DAGENS

 

Nu ska jag strax bege mig till skolan. Ska sitta och jobba på vårat fältarbete, skönt att vi snart kommit halvvägs i alla fall. Tänkte försöka vara klara tills imorgon så vi slipper jobba i helgen!
För på fredag kommer ju EMELIE! :) hur ballt är inte det? :)


LISTA


Vad heter ni? - My och Björn
Hur träffades ni? - Utanför Grace
Hur länge har ni varit tillsammans? - Snart ett år
Är ni förlovade? - Nope
Bor ni ihop? - Ja, i en lägenhet!
Har båda körkort? - Jajjamen!
Kommer du ihåg er första kyss? - Yes i really do!
Vem sa "Jag älskar dig" först? - Jag!
Vem är äldst? - Björn, men han leder bara med 2 år!
Vilka stjärntecken är ni? - Kräfta och fisk
Vem fyller först på året? - Björn i februari och jag i juni
Vem är längst? - Han!
Vem sjunger bäst? - Ingen skulle jag vilja svara..
Håller ni handen på stan? - Oftast
Har ni haft sex? - Nej :)
Kände ni varann innan ni blev ihop? - Beror på hur man ser det
Vad har ni gemensamt? En hel del faktiskt!
Blev du kär i första ögonkastet? - Nej, inte direkt.. blev mer efter ett tag!
Har ni någon speciell låt? - Jajjemen!
Har ni några "frikort"? - Haha, ja, faktiskt!
Har ni stora framtidsplaner? - Klart vi har framtidsplaner, först på tur står USA!
Har ni gråtit i varandras armar? - Det gör väl alla par?
Har ni varit utomlands tillsammans? - Ja, i Thailand i somras
Vilket är ert bästa minne? - Måste nog faktiskt säga att de där småstunderna som bara är helt fantastiska..
Vem lagar bäst mat? - Utan tvekan jag! Förutom när det gäller köttfärssås!
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? - Kollar på film, eller så sitter herrn vid sitt playstation och jag sitter bänkad vid datorn med antingen plugg eller sånt här.
Bodde ni långt från varandra när ni träffades första gången? - Ungefär 5 minuter
Blir du lätt svartsjuk? - Beror på sitation
Brukar ni bråka? - Det händer
Ringer eller SMS:ar ni mest? - Både och..
Vilken är hans finaste kroppsdel? - Ååh, ögonen. Händerna. Ryggen. Allt!
Vad använder ni för preventivmedel? - Piller såklart
Brukar någon av er prata i sömnen? - Ja, Björn gör det ibland, väldigt roligt :)


SVARET

.. vi åkte till jönköping för att bada på deras äventyrsbad! :)

Ska strax till Dennis, ska bli väldigt trevligt tycker jag! Ladda inför morgondagens match!



JÖNKÖPING

Hello alla vakna!
Bion igår var faktiskt riktigt bra, men det är klart, inte bättre än boken! Pratar såklart om Flickan som Lekte med Elden! Se den på bio!!! :)

Nu ska vi strax åka till jönköping! Någon son kan gissa vad vi ska göra där? :)

NYTT NYTT

Var på citygross och handlade mat idag och såg då att de hade 30% på alla mattor. Så vi slog till på en vardagsrumsmatta (äntligen, tog bara 9 månader..) och en ny dörrmatta! Tycker att denna var lite trevligare, och dessutom snyggare! :)

Vardagsrumsmattan gör sig inte riktigt rättvis på bilderna, den är mycket finare i verkligheten!


NERVÖS.SE

Jag är fantastiskt nervös just nu. Helt galet.
Har inte känt någon orolig över huvud taget. Men nu kommer det. 7,5 timmar innan provet. Bra kalkylerat där.

Men bara att se det positivt, om det känns dåligt imorgon är det bara att börja plugga för omtentan om 3 veckor.

Det skålar vi på!

THE DAY BEFORE

Tenta imorgon. Skojsigt.


FEMTON HUNDRA

Fick en smärre chock igår. Fick reda på att licens och spelaravgiften iår kommer kosta ett tusen fem hundra kronor. Kanske inte så mycket pengar om man har ett jobb, men är man student så är det galet mycket pengar. Alla som pluggar vet hur det är!

Men förhoppningsvis så går det att lösa. Hokus pokus!

BALLERINA CHOKO

Ballerina choko, hiss eller diss?


BILDER

Så här ser jag ut idag. Tröjan är ny och är från carlings. Gillar färgen. Köpte en liknande i svart också. Bra och sköna tröjor när man inte orkar fixa så mycket. Örhängena är från H&M, och till detta så har jag ett par svarta chinos från Gina Tricot!

 

Har varit på skolan idag och pluggat inför tentan på fredag. Känns som om att det börjar fastna innanför skallbenet nu. Vi får i alla fall se efter tentan på fredag.


VÄRLDENS FINASTE

 

Har umgåtts med de här snyggingarna idag. Mycket lek och bus, och såklart skratt! Den lille herrn har alltid fullt upp, så det gäller att hänga med!

Men underbara är de allt!


MATCH


ETT SÅNT DÄRA...

Detta kommer säkert bli ett sånt inlägg som jag kommer att radera. För just nu skulle jag kunna skriva så mycket skit och vara så arg jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Fast det kanske är lite överdrivet, för så arg är jag egentligen inte.

Det är jag är arg (egentligen mest irriterad) är när personer ALDRIG kan hålla vad de säger.
Jag tål inte sånt. Jag är en person som har alldeles för lätt att lita på det som människor säger till mig. Speciellt när det är någon som står mig nära. Säger man en sak, och bestämmer det, så tar jag det som om att man lovar något. Right?
Men när jag gång på gång på gång på gång på gång blir motbevisad att jag kanske inte borde tro på det. Varför fortsätter jag?

HI

 

Hello!

Har varit i skolan idag i någon timme, sen skjutsade Elin in mig till stan på sin cykel. Blev sedan en skön promenad i solen hem. Sen dess har jag inte gjort mycket, skönt!


TIM TESTAR

Fantastiskt kul!


THE DAY

Klockan 11 idag befann jag mig på biblioteket för att studera med några från klassen. Vi satt och diskuterade och pratade och skrev, och sen var klockan helt plötsligt 15.15. Shit, vad tog tiden vägen? Men vi blev klara i alla fall, och det är det viktigaste.

 

Sedan tog jag och Elin vårt pick och pack och gick och åt 4 små rätter på Hong Kong. Tror dock inte den maten var bra, för min mage mår inte bra. Så tyvärr blev jag tvungen att skippa halsbandspartyty och placera mig här, i sängen, under täcket hemma. Känns lite bättre nu, så kommer nog kunna träna ikväll i alla fall!

 

Vad har ni gjort

 


LONG DAY AT SCHOOL

 

Jag och Elin idag på andra och sista lektionen. Den var rätt lång. Kändes som en massa upprepning. Ikväll väntar träning och sedan plugg. Men vill ju se idol också. Dilemma.


BREAKFEST

 

Har varit uppe sedan 05.30. Björn väckte mig i panik över att han inte visste var bilnycklen var, och eftersom att jag ska ha bilen idag, så pallrade jag mig upp och letade reda på den direkt (annars skulle jag drabbas av panik när jag skulle åka) och sen blev jag kanonpigg. Så har kikat på Gossip Girl och One Tree Hill, och nu är det Alla älskar Raymond på tv:n!

 

Har diskat, så känner mig duktig nu. Ska nog bädda rent i sängen och dammsuga innan jag åker till skolan också. Plocka iordning lite hinner jag nog med. Så slipper man göra det sen. Så får man mer tid över till att plugga. Yippie...

 

Äter i alla fall frukost framför tv:n idag. Ett glas nyponsoppa. Gott gott. Ska göra lite mackor senare och ta med till skolan, har ju en lång dag idag. Ända till klockan 15 ;)


NÅGOT SENARE..

 

Så här ser jag ut nu. Jag funderar på:
1: Läsa lite i Norbert Elias boken.
2: Kolla på CSI.
3: Gå in och pussa på världens finaste som ligger och snarkar i rummet intill. (nej, snarkar gör han inte. Men sover sött låter så barnsligt, och det tycker han inte om. Manligt ska det vara!)
4: Skita i ovanstående och sova själv.


SOFFPOTATISAR

 

Vi ligger och degar i soffan, kollar på färjan. Följt av Svenska Hollywoodfruar och sedan Roast på Berns! :)

 

Har nyss ätit korvstroganoff, mycket gott. Känns som om att det är favoriträtten just nu. Tänkte eventuellt skippa färjan och läsa lite till inför imorgon.


SEG LÖRDAG

Har inte gjort så mycket alls idag, känns det som i alla fall. Fast jag har ju faktiskt både pluggat, ätit kebab, umgåtts med Bullen, varit på stan med Melina, kikat runt på Citygross, städat hela köket så det är nu kliniskt rent, och nu kikar jag på idol och dricker cola. Har inga planer på att göra så mycket mer ikväll heller :)

LOVE

Jag älskar dig.


LÄNGTAR TILLBAKA...

Det är svårt att släppa taget om det underbara landet Thailand. Jag längtar tillbaka varje dag. Varje sekund där nere var helt underbar.


FAILBLOG.ORG


PLUGG PLUGG PLUGG

Plugg plugg plugg, precis som rubriken säger!
Håller på med Kriminalstatistik just nu. Myyyycket information att ta in!


HEMMA IGEN

Dessa örhängena fick jag med mig hem från partyt. Fanns mycket fint, men jag ska fundera lite tills nästa gång (som är redan den 16:e september).

 

Märket heter Hoi Say Tai design, och är då Thailändskt. Det är en dam här ifrån trakten som både gör egna smycken, och importerar helt färdiga från Thailand. Vilket är kul då det inte finns att få tag på här i vårt lilla avlånga land annars!


HALSBANDSPARTY

Lovisa har lurat med mig på ett så kallat halsbandsparty. Har aldrig varit på ett förut, så det ska väl bli lite intressant bara på grund av det. Får se om det blir så att man köper något eller inte, men min budget är lite stram just nu, så blir förmodligen ingenting. Men kika är ju gratis..

Skolan gick bra i alla fall. En rätt okej och intressant föreläsning (vi har i alla fall en bra lärare!) Mycket information så det är mycket att ta in på en gång. Men blir att sätta sig och gå igenon alla anteckningar ikväll när jag kommer hem igen, och även läsa 1 eller 2 kapitel i boken. (Mina två nya kommer imorgon, yippie)

Ha en bra kväll!

TOME FOR SCHOOL

Hello!
Nu ska jag snart pallra mig iväg till skolan, roligt roligt! Går mellan 10.15 - 12.15 idag, så det känns ju rätt lungt! Kommer nog dock bli hungrig under dagen eftersom att vi inte har någon frukost hemma..Eller jag orkar inte fixa någon i alla fall! :)


NYA SMAKER

 

Fick med oss nya Marabou smaker hem igår med. Ska prova och se om de är goda..

Snart i en butik nära dig ;)


YESTERDAY

 

Well, var i Halmstad igår i alla fall. Som ni ser på den första bilden så var vädret sådär.. men solen kikade fram imellanåt. Så får väl säga att vi tog med det fina vädret från Växjö.

 

Försvarsmaktens dag var däremot en besvikelse i mina ögon. Det var inte så mycket att kolla på, men det kanske är meningen. Eftersom att det ösregnade när vi var där, så orkade vi inte vänta på flyguppvisningarna heller. Ångrar det lite nu i efterhand, men det kommer väl mer chanser.

 

Så vi tog vårt fick och pack och åkte till Eldsberga och hälsade på mamma och Tommy. Fick god pasta&lax och sen fin fin fika! Åkte hem vid 18.30 tiden, och sen direkt på fest. Blev en trevlig dag!


Halmstad next!

Idag är det som sagt försvarsmaktens dag i Halmstad, och då Björn gjorde sin lumpen tjänstgöring där så ska vi dit och kika och träffa lite kompisar till honom. Kan bli en trevlig dag (bara regnet behärskar sig med att hålla sig borta..)

Har stressat som bara den här hemma nu på morgonen. Björn jobbade extra 06-10, och han hade lovat att ringa och väcka mig vid 9 för att jag skulle hinna bli klar tills han kom hem. Men det glömde han. 10.10 ringde han, men jag är snabb som tur är.. Har duschat, klätt på mig, fikxat håret, sminket och allt. på 25 MINUTER!

Nuu ska vi åka, blir ingen uppdatering försen ikväll!

Kvällen

 

Det blev en riktigt mysig kväll! Vi åkte först och spelade badminton (det är dock inget jag tänker prata om...)! Men innan dess så åkte vi till hemmakväll och köpte godis. Den stora skålen på bilden är Björns, och den lilla är min!

Till allt detta godis tänkte vi plöja ett par avsnitt av Band of Brothers. Hann med första avsnittet. Sen kilade vi ner till Victor som hade inflyttningsfest, trevligt!

 

Nu är det sängen som väntar! Halmstad imorgon :)

Ser ni vad jag ser?

Anna kan ju vara världens bästa och snabbaste bloggdesigner.
Det är max två timmar sedan jag mailade till henne och frågade om hon kunde fixa en, och kolla, så fort. Underbart fin är den i alla fall! Skönt med lite nytt nu känner jag! :)

Pluggningen gick sådär, fick ett kapitel till gjort i alla fall och det är ju alltid något. Känner på mig att det kommer bli svårt att lära sig allt. Bara att hoppas att Roddy ger oss en liten noggrannare inblick i vad som kommer på tentan som är om mindre än fyra veckor! Men jag ska klara det. Ska fanimej (ursäkta mitt uttryck) klara högsta betyget på den här kursen. För det är precis det här som jag är som mest intresserad av.

Time to study

 

Skoj skoj skoj. Eller så kanske inte. Men jag vinner på att sitta lite nu varje dag och nöta text och göra fina anteckningar! Boken är ungefär dubbelt så tjock som min dator.. mm.. Jerzy Sarnecki! :P


Lunch

Fick bli korvstroganoff och ris till lunch idag, mycket gott! Är nog faktiskt den godaste korvstroganoffen jag någonsin har gjort

 

 

Receptet:

Jag använder ett paket grillkorv (går även att använda falukorv om man vill)

Ketchup

Grädde

Salt & peppar

Lite mjöl

Lök

Det är bara att blanda ihop allt och smaka av. Alla gillar vi olika! :)

 


Världens sötaste


Då var man elev igen

Idag började skolan igen! Äntligen skulle man kunna säga!

För er som inte vet så är det Kriminologi jag ska läsa. Riktigt intressant var det faktiskt. Tror det kommer bli riktigt roligt! Extra kul att Elin går i samma klass! :) Men resterande av klassen bestod av unga människor.. så kommer nog få en och annan ny vän. (låter desperat, haha..)

Fick hem min fina 512 kronor dyra bok idag. Introduktion till Kriminolgi.
Fick beställa två till idag. Känns som om om att alla pengar kommer gå till böcker.. men det får man ta!

FINALLY

Mindre än 12 timmar kvar tills Stina&Ida landar på svensk mark igen.
Kan inte förklara känslan. Annat än att det är U N D E R B A R T !

Efter 13 månader i USA återvänder två av mina finaste vänner äntligen hem. äntligen.


RSS 2.0