Hello thursday

Fick en härligt sovmorgon idag, riktigt skönt! Har tagit spruta nummer två idag (skönt att det är över då jag inte tycker om sprutor) och känner mig lite stolt över mig själv. Sen tränade jag, och nu har jag ätit mat. Gott. Blev fjärlispasta, köttfärssås och parmesanost!

Björn spelar NHL och jag är trött!


För att vissa saker är lite bättre...






Ensam av alla

Ibland önskar jag att jag vore en kille, men verkligen bara ibland. Som idag. Det är Champions League final och jag känner nog ingen tjej som tycker om fotboll. Grabbarna har grabbkväll med fotboll, öl och ölkorv. Sånt gör inte tjejer. (Tyvärr ibland säger jag).
Så nu blir det att kika på den själv. Med Cola och Chips! :)

Saw V

Smart som jag är så valde jag Saw V att titta på innan jag skulle sova. Känner verkligen att det var smart. Nu kan jag inte sova. Kan inte tänka på annat än det där jäkla huvudet. Eller på all smärta. Eller på paniken.

Så nu tittar jag på Cheers i hopp om att det ska hjälpa och att jag slutligen ska bli jättetrött och bara däcka i sängen bredvid min fina Björn som redan sover så gott.

American Boy

Satt ute i solen på förmiddagen och fick lite färg på ryggen, skönt! Hade inga solglasögon och det var inte bekvämt att sitta med ryggen mot träramen på bänken.. så ryggen var skönast att sola. :) hann med några sidor i sista Stieg Larsson boken med, den är så spännande! =)

Vid 14-tiden åkte jag ner till stan för att hämta Björns telefon som varit på lagning.. kollade efter ett par sandaler men det finns verkligen inga som jag vill ha. Men hittade senare ett par fina vita tygskor på Skokanonen för endast 150 :-
Nu på kvällen blev det en härlig kväll vid sidan av fotbollsplanen, när det var Korpenfotboll på scemat. (de vann med 4-3 och älskling gjorde det kanonbra i målet!).

Har även hunnit med en sväng förbi Gustav för att hänga med honom, José och Fransiska! :)



Drömmer mig bort..








Det är omöjligt att göra någonting annat än att bara drömma sig bort nu. Till det där storstadslivet i Bangkok, och till de fina stränderna i Hua Hin. Längtar efter stunden då bli kliver av planet, och veta att yes, nu är vi äntligen framme. Att sedan komma till hotellet och sedan ut på stan och kolla läget.. Jag vet bara att det komme bli helt fantastiskt. Sen när vi är tröttna på Bangkok så drar vi vidare till Hua Hin för rejäl avkoppling (varvat med shopping såklart).
Thailand, om 23 dagar ses vi. Jag längtar!




A new week!

Denna helgen var riktigt härlig faktiskt! Ullared var kul, mycket folk, men det gick bra ändå tyckte jag! :)

Igår jobbade jag 07.00-21.30! Var en väldigt lång dag, men desto skönare när man väl fick gå hem. Det blir ju fina pengar med OB och allt, så man får se det från den ljusa sidan! :)
Ska jobba imorgon igen, men bara 8-14.30, så det känns inte så tungt, :)

Ullared

Godmorgon!
Om bara en liten stund ska jag ta mitt pick och pack och bege mig ner för alla trapporna (vilket idag känns extra jobbigt då jag har så ont i mina ben att jag knappt kan gå, hej träningsvärk!) och möta upp Lotta, Vidde och lilla Noah! :)

Har aldrig varit på ullared innan, så det ska bli kul.. Och så hoppas vi på inte allt för mycket folk! :)

Trevlig dag!

38 dagar kvar

Nedräkningen går förbannat fort nu måste jag säga.. Men det gör väl i och för sig ingenting, för jag längtar och vill till Thailand helst igår. :) Men jag gillar att längta med.. då blir det så pass underbart sen! :)

Idag blir det träning, och sen ikväll har Björn fotbollspremiär med Korpen, så det ska jag titta på. Ska bli kul faktiskt :)

Trust

Does trust really exist?

Jag har suttit och funderat ikväll, och kommit fram till det riktiga svaret (i alla fall för mig). Det finns aldrig någon person som man kan lita på till 100%. Inte någon. Även om man tror sig kunna göra det, så kommer det komma en dag då det visar sig att man hade fel.
Jag fick mitt sånt exempel idag. Av en kompis som jag ALLTID ställer upp för, även om det är mitt i natten. Jag har verkligen stöttat, givit råd, pratat, peppat.. ja, allt man ska göra. Men idag, så ville jag prata, bli lite peppad och få lite råd, och möttes med en sådan.. kyla att jag nästan började fundera på om vi ens är vänner.

Det blir bara en sådan chock. Man vet inte hur man ska reagera. Ena halvan av mig vill bara gråta och fundera över varför jag alltid är en sådan som ställer upp, en sällan får hjälp tillbaka? Och varför ska det komma när jag verkligen verkligen VERKLIGEN behöver råden. Det kunde ju ha kommit vid ett lite bättre tillfälle kan man tycka, men nej då.
Och den andra halvan känner bara för att rycka på axlarna och titta åt ett annat håll.

Dessutom, hur ska man lära sig att våga lita på någon över huvudtaget? Även om det aldrig blir fullt ut, så måste man våga lita på människor till en viss grad. Hur kommer det annars att bli? Ensam mot världen verkar inte så lockande.

Den stora frågan är, hur länge orkar jag?

Inredning

Nu har jag kommit på vad jag vill ha på väggen bakom sängen i vårt alldeles nästan tomma sovrum! Har inte presenterat idén för Björn än.. men jag tror inte han har något att säga till om. För jag vet att det kommer bli så fint! :)

uppåner

Vissa dagar blir allting bara mer jobbigt.
Småsaker som påverkar varandra, och gnager.

Hoppas på en bättre fredag.

Trevligt besök!

Såg nu när jag loggade in att även Torsten hittat min blogg, skoj! Tack för kommentaren. :)

Idag har inte varit en överdriven händelsefull dag. De ringde från jobbet, så jag ska jobba 07.00-21.30 söndagen den 17 maj, SKOJ! Men fina pengar.. :) Sedan så somnade jag så gott i sängen (minns dock inte att jag gick dit..) och vaknade vid halv 8 att Josse ringde och väckte mig. Hon hämtade mig och vi besökte hennes föräldrar. Det blev även ett besök på den välkända hamburgerrestaurangen Max innan hemfärd till Josse.
Var en väldigt trevlig kväll tycker jag :)

Nu sitter Björn och spelar NHL, och han svär inte och det brukar vara ett tecken på att det inte går åt helvete i alla fall!

Imorgon hoppas vi på bättre väder!

Slänger upp lite bilder från besöket i Göteborg förra veckan! :)







Ett glas vin på en måndagskväll

Jag måste erkänna att det känns lite.. fel, att dricka vin på en måndagskväll. Men man måste lyxa till det ibland, och jag har fortfarande helg. Så jag tycker att jag var värd ett glas vin efter att jag tvättat idag.. och ingenting i tvättmaskinen var ens till mig, utan det var 7 tröjor och tre par shorts till Björn.

Så, ett glas vin en måndagskväll, en dödssynd?

Countdown..

Tänk.. idag är det bara 45 dagar kvar tills vi åker till Thailand. Det börjar närma sig, och alldeles nyss tyckte jag att vi passerade 100 dagarna gränsen (ja, klart vi håller räkningen, det är ju något att se fram emot när vädret är som tråkigast..). Tiden går alldeles för fort ibland faktiskt. Rätt som det är så är vi tillbaka i Sverige, förhoppningsvis glada och nöjda. Men jag vill inte att tiden där nere ska gå fort. Väl där nere så får tiden gärna ticka långsamt, och jag tänker njuta av varenda sekund.

Innnan thailand är det ju dags för Bruce Springsteen (5 juni) och lillebrors stundent den 11 Juni i Sundsvall! :)

RSS 2.0