TOFTASJÖN


SAKNAD


NY VECKA

Ny vecka igen, och snart har jag varit hemma i 4 veckor. Saknar USA, och allt som hör där till. Speciellt Familjen Lihv, underbara familjen. Ska bli skönt att hälsa på dem när de flyttar till Sverige, lite närmare i alla fall.

Idag har jag varit duktig och diskat, plockat undan, torkat undan fläckar på golvet (snö + grus = tina när de kommer in), bytt sängkläder, plockat fram middagsmat och börjat tvätta. Skönt när man väl har gjort det. Rent och fint överallt nu.

Nu dog tv-kanalerna mitt i allt ihop, någon mer?

BADUPDATE

Ledsen att det är så dålig update här nu för tiden, men känner verkligen inte att jag har någonting att skriva om. I helgen har jag hängt med några underbara typer från klassen. De har festat, jag har slappat. Idag/söndag spelade jag match. Vann med 13-4, härligt. Tre mål gjorde jag också. Skönt att inleda bra när man varit borta så länge.

En riktigt bra helg har det varit i alla fall. Funderar på att att beställa nya bloggdesign också? Vad tycks? :)

PERSONLIGALMENACKA.SE

Idag damp den ner i brevlådan, min alldeles egna fina kalender. Jag älskar den redan. Den är verkligen personlig och snygg. Min bästa kalender hittils.


JOBBJOBB

Emma ringde och väckte mig imorse och frågade om jag ville jobba. Klart jag ville det. Så idag blir det jobb hela dagen, 9-18, och sen ska jag träna efter det! :)

Strax kommer Anna och hämtar mig. Hon börjar också vid 9, så det passade perfekt! :) Underbara vänner!

TRÄNINGSVÄRK

Mina muskler är heeeelt slutkörda. Men det är de värt. Innebandyträningen ikväll kommer nog kännas.


TIDIGMORGON

Har verkligen legat på latsidan med bloggen, men känner inte direkt att jag har så mycket att skriva. Livet är tillbaka i det vanliga spåret, om man nu kan säga så. Jag har verkligen halkat efter med skolan och just nu känner jag ingen motivation alls.. Men jag hoppas att jag kan läsa lite i bilen imorgon.
Ska åka till Malmö och se hockeymatchen, Malmö - Lakers. Ska bli en kul dagsutflykt.. Sen direkt hem och åka på innebandyträningen.

Just det, innebandyn börjar idag igen. Härligt! Ska gymma innan dess också. Har härlig träningsvärk från igår. Men det är SKÖNT! :)

 


NOAH

Noah fick en cykel i julklapp. Han var lite kaxig när han provade.


2009

Vad har jag då gjort 2009?

♦ Blivit sambo
♦ Haft mysiga grillmiddagar tilllagade i det egna hemmet
♦ Varit på många underbara fester med underbara vänner
♦ Varit i Thailand! Underbart land!
♦ Sett min lillebror ta studenten
♦ Sett Bruce Springsteen live
♦ Fyllt 20 år (I tigertemplet, inte illa pinkat)
♦ Börjat plugga på universitetet
♦ Haft en tjocktarmsinflamation (intressant...)
♦ Besökt världens coolaste stad, New York. Stod på egna ben och gjorde något riktigt ballt! Så stolt över mig själv!
♦ Varit på ett väldigt fint bröllop
♦ Firade Valborg i Göteborg och såg Chalmers häftiga parad
♦ Besökt Ullared hela 2 gånger
♦ Spelat en massa innebandy!
♦ LEVT LIVET!

Fy fabian vilket bra år detta har varit! Jag har gjort så sjukt mycket jag bara kunnat drömma om. Resorna är nog det bästa. Thailand var fantastiskt. Jag bara älskar det landet. Underbara människor, underbar mat, underbart landskap. Underbart är nog rätt ord för att beskriva thailand.
Resan till USA som jag gjorde själv (nästan i alla fall) är jag mest stolt över. Jag vågade göra det, och jag ångrar mig inte en sekund. Hamnade hos världens mest fantastiskt värdfamilj och jag saknar allihopa så himla mycket. Har fått dela något fantastiskt med dem, och med min älskling. Tillsammans har vi nu stått i tre världsdelar inom 6 månader. Det är inte dåligt.
Jag älskar året 2009.

Den här bilden får reprensentera mitt 2009. Jag tycker i alla fall att det var sjukt modigt (och häftigt) att våga lägga huvudet på en tiger som kan äta upp en när som helst.



RSS 2.0