PIRATE

 

Vann matchen med 1-10! HÄRLIGT!

Nu är det fest som gäller.. Partyyyyy on!


MATCH

Bortamatch idag, i Blekinge. Kallinge. Mot KaRo eller vad de nu heter. Vi tänkte i alla fall vinna, och inget annat. Samling 11.30 och matchstart 14.00.

Redan tomt här hemma, Björn har ju åkt till Göteborg. Men jag hoppas de får kul i alla fall! :)

STREETKINGS

Oj, vilken mysig dag jag har haft!
Började dagen med Melina på Campus för en fika, och sen bar det av hemåt för att plocka iordning och tvätta lite och sånt annat tråkigt. Sen kom Elin hit och vi påbörjade jobbet med hemtentan (den var SVÅR). Sen ut till världens underbaraste svärföräldrar för en god middag, och sen till José för att umgås lite och sen hem och mysa järnet med älskling.
Han sviker mig för Göteborg imorgon.

Såg Street Kings, den var riktigt bra! :)

ÄRTSOPPAKNÄCKEBRÖD

Sitter och äter en halvsen middag nu. Fast mest för att vi blev sugna på pannkakor (Björn, jag tål ej) och ärtsoppa. Så förbannat gott!
Sen en knäckemacka med ost på, som pricken över i:et!

NEWS

 

Nya jeans, 98 kr på H&M. Snacka om kap!

Tröjan är också ny, men gör sig inte rättvis på någon av bilderna. Snygg och skön är det i alla fall, från Monki. Har köpt nya stövlar också, men de har jag inte fångat på bild än. Men de är knähöga svarta skinn, riktigt snygga!


NEWYORKNORWALK

 

Staden som jag ska bo i de närmaste veckorna heter Norwalk och ligger ungefär en timme utanför New York. Känns skönt att veta att det inte är precis mitt i city, även om det hade varit lite häftigt.

 

Men jag tycker det ska bli så otroligt häftigt att få se allting live. Allt som man har sett på tv och på filmer.


NEWCATEGORY

Skapade en ny kategori, nu när allting är klart. New York 2009. Jag har nog inte riktigt fatta att jag ska åka dit. Jag ser fram emot det hur mycket som helst. Samtidigt som det är lite tråkigt att behöva vara ifrån allting här så länge, men jag ska klara det! Jag kommer växa som person.

Ser ut som om att jag och Jonas åker nästa söndag, alltså den 8 november. Sen hemfärd den 22 december.

IMADEIT

Jag har nu tagit ett av mina svåraste beslut hittils, någonsin. Jag har verkligen vägt för och nackdelar emot varandra, jag har fixat med allt som går att fixa, och jag har bestämt mig. Jag åker. Jag tar chansen. New York nästa!

FOTO:NOAH


Den här skrutten var här och hälsade på idag, och var lika söt som vanligt. Vi åt satsumas, kollade på bilder, ritade, gosade och kollade på lastbilar från balkongen.

Detta är Mowgli, alias Noah.


USA?

Jag fick ett sms idag med texten: Hej, är du intresserad av att åka till USA och jobba som barnvakt till den 22 december?
Jag är sugen ja, och nu väntar jag på svar ifrån läraren och se om jag kan åka.. om det går att göra någon kompensation så jag kan göra lite extra när jag är iväg..
NEW YORK CITY, juletid. Underbart underbart..

Ska jag?

BABYSITTERx2

Har varit barnvakt åt två små vildar idag. Lite gråt, lite ilska och massa skratt, så är jag hemma. Den lille somnade rätt fort men vaknade lite av hosta, stackarn! Söta är de i alla fall! :)

FOTO:TILDE


TRANING

 

Kul träning idag, gick bra och kändes bra.
Hade lite utvecklingssamtal också, och fick bra feedback.


FOTO:TILDE

 

Hur söt är hon inte?
Malin och Filip, ni lyckades förbannat bra!


FOOD

 

Lagade köttfärssås förut, eller för inte alls länge sedan förresten och sen kom jag på att jag borde nog äta den också. Så kokade pasta med (intressant so far). Slängde i lite svamp och så med, så gott. Men sen så tyckte jag att det såg så tråkigt ut, så jag pimpade pastan lite. Med lite ost. I en djup svart tallrik. Men erkänn, det ser gott ut?

Receptet:
Köttfärs efter behov
Grädde
Ketchup
Krossade tomater
Champinjoner
Vitlök
Svartpeppar
Salt


BIGTIMEFAIL

Kunde bara inte låta bli.. Titta till slutet, det är då det roliga kommer!


CLOTHES

Today i'm wearing this!

Långt linne med knappt från Gina och enkla svarta leggins, också från Gina! :)


MYS

Jag har njutit av min egen kväll idag. Åt pizza och satt eller låg precis hur jag ville i soffan utan att behöva dela den med någon annan. Jag drack cola och njöt. Jag har städat undan lite, plockat undan allt det nya, diskat och ställt in det torra i skåpen, vikt undan tvätten och bäddat om sängen. Sååå mysigt blev det! Sitter i den nu och myser..



TIRED

Idag vet jag vad vad ordet trött står för.
Somnade 02.30, steg upp vid 5 och drog till Ullared vid 05.30. Framme lagom till öppningen vid 07 och sedan hem vid 17.00 när de stängde. Jag är trött och mina fötter skriker efter fotmassage. Synd bara att Big Bear åkt iväg och dricker gott. Hoppas han har kul i alla fall. Själv ska man nog sova snart.
Men hey, jag fick med mig nya sängkläder (byter nog till de imorgon) och även allt från deodorant till tvål. INTRESSANT. Men jag handlade för 240 + 603 = 843 kr. Det är fasiken inte mycket alltså! Jag är nöjd.

men några tusen till hade jag lätt kunna bränt. Men är man student så är man..

SHORTY

Ledsen, men det kommer bara en kort uppdatering.
Jag har lite att göra i skolan och då prioriterar jag annat. Så bloggen hamnar lite i skymundan, men jag blir glad för att jag ser att läsarantalet ändå ökar, vilka är ni?

Imorgon ska jag göra klart mitt arbete och sen ska jag iväg och fota lite. Längesedan nu, men det ska bli kul! Ska fota en barndomskompis barn som har hunnit bli hela 6 månader. Det är läskigt vad tiden går fort ibland. Söt som attan är hon i alla fall!

Nej, nu ska jag nog äta lite kladdkaka (hälsosamt?) och kolla på CSI NY.

WIIIEEE

Vi vann igår OCH vi vann idag. Så jävla skönt. Så jävla underbart. Vi leder serien och vi är så jävla bäst!!!

MATCHDAG2

Vi vann matchen igår, med 3-0. Det kunde lika bra att sluta 17-0 eller 15-2, beror på hur man ser det. Imellanåt spelare vi riktigt bra, men sen tappade vi det för att sedan hitta det igen! Men vi kämpar som sagt som ett lag, och det gör att vi vinner.
Bara att hoppas att alla har lite energi kvar, för det är match ikväll igen!
Kommer nog bli lite segt i början, men det ska bli kul! Möter Hovmantorp borta, 19.30. Kom och titta! ;)

MATCHDAG

Äntligen match igen, äntligen. Jag är taggad till tusen!! Ska bli så jä*la skönt att så springa lite och ge gärnet!

20.15, Hovsaga sporthall.
Öjaby vs. Teleborg
BE THERE!


ANNAANKA

Jag kan faktiskt hålla med Anna Anka om en sak. I pågående program så säger hon något i stil med: Kommer ni ihåg när ni precis träffades, och då fixade iordning dig för det var viktigt. Men när ni väl blir tillsammans så skiter du i det och går i mjukisbyxor hela tiden, och då är det inte så konstigt om känslorna ändras".
FAKTISKT, så ligger det något i det hon säger. Men det är klart att man ska kunna gå runt i träningskläder och ändå tycka om varandra. Men när man gör det hela tiden, njae. Man är faktiskt snyggare i riktiga kläder! :)

DUKTIGT

Jag får kalla mig själv duktig idag. Har städat hela lägenheten, tvättat, diskat, lagat god mat, diskat lite till och ja, plockat undan! Skönt när det är gjort, men mina händer är som russin nu!

HAIRCUT

Just det, det hade jag nästan glömt bort. Jag ska klippa mig idag! Vid 16, längtar riktigt mycket nu. Dock så blir det inte hela den lyxiga upplevelsen som man får på salongen, utan jag ska hem till en vän som ska klippa mig! Men det är nästan skönare, för jag är så feg och vågar inte riktigt säga till om det blir fel annars!
Det kommer inte bli någon förändring, utan ska vara klippa topparna! Börjar ju äntligen få långt hår igen, och denna gång ska jag inte klippa bort det när impulsen kommer. Utan denna gången ska jag vara stark!

-
Update

Som sagt, i princip ingen skillnad. Lite ändring av luggen ungefär. Men jag är nöjd! Nu känns det sådär mjukt och skönt som det bara gör när det är precis nyklippt!

DRESSEDFORSUCESS

Jag tog en skön sovmorgon idag, med många zoosningar. Det kändes som om att jag behövde det, men trots detta så känner jag mig sliten idag. Kanske är det sjukdom på ingång? Hoppas inte för det är match imorgon OCH på onsdag!

Nu tänkte jag strukturera lite bland mina kategorier..


1ÅR!

Idag har jag och min finaste varit tillsammans i ett helt år!
Detta firade vi genom att äta frukostbuffé på Scandic. Dock blev jag lite besviken på utbudet, men det var gott i alla fall!
Imorse fick jag dessutom ett paket, och som jag älskade innehållet! Ett jättefint hänge till mitt halsband! ♥

Hänget är de tre små rektanglarna, faith, hope and love! Det runda hänget är från barncancerfonden, det kan ni köpa här!


MYSKVÄLL

smygbild på björn där med. busigt.


TAKLAMPA

Vi köpte denna lampa för ett x antal månader. Men det har aldrig blivit till att vi satt upp den. Försen idag. Jag tycker att det är alldeles för mörkt här på kvällarna (och nej, persiennerna är inte nere då, utan det är bara nu för att det blir kokhett här av solen annars). Så ringde svärfar Tony idag och frågade om han kunde hjälpa till och en timme senare hängde den där. Ser rätt tråkig ut på bilderna, men det är skitsnyggt i verkligen!


TWOYEARS

Idag har jag haft mitt fina körkort i hela två år. Det innebär att min prövotid går ut. Vuxenpoäng! Haha, nej, men det känns faktiskt väldigt skönt. Fast enda skillnaden är ju att jag slipper ta om det om jag blir av med det..


GÅRKVÄLLEN

 

Firade att jag klarade tentan med en riktig brakmåltid! Grillkorv, pommes och beasås! Avslutade kvällen med en stor kopp varm choklad! :)


IMADEIT

JAG KLARADE TENTAN! JAG ÄR SÅ LYCKLIG JUST NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Typ såhär glad. (okej, INTE snygg bild. Men ni fattar grejen)


AGIFT

Var hos farmor en sväng idag och hälsade på. Hon har mått lite dåligt på senaste, så det var bäst att titta till tanten. När jag var där så sa hon att hon hade en present åt mig. Aldrig tråkigt att få presenter ju! När jag fick den kom jag på att hon lovat mig denna innan. Hon fick både den lilla nessesären och mascaran som present när hon valde en prenumation på någon tidning. Perfekt timing också med tanke på att min mascara sjunger på sista versen...


INSPIRATION

Fick inspiration från Sanna om att skriva ner hur mötte sin finaste..

Jag och Björn har inte den mest romantiska historia man kan säga. Det var i alla fall 26 september 2008, en fredag. Det var bowlingkväll med jobbet, men jag var inte med då jag skadat axlen. Så vi hade en liten fest hemma hos mig i alla fall, bara några tjejer. Det slutade med utgång!
Jag och M bestämde oss för att gå på Grace, och på vägen dit ligger Bishops. Där mötte vi några som vi jobbade med, och då hälsade jag även på Björn för första gången. (Vi jobbade på samma ställe, men i olika skift). Sen festade vi och hade kul på grace. M försvann och jag stod ensam utanför. Då kommer räddaren i nöden, Björn, och frågade om jag ville hänga med på efterfest. Jag var först tveksam, jag kände ju inte honom, men efter han förklarat att många från mitt skift också skulle dit, så hängde jag på. Han var ju väldigt söt!
Vi satt och snackade med Honken, Linn, Buddha och någon till ända fram till 06.30 och det hela slutade med att jag sov över där.. Redan på måndagen sågs vi igen, och sen växte det som finns idag fram..

Ett helt år på lördag, tänk vad tiden går fort.
20081010


SLAPPIS

Har inte gjort många knop idag, än så länge. Har varit ute på campus och hämtat Buddha. Han hjälpte oss så snällt med att fixa vår router, som har krånglat som bara den. Helt vårt internet har varit elakt. Slutat funka då och då, och ja, det är irriterande. Så nu bjuder vi på mat som tack för hjälpen. Kålpudding, potatis och sås.

Ikväll är det träning idag, underbart! Känns så himla kul med innebandyn nu, och det beror väl delvis på att vi är så grymma! :)

TODAYSME





ONEMORE

Tog den här bilden på farmor och pappa i april, och har aldrig tyckt att den blev speciellt bra. Men den blev faktiskt rätt bra. Kolla till exempel på farmors kamera, den är inte direkt modern idag, och den har sin charm. Den är röd och det är en sådan man drar upp. Gamla goa tider..


NYGAMMALT

 

Jag kan inte bestämma mig, vilken version är bäst? :)


WOUNDERWEEKEND

Jag hade en riktig kanonhelg. Det hela började ju fantastiskt med att Emelie kom hit (har inte träffats sedan valborg, så det var verkligen på tiden!). Kvällen blev en fantastiskt rolig fest, och ja, lyckat med andra ord. Lördagens spenderades med Björns familj, så nu har Eme mött dem nästan allihopa! Skoj skoj! :) Vi åt pizza och fick sedan sällskap av Buddha. Blev poker och mys på kvällen!

I söndags var det seriepremiär, och som jag var laddad! Vi inledde bra och hade ledningen, men inför sista perioden låg vi under med 2-4. Efter tio minuter tog vi time out, och sen var det 100% som gällde. Vi (jag) gjorde 3-4, sedan slänge Aiia in 4-4 och till slut fick Joanna in 5-4. Nu var det 12 sekunder kvar. Vi höll undan, och gick segrande ur seriepremiären.


FREDAGLÖRDAG


TÄVLING


Jag är med och tävlar om ett namnsmycke
från PUSS hos
annasara.net!
Tävla
här du med!

RSS 2.0