugn..
Björn och resten av sällskapet borde nu vara framme i Hua Hin. De struntade i Bangkok då de inte fick något hotell i närheten av MBK och åkte därför direkt till huset. Synd med tanke på att grabbarna tänkte köpa sina kläder i Bangkok och tog med sig ett par extra kalsonger ungefär.. Men det finns nog shopping i Hua Hin med! :)

Nu är det bara 15 dagar tills de kommer hem, haha! ;)

on their way

Nu är min fina borta..
Först bangkok, sen hua hin. Hemma 8 december.
16 dagar.. spola tiden tack.



you mean love


Björn!


♥♥♥♥♥

HBG



Vad säger man?

No more

Jag måste lära mig att säga nej..
Jag har insett det själv nu. Jag har fastnat i ett vakuum där jag inte kan säga annat än: Ja, visst, det fixar jag. Jag måste sluta att bara ge och ge och ge hela hela hela tiden. Jag måste lära mig att ibland måste jag få ta istället för att ge. Speciellt när det ibland känns som om att man gör saker i onödan. Eller rättare sagt att man får ingen uppskattning för att man gör det.. Tråkigt i längden.
Det känns som om att ingen bryr sig, att de bara.. ignorerar det eller tar det för givet. Så ska det inte vara.

Punkt slut.

Hope


Give hope


I miss you already

Tiden går för fort nu..
Imorse kom jag på hur nära det är tills de åker. Visst, 16 dagar är väl inte så länge egentligen. Men jag erkänner, jag är nykär och då är 16 dagar fruktansvärt länge. Vi kommer knappt kunna prata, möjligtvis om de finner ett internetcafé med skype där nere, då går det bra. Men det är nog ingen av oss som är speciellt sugen på att lägga 18 kr i minuten på att ringa. Men ändå, det känns skönt att veta att jag kommer vara i Sundsvall under tiden. Eller, ja, alltså. Jag kommer ha så mycket jag vill hinna med. Jag kommer vilja umgås med familjen, lillebror fyller 18. Liam och Mira kommer jag inte kunna släppa! Sen är det massa kompisar och sånt som jag vill hinna umgås en massa med.. och tiden kommer nog gå riktigt fort. Det är nog nätterna som kommer bli jobbigast... eller tråkigast. Eller kanske mornarna när inte Du är där.


:)


One night in..

Godkväll!
Idag har jag både jobbat och tränat, känns skönt såhär efteråt!
Träningen gick dock inte så bra, då jag inte ätit på hela dagen, men maten smakade kanon nu!

Ska gå bort till Corporate senare och åka hem till Björn. Vill egentligen inte släppa honom en sekund nu innan han åker.. (Kommer bli fruktansvärt tomt i 16 dagar utan dig. Men jag kommer ha koll på månen) Så ikväll blir det gos till max och jag ska verkligen verkligen verkligen njuta av de sista dagarna innan han får åka på sin efterlängtade semester till thailand! Jag håller verkligen tummarna för att det blir minst så bra som de hoppas på! :)
Sen får jag presenter när han kommer hem, perfekt ;)

Ben and Jerrys baby




i got it

Jag fick jobbet!
Så på måndag ska jag tillbaka.. jobbar halvtid, men det är ju ändå ganska skönt! :) Har jag tur slipper jag jobba helger med.. och kanske får ledigt någon dag i veckan osv. Men kommer aldrig börja före 8.30 och inte sluta efter 19.30. Så det är ju ganska lungt faktiskt :)   

Ikväll kommer Totte! Kommer kännas lite weird att se honom i Växjö. Men det ska bli riktigt roligt :)

Jobbjobbjobb

Fick ett samtal igår om jobb..
Så mellan 10.30 - 15.00 ska jag prova på detta idag!
Jag är nervös, men det ska nog gå bra. Hoppas jag!

nattens sanning

Jag har världens bästa pojkvän. ♥

Tvättning

Underbara onsdag..?
Sovmorgon och ja, sovmorgon kan ju rädda hela dagen. Inte sant?
Nu är jag sysselsatt med tvätten, två maskiner klara, två är på gång och sen är det två kvar och sen är jag klar! Om ca 40 minuter ska jag hämta de som är igång nu, så nu är det dötid. Men det är skönt när det är färdigtvättat! :)

Ikväll kommer Björn hit, ska äta mat och så, alltid lika mysigt! :)

bye for now

Så var även denna helgen över..
Konstigt att helgerna går så mycket fortare än veckodagarna, fast jag gör ingenting vettigt en enda dag i veckan. Möjligtvis träningen.

Har inte någon ork alls till att skriva, så återkommer väl när jag har något vettigt att säga.

Träning 2

Goddag!
Idag har varit en bra dag hittils! :) Att vakna bredvid Björn gör att man får en bra start :)

Ikväll är det träning igen! Ska bli kul! Bara att hoppas att skotten börjar lossna snart, för det har verkligen inte fungerat nu! Haha, vill bara komma tillbaka i min gamla form sååå fort. :)

En mysig förmiddag

Underbart livet är ibland!
Jag och Björn  bestämde över telefon igår att vi skulle gå en sväng på stan idag på  förmiddagen, han börjar ju jobba nu vid 14. Så jag tänkte ta 10.05 bussen ner, men den gick tydligen tidigare så jag missade den. Fick ta den andra bussen som går åt helt fel håll, och jag var i stan 30 minuter senare än väntat.

Men det var ändå mysigt att gå på stan en sväng. Björn hittade ett par skitsnygga jeans och ett par kallingar. Jag försöker fortfarande komma på vad jag ska köpa åt pappa som fyller år på lördag, och sen fars dag på söndag. Bra planerat pappsen! :) Så är det någon som har ett tips, ge mig det! :)

Ikväll blir det också lite kalas, pappa ska firas idag med då inte alla kan vara med på lördag. Hörde rykten om att jag skulle få en räkmacka? ;)

Dududu



Du är helt fantastisk.
Du gör mig glad.
Du får mig att skratta.
Du säger saker som får mig att må fantastiskt.
Du är underbar.
Dudududu! ♥

Gooooooooooodmorgon

Inatt har jag verkligen sovit underbart!
Jag och Björn beslutade oss för att inte gå ut igår, utan stannade här och skulle se film, Lucky Number Slevin, men det slutade med att Björn somnade efter ungefär 10 minuter, och jag efter en halvtimme kanske.
Morgonen har också varit underbart mysigt! Just nu är vi oerhört sociala, Björn spelar NHL 09 och jag sitter vid datorn. Men vi sitter i alla fall bredvid varandra, haha!

Blir eventuellt bio ikväll, var ett tag sen nu så det skulle vara kul! Film är ju faktiskt bäst på bio! :)

Pics




Halloween 2008

Vad ska man säga?
Kul med maskerad, även om man såg ut som ett missfoster, haha. Knalloranget hår och galet snygg fluga! ;)
Kvällen slutade dock på akuten då jag råkat förfrysa mitt finger lite, tror de i alla fall. Infektion är det i alla fall och ont gör det. Kom hemn vid halv 4 imorse typ och jag skulle vara tillbaka på akuten vid 9. Snacka om att jag var trött när jag kom dit, somnade i mitt rum, sittandes!!

Nej, nu ska vi iväg till Hovsaga! :)

RSS 2.0