En hærlig dag i Oslo

Solen har skinit hela dagen och det har varit kanonvarmt.
Vi sov længe, somnade innan 21 igår, tror de behøvdes! Vaknade vid 10 tiden idag, och malin vid typ 11. Gick ner på stan vid 12 tiden och strosade runt, shoppade lite. Sen træffade vi Isak, Johan och Marinette. Mycket trevligt :)

Ær på væg ner mot stan nu igen, ska æta något. Inte ætit så mycket idag, så det ska bli gøtt. Ikvæll ska vi nog træffa Jens en svæng. Bara två år sedan sist ;)

Værldens konstigaste mænniska

Jag klarar verkligen inte av att vara utomlands!
Oslo ær verkligen en fin stad, men jag kan inte finna någon ro. Jag længtar hem. Kommer hem på måndag morgon. Længtar hur mycket som helst.

Kænner mig som værldens barnunge, men jag orkar icke bry mig.
Jag får stå mitt kast.

Framme!

Resan gick bra, och vi hittade tack vare en karta till Hostlet. Var där runt 8.30. Incheckningen var 15. Jippie. Så vi lämnade packningen i ett bagagerum och sen åkte vi med Isak hela dagen när han jobbade. Sitter hemma hos dem nu och då tänkte jag passa på att uppdatera lite :)

Oslo är i alla fall jättefint. MEN jag vet inte om jag kommer flytta hit. Det känns alldeles för osäkert med boende och allt. Men vi får se hur det ser ut efter helgen! :)

test.

MMS

test.


Steg ett avklarat..

Sitter på tågstationen i Malmö nu och surfar på Sidewalk Express. 19 kr för en timme, helt okej.

Tio över elva går tåget mot Oslo. Liggvagn hela vägen. Kommer bli skönt. Men resfebern gör det ju inte lättare att sova. Vill bara komma fram nu. Vill börja jobba och finna mig till rätta! :)

Ska träffa Isak imorgon med, ska bli kul! :)

Nu drar vi!



Detta kommer bli så sjukt kul!
Vi bokade tre nätter på ett hotel idag, kändes bäst att vara på säkra sidan. Det låg bara 10 minuter från stationen och kostade ungefär 200 kr natten. Så det känns bra! :) förhoppningsvis får vi någon av lägenheterna på lördag, och då troligen inflytt på måndag. Det vore underbart.

Imorgon bitti är jag i Oslo. Jag längtar hur mycket som helst. Blir ju inte sämre av att det ska vara fin fint väder hela helgen. Så jag hoppas på att se staden från sin bästa sida!

Hoppas ni kommer följa min resa nu.
(tillsammans med Malin, Frida och Sandra).
Vi kommer rocka Oslo tjejer!

Oslo nästa



Shit alltså..

Avskedsmiddag idag. Hemskt, men samtidigt så känns det inte sååå farligt. Vi kommer ju inte direkt befinna oss på andra sidan jorden, utan bara i lilla Norge. Skiter det sig är det nära hem.
Men imorgon, eller snarare idag, åker vi i alla fall. 20.12 från Växjö, framme i Hässleholm 21.17. Sen går nästa tåg 23.57 därifrån. Så frågan är ju vad vi ska göra 1½ timme i Hässeleholm?
Framme 07.00 i Oslo i alla fall. Hoppas på försening så vi är framme runt 9. Sovmorgon! ;)

Har lagt fram det mesta som ska med nu i alla fall. Ska packa ner allt imorgon efter jobbet.
Usch, det kommer också vara jobbigt. Säga hejdå till alla underbara på jobbet. ♥

Men ska se ett eller flera avsnitt av Greek nu. Måste se klart säsongen ju! :)

Utmanad

Jag blev utmanad av Romanique.

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren tre nya bloggare och gör en lista av deras namn... Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Jag tycker inte om att borsta tänderna. (självklart gör jag det ändå)

2. Jag älskar att titta på discovery channel. Helst FBI arkiv och kriminaldektektiver.

3. Jag skulle kunna leva på rågrut och leverpastej.

4. Jag brukar sjunga i duschen.

5.  Jag längtar efter nästa tatuering.

6.  JAG FLYTTAR TILL OSLO IMORGON! :D

 

Jag utmanar:

Susie

Sara

Linnéa


Cabman



Tänker inte säga något mer.
Jag är fortfarande helt skakis. Fattar det lixom inte. Klantarsel till tavichaffis. Visst att han tittade i backspegeln.

Nikon Coolpix

Blev ett litet kamerainköp idag. En liten digitalkamera. Är nöjd med resultatet :)
Orkar inte skriva så mycket mer om dagen.. bjuder på ett par bilder från den nya skönheten isället. ;)



Corporate <3



Anledningen till varför man står ut..

Förresten, biljetterna är bokade. På torsdag åker vi. Oslo, here we come!

Promenad runt sjön

Det har varit bra väder idag..
Satt ute och solade en stund förut och jag ser nu att det tog ganska bra :) Skönt!

Funderar på att åka ner till stan och gå runt sjön. Måste aktivera mig lite. Har en del att tänka över också, så det vore nog bra att göra det. :)

Annars, drar till Oslo på torsdag. Ska bli så skönt att komma iväg. Göra något nytt och se en ny stad. Ser verkligen fram emot det. Ska bli kul att träffa Isak och Jens med :)

Godmorgon!


Ah, helgen har varit kanon!

I fredags jobbade jag som sagt mellan 14-18, sen köpte vi med oss mat från Max hem och slängde i oss. Snabb dusch och sen gjorde vi oss iordning så fort vi kunde. Vid 20 tiden så var vi hos Josse. Tjejerna + Ali! ;) Sabbe körde så vi slapp gå till festen, underbart.

Festen var hur rolig som helst. Även om jag knappt kände en kotte, känner jag desto fler nu. Som vanligt så slutar de alltid med att när man har som roligaste, blir det även lite mycket av det goda.

Men kvällen kunde ha fått ett bättre slut. Men det orkar vi inte hänga upp oss på nu! :)

Igår, lördag, så träffade jag i alla fall Malin och Tesse och åkte med till deras pappa och träffade dem. Trevligt. Sen sjukhuset med Tesses finger. (det är en helt annat historia, som är väldigt rolig). Malin och jag köpte med oss friterad kyckling och ris och åkte hem till farmor. Åt där. (Det bjöds på surströmming.. uuuuuuuuuuuuuurk)

Utgång på kvällen. Trevligt :)

Oj oj oj..

Oj oj oj, vilken helg! :)

Grattis Corporate!


Det var ingen dålig dag idag..

Även om vi hade äckligt mycket att göra, och det var bara tråkigt. Så blev dagen ändå sjukt bra. Vid 16.00 rasten kommer vi in i fikarummet, och då bjuds det på tårta! Först trodde jag det var Robin som bjöd då han ska sluta, men det var det inte. Det var för att vi hade jobbat SÅ bra och gjort över 20.000 orderrader i måndags, som jobbet bjöd på tårta. Inte illa mina vänner! Rysk banantårta blev det för min del, dock är jag allergisk och fick superont i magen. Smällar man får ta!

Sen blev det som sagt pizza till middag. Mmmm. Mätt som en pannkaka fortsatte vi sedan att slita. Väldigt tråkigt och mycket interna skämt. (Som det lätt blir på jobbet.)
Fick dessutom veta att om jag inte hade dragit till Oslo hade jag fått vara kvar till 31 Oktober till att börja med. Känns skönt att veta att någon vill anställa mig, haha ;)

Sista kvällen med gänget..



JAAAAAAAAAAAAAA!
Idag är det sista kvällen med gänget på jobbet. Har ju 5 dagar kvar sen, men inga mer sena kvällar! Hur underbart känns inte det då?
För att fira blir det pizza till middag. Inte illa, inte illa.

Men jag lär ju skriva ett glatt inlägg ikväll. (om jag överlever..)

PS. Bjuder på en fin bild från studenten. HAHA.

Tävling på g..



Ah, ni läste rätt!

Jag tänkte köra igång en tävling nu strax, som kommer hålla på ungefär tills jag åker.. Får se om det kommer imorgon eller under helgen :)

Snart är det helg i alla fall. Bara en kväll kvar och så de ynka 4 timmarna på fredag! :)

På bilderna (som jag lovade) ser ni våran hängning från igår. Kan verka brutalt, men vi kände bara för att jävlas med det andra skiftet som så fint byggt huset ;)

Dagens

Kläder: Mjukisbyxor och stor t-shirt (städoutfit)
Smink: Inget alls

Frisyr: Gårdagens fläta är kvar i luggen, resten nattruffs

Bild: En bild från igår, mådde så bra! :)

 

 

 


Läsning: Snabba Cash

Låt: Sunrise Avenue - All because of you

Mat: HIttils flingor och mjölk.

Vill ha: Lööön

Favorit: Utan tvekan cd-spelaren på jobbet ;)
Köp: Har inte varit utanför dörren än..

Humör: Orkeslös, snart jobb..
Göromål: Har städat, ska jobba 14-23

Borde: Klä på mig jobbkläder

Längtan: Till Oslo n'sta vecka

Beroende: Musik

Roligaste: En dag närmare helg..
Tråkigaste: Att det är kvällsvecka på Corporate..

Liamälsklingen




Han är så fin min underbaraste Liam.
Saknar dig nu så det gör ont. Såhär länge har jag aldrig varit ifrån dig. Tänker ALDRIG vara det heller. Hoppas inte allt skiter sig nu bara. Vet verkligen inte hur jag skulle överleva utan dig.



Miragumman. Du är så underbar söt och go som man bara kan bli.

Känns som om att detta blir någon slags kärleksförklaring, haha. Men det är svårt att förklara hur mycket man verkligen tycker om några lixom. Jag har ju lixom varit med dem hela deras liv, det känns.. speciellt.


Det slutade med hängning...


Ah, underbara arbetskamrater!

Jag vet helt ärligt inte vad jag ska göra utan alla mina goa arbetskamrater. Man skrattar verkligen flera timmar om dagen med dem. UNDERBART! (synd bara att jobbet suger..)

Det är disco, skratt, överdrivet många och långa toabesök, långsamt packande, låtsashjälp till höger och vänster, skitsnack, gott fika, gooood mat, lite gråt, lycka när vi slutar, kärlek och fin lön. Det är Corporate Express AB det.

Som idag, det slutade med att jag och Måns hängde honom. Han hänger och dinglar där i taket nu. På Corporate Express. Stackars honom.
Bild kommer imorgon. (om inte någon plockat ner honom)

i love msn..



Blir man inte glad när jag kommer hem mitt i natten och ska stänga av datorn.. Ser att Ida är online. Jag bara WHAAAT? Hon har jag inte pratat med på en vecka lixom! (kanske inte låter så farligt, men när hon flyttat till USA så känns en vecka länge. Vill ha update lixom!

Så pratar valpar, mat och barn med Ida nu! :) ♥

Stina är framme i New York! :)

Känner verkligen mer och mer hur mycket jag saknar er nu..

Polisen nästa




Godmorgon!
Håller på att göra mig iordning nu. Ska ner till polisen och göra ett nytt pass. Behöver ha ett till Norge nu, men det är bra att jag gör det nu, behöver ju ett till Thailand med. Annars kanske jag glömmer bort den lilla viktiga detaljen ;)

Kvällsvecka denna vecka = jag har inget liv vecka. 14-23. Det är så fruktansvärt jobbigt rent psykiskt. Men pengar pengar pengar. Sista kvällsveckan på Corporate.

En regnig söndag


Snacka om tråkigt..

Det ska inte regna nu? Det borde vara varmt och sol och stranden som gäller. Istället får vi plocka fram paraplyt och regnstövlarna. Nästan så höstjackan åker på. Då är det något som inte riktigt står rätt till..

Men jag försökte ändå göra det bästa av dagen. Åkte ut till Grimslöv till lilla söta Maya! Hon är så go den ungen! :) Ni ser ju på bilderna hur söt hon är! :)

Nu ska jag nog slänga mig i sängen och titta på tv och hoppas på att håret blir bättre när det torkat. Inte riktigt nöjd. :(

The dark knight

Gooooood morning...
Igår tog jag tag i saken och bokade biljetter till Batman filmen, med mig tog jag Malin. Den var riktigt bra och Heath var så grym som Jokern! Efter bion ville vi ha mat. Allt var stängt. TIll slut köpte vi pizza på Ali Baba, som brukar ha hur goda pizzor som helst. Men jag skojar inte, de smakade såååååå sjukt inte pizza. Såsen smakade banan!? (Jag har bea-sås). Mådde illa av smaken, men hungrig som man var så åt jag upp nästan hela. ;)

Nu ska jag med min pappa till blomsterlandet och köpa blommor, och sedan ska jag nog ut till Grimslöv.

Jag har färgat håret förresten! ;)

En lista

 

 

STEG 1
Namn:
My
Födelsedatum: 30 Juni
Ögonfärg: Blå/grå
Hårfärg: Blond
Längd: 1,75
Civilstatus: Okänt
Höger eller vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Kräfta
Kär: Nej


STEG 2
Skor som du bar idag
: Flip-flops
Dina svagheter: Leenden
Rädsla: Spindlar :|
Målsättning: Leva livet i Oslo, och sen plugga till polis!


STEG 3
Första tanke när du vaknade:
Jag ska inte jobba idag
Sista tanke innan du somnade: Jag vill bli frisk!


STEG 4
Pepsi eller Coca Cola:
Coca Cola
BurgerKing eller McDonalds: Max
Adidas eller Nike: Adidas såklart
Choklad eller Vanilj: Choklad


STEG 5
Svär du:
När jag är trött..
Sjunger du: Försöker undvika det ;P
Duschar du varje dag: Oftast!
Gillar du skolan: Självklart. Saknar den nu när det är över..
Tror du på dig själv: Lite då och då, när det verkligen behövs
Kommer du överens med din mamma: Japp
Kommer du överens med din pappa: Japp


STEG 6
Har du under den senaste månaden....
Druckit alkohol:
Jajjemen
Rökt: Aldrig
Shoppat: För mycket ;D
Baka: Nope
Stulit något: Nejnej!


STEG 7
Har du någonsin....
Däckat eller varit jättefull:
Okänt
Blivit kallad hora: Nej, faktiskt inte
Blivit nerslagen: Nej, bara fått en käftsmäll (den var inte menad att träffa mig)


STEG 8
I framtiden...
Namn på barn:
Älskar namnen Zackarias, Maximillian och Ylva! :)
Hur vill du dö: Gammal och världsvan


STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för:
1
Antal piercings: Bara öronen
Antal tatueringar: 1 ynka, men en till är på g!
Hur många gånger har du varit med i tidningen: Vet jag inte, några gånger
Antal saker jag ångrar: Att jag inte slet hårdare i skolan..


Typiskt

Är det inte typiskt så säg..
När man är sjuk och behöver sova, då vaknar man givetvis vid den här tiden och är superpigg. Eller inte superpigg, men tillräckligt för att man inte ska kunna sova mer. Sov för mycket igår antar jag, och i natt. Kommer säkert orka vara vaken en timme och sen däcka igen!

Har lite arbete att göra idag. Tänkte försöka hinna med att plocka iordning och damsuga här inne samt på toaletten. Då blir nog pappa glad :)

Delete


Kan ju bara säga att jag raderar allt som har med DIG att göra nu.
Fyfan vad du fick mig att må dåligt idag.
Min självkänsla ligger på havets botten och jag kommer förmodligen att drunkna där jag med.

Mysan Liljequist = Tidernas största plåga

Kollage


Sjukis

Ah, vad jag inte tycker om detta...
När jag klev upp imorse hade jag ingen röst, halsen gjorde ont och jag var helt matt i hela kroppen. Men tänkte att jag var väl mest trött, så jag åkte till jobbet. Väl där kändes det inte direkt bättre. Snorade hela tiden och ögonen tårades. Nös och hostade konstant.
Så vid halv 9 tiden gav jag upp och åkte hem. Somnade på 2 sekunder och vaknade vid 14. Jag är fortfarande helt död. Men tänkte avnjuta en kall Coca-Cola som medicin mot halsen nu. ;)

15 dagar kvar till Oslo!

Heartbreaking



Det är inte alltid lätt..
Det gör verkligen ont nu när man tittar på bilderna från i söndags. Kolla bara så söt hon är! :)

Har tagit ledigt den 29 augusti nu också. Då åker vi. Först till Göteborg och umgås med lite människor där, och sen vidare till Oslo tidigt tidigt på lördagen. Känns lättast att göra så. Ska bli skönt att komma iväg.

Sömnproblem

Var ska jag börja..
Det är verkligen inte lätt att växa upp, och det är verkligen långt ifrån att alltid vara roligt. Men det är väl så antar jag, när man växer upp, att saker och ting inte alltid blir som man önskar.
Jobbigt med sant, men man växer som person av att göra saker man inte har gjort och är lite rädd för.

Det är klart. Jag är rädd för att växa upp. Jag skulle göra alltid för att bara stanna i nuet, eller kanske i lördags. Det vore bättre. Då var jag med alla som betyder något för mig, i alla fall nästan alla. Men jag kände en sådan lycka. Jag kände mig hemma. Det är där jag hör hemma.

Men nu är det ju inte så. Man kan ju inte stanna där man vill.
Jag är verkligen superglad för att Stina och Ida får åka till USA ett år och ha roligt, uppleva nya saker och växa som människor. Men samtidigt så önskar jag att de vore kvar här. Men vad är ett år om man tänker på hur länge vi finns?
Skulle du fråga mig nu, så skulle jag svara en evighet.

Men det absolut värsta är faktiskt att jag inte vet när jag får träffa Liam och Mira igen. Jag känner bara att jag kommer missa så mycket av deras uppväxt. Men mest av allt är jag nog rädd att de ska glömma bort mig. Jag vet inte när jag träffar dem nästa gång. Drar jag till Oslo nu blir jag kvar där året ut, sen åker jag till Thailand. Sen med allra största säkerhet tillbaka till Norge. Jag kanske kommer se dem om ett år. Då har Mira hunnit fylla 3, växt en halvmeter och glömt bort mig. Liam kommer ha blivit stora grabben, 8 år. Han kommer ha börjat ragga på tjejer och hänga med polarna. Han kommer inte glömma bort mig, men jag vet att han är arg nu för att jag åkte. Igen.
Han sa det i söndag: Du åker alltid iväg. Du är ju aldrig hemma.

Men som en vän sa till mig.
Mysan, då får inte låta detta styra ditt liv. Du måste få leva ditt liv också. Det livet du vill ha. För jag vet att du vill resa och se världen.
Kan jag inte bara få ta med mig alla på min resa?

Detta blev ett långt inlägg. Men jag tror att jag behövde det. Jag är inne i något sorts kaos nu. Känner mig vilsen. Det är inte lätt att bara slitas upp och slungas iväg. (okej, det där lät kanske lite väl drastiskt, men det känns så. just nu. )

Men jag vet att när jag väl kommit iväg. Står där i Oslo och är lycklig, då kommer livet kännas lite lättare.

!!!

KOLLA!!

Skrivit av: Ida

Heej! Hoppas du har haft det bra hemma i Sundsvall ;) Jag har kommit till New York nu och ar helt slut. klockan ar bara fem over fem har pa eftermiddagen :S haha! Hade sa bra och lycka till i Oslo :)

 

Detta gjorde mig så glad. Ses om ett år gumman!

 

 

 


Kollage




Ett slarvigt kollage från Sundsvallsvistelsen.. har hunnit med bra mycket mer än det där. Men måste ju börja någonstans ;)

Back in town!

Godkvällens!
Resan ner gick jättebra. Delade kupé med 5 karlar, verkligen trevligt. Jag tror jag väckte dem allihop när jag kom. :)

Det var såååå kul att träffa mina älskade arbetskamrater igen. Hade inte ni funnits på det där stället hade jag inte gått tillbaka..
Men att jobba var väl inte så kul! ;)

Vi hörs imorgon :)

Jag älskar er



Två bilder från idag.
Oredigerade. Men de är mina bästa. Jag vet inte hur jag ska klara mig utan er.


Update 23.07
Åker till tåget nu. Åker från Sundsvall.
Imorgon, Växjö och jobb.
29/30 augusti - OSLO

Vi hörs imorgon! ♥

Worst day of my life..

Man mår verkligen inte bra när man tvingas säga hejdå till de människor som betyder mest i ens liv. Speciellt när man inte vet när man får träffa dem igen.

Jag vill bara krypa upp i din famn och glömma allt för en stund.

23.40 går tåget ikväll, bort från Sundsvall och finaste, och tillbaka till Växjö och slitet.

Godmorgon?

Hejsan!
Vilken kväll. Tårar, skratt och en saknad som redan är helt enorm. Min älskade Ida är om ett dygn på planet till New York. Fett ballt, sjukt sorgligt. Om en vecka drar Stina. Jag önskar er all lycka!

Bilder och mer info kommer när jag gått och lagt mig, och klivit upp ;)

Oväntat besök..



Hej igen!
Sitter just nu och väntar på att min moster och hennes man + en av deras söner ska komma hit. De åker hela vägen från Stockholm och kan dyka upp när som helst. Mamma fyller 50 imorgon, så de skulle egentligen bara komma upp över dagen, men nu stannar de tills imorgon och är med och firar henne på riktigt imorgon! :)

Känner att det börjar bli dags att slänga sig i duschen snart med, ska ju trots allt vara borta om ungefär 2 timmar. Får se när jag blir klar, är ju ganska så nära, ca 2 minuters promenad, så jag känner ingen stress. Skönt!


Kan bara tillägga att smörgåstårtan var himmelsk!
Bara att hoppas på att jag orkar vräka i mig grillade hamburgare och coleslaw på nedre om ungefär 2 timmar!

Dagen efter..

Gårdagen var trevlig!
Vi samlades först bara tjejerna hos Ida, och spelade lite kort och skrattade och grät. Tårarna kommer komma tillbaka ikväll, och då hundra gånger värre. Ikväll är Idas sista kväll i USA på över ett år. Om en vecka är det Stinas tur.
Men jag säger som jag sa igår, detta kommer bara förstärka våran vänskap. Vi kommer växa så mycket och ha så mycket att prata om när vi alla samlas igen.
Stina, Ida, Carro & Elin, ni är de bästaste bäst.

Dessutom, tack Anna för designen!

Party nästa

Ikväll blir det partaj, och jag känner på mig att det kommer bli riktigt roligt!
Stina och Tony kommer och hämtar mig om ungefär en timme, jag som trodde att jag var tvungen att gå till bussen om en halvtimme känner mig nu plötsligt mycket lugnare. Slipper stressa och det känns skönt.

De ringde från Norge idag! Har intervju där när jag kommer dit och det känns väldigt skönt! :) Ett jobb skulle jag inte tacka nej till, även om jag säkert få vara kvar där jag är nu med, så känns det inte som om att jag vill stanna i Växjö. ;)

Ny design är på g också, för denna funkar ju inte alls nu verkar det som.. Skumt! Men ni lär väl märka när den kommer, för jag vet inte själv! :D

Puss! ♥


PS
Någon som är på Stureplan ikväll och firar 080808?
DS

Iron Maiden



Såhär fräsig såg jag ut på Iron Maiden konserten. Jag skyller den obekväma minen på att jag inte var beredd när fotot togs. Den dåliga kvalitén skyller jag på mobilkameran! ;)

Konserten var nice. Det var varmt och en korv med bröd kostade 40 kr. men det var sjukt värt det ändå! :)

En oväntad kväll

Kräftskivan igår var helt underbar. Tack alla fina vänner för god mat och underbart sällskap. Längesedan jag skrattade så mycket och mådde så bra!
Efter kräftskivan blev det en liten utgång, twinsen fyllde år. Slutade på O'learys, och det var riktigt skoj faktiskt :)


Emlan och jag igår på väg till twinsen! ♥

En kräftskiva

Goddagens!
Vaknade supertidigt idag, och har ingen aning om varför. Blir väl bara så ibland när man drömmer och tänker för mycket! Satt hela gårdagen och mestadels av kvällen och en del av natten och sökte jobb och kollade på lägenheter. Har verkligen hittat världens finaste lägenhet, så nu hoppas vi att vi får den!

Idag är det en fika med Joel som står på schemat, innan det blir kräftskiva hos Micke. Ser fram emot kräftorna och pajen och salladen och allt. Framför allt mina vänner! :)


Everybody's leaving..

Det är verkligen så, nu flyttar alla.

Jag: Oslo
Stina: USA
Malin: Oslo
Ida: USA
Tessan: USA
Emelie: Göteborg
Robin: Göteborg


Nästa; flytt

Nu är det verkligen 100% säkert. Det blir Oslo.
Ser fram emot det hur mycket som helst och det känns verkligen toppen.

Ser fram emot en ny stad, nya människor, nya möjligheter. Bara grejen att verkligen flytta.

Kommer få galet kul med tjejerna + Jonnie om han behagar komma ;)

Har suttit på massa norska sidor nu och fyllt i CV och arbetserfarenhet. Man hade ju kunnat önska att de hade kunnat haft sidorna på engelska med, allt är ju inte direkt superlätt att förstå. Men får hoppas att det går bra ;)

LASSE!!

Alltså, shit. Så förbannat underbart. Lars "Lasse" Winnerbäck!

Klockrent rakt igenom.
Det enda som verkligen verkligen VERKLIGEN var minus var att det inte sjöngs någon "Kom Änglar", men övrigt.

♥♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥ möjliga!

I'm back home!

Det är verkligen helt underbart att vara hemma igen. Sundsvall lixom.
Nattåget upp, 9 timmar. Hemma 03.54. Skönt. Sov till halv 2, in till stan, fikade med Stina. Sen utgång på kvällen. Liam och Mira var här en sväng med. Hann träffa Carro, Lina, Haney, Viktor och Jocke. Jag har hunnit med mycket och veckan fortsätter i samma veva. Härligt!

Ikväll blir det Lars Winnerbäck, och det ska bli sååååååååååå underbart. Detta kommer bli galet bra, även om regnet bara öser ner! :(

RSS 2.0