new moon

Har nyss sett The Twilight Saga - New Moon, igen. Eller de blir ju för andra gången, såg den på bio i USA första gången. Bra är de, och snygg är han, Edward. Yummie.

Hade laddat upp med både chips, godis och trocadero, men tog inga bilder, tråkigt nog. Men de var gott och nu känner jag mig motiverad för träningen imorgon, haha.


jag och min julanbulan! <3


russianroulette

Sitter och lyssnar på musik, skönt och lungt. Varit hos Cissi på lite förfest, jag höll mig dock till pepsi max och körde sedan ner de stackars tappra människorna till stan.

Träningen idag gick fantastiskt bra. 19 minuters löpning, triceps, biceps, lite axlar och sedan rejält magpass. Känns nu kan jag lova, och de är så fantastiskt skönt.

Vad hittar ni på ikväll? :)

Saknar New York!


träning

Nu ska jag bege mig till gymmet, är superpeppad. Ska bli så jävla skönt. Lite löpning, och sedan blir det biceps och axlar idag!



 


20100319

Goda nyheter började dagen med!
Fick jobb, deltid hos McDonalds, och det är ju bättre än ingenting. Det gäller ju att ligga i och plocka andras timmar när de inte kan, är sjuka eller liknande, och det ska jag jävlar i mig göra också. Jag vill få ihop så många timmar som möjligt, och jag ska slita för de, de lovar jag! :)

20100318

Godmorgon!
Här har jag varit vaken sen 05.27 när Björn ropade kuken rakt ut, för att han försovit sig. Snällt att väcka en för det lixom.. Men det är ju skönt att vara vaken tidigt i alla fall! Har redan hunnit äta frukost och tittat på vakna med the voice från starten. Skönt och härligt morgonprogram!

Idag har jag inte så mycket planerat, blir kanske en runda runt sjön, skönt!

20100315

Mitten av mars redan, var tog tiden vägen?

Idag vaknade jag och hade så ont i huvudet och i bihålorna, gjorde ont när jag andades. Så klev upp vid 15.30, skönt. Mår fortfarande inte helt bra, så tror det är ett förkylning på gång.




kvällning

Godkvällens!
Har haft en riktigt mysig idag, förutom att jag vaknade upp med halsont. Det gjorde att jag blev tvungen att skippa träningen imorse, vilket jag inte tyckte var speciellt kul. Men man får göra de bästa av sitationen = sitta på balkongen och sola istället. Blir riktigt varmt där och nu är jag inte längre kritvit ;)

Träningen skippade jag också, innebandyn alltså. Vi hade möte så jag pallrade mig dit i vilket fall, och det var nog bäst de, för fick reda på en massa bra information om försäsongen.


Nu, seinfeld och ett glas iskall Coca-Cola Zero!


keith urban

Detta är en fantastisk låt.


20100304

Godmorgon!
Jag vaknade när älsklingen for upp som en raket ur sängen, han hade försovit sig. Jag kan verkligen inte somna om när jag väcks på det sättet. När allting slamrar och det låter och ja, jag ligger bara och lyssnar och ja, kan helt enkelt inte somna om. Så jag slog igång tv;n och kollar fortfarande på Vakna med the voice. Anna Anka är gäst, intressant.

vissa dagar..

Vissa dagar vill man bara.. stryka ett streck över. Detta är verkligen en sådan dag.

Allt utom fikan med Elin vill jag glömma bort. Den var mysig, och trevlig.

Jag orkar inte mer nu bara, någon gång får det fan vad nog, rent ut sagt.

solen skiner!

Hur underbart är det inte att vakna till att solen lyser en i ansiktet?
UNDERBART!
(notis till mig själv, stäng inte båda dörrarna till sovrummet längre. Medför risk för dålig luft och kolosalt varmt i sängen.)

RSS 2.0