FFS

Jävla dålig arbetsgivarmoral.
Jag fick gå idag. eller egentligen imorgon. Men jag gick idag. Palla att man ska bli behandlad som en jävla skitkorv och inte få någonting för det?

Jag är så förbannad att jag inte vet hur jag ska hantera detta alltså. Jag blir frustrerad, och samtidigt.. ja, jag vet inte. Funderar på hur de blir för de andra, de kan ju också få gå vilken dag som helst. Så ska det inte vara på en arbetsplats. Då ska man veta hur när och varför. Jag vet ingenting just nu. JAG HATAR CORPORATE EXPRESS!

Ett trött inlägg

Det känns att man är tillbaka..
Sista kvällspasset idag, grymt skönt. Känner dock att det kommer ta lång tid innan det är slut. Lär gå segare än snigelslem..

Imorgon är det Halloweenfest, och utklädnad är ett måste. Så egentligen borde jag åka ner på stan och fixa lite nu, tror nästan jag måste göra det. Kommer inte hinna fixa allt imorgon.. För då tänkte jag sova länge då jag vill vara pigg på kvällen!

Det är väldigt dåligt med update nu, men jag orkar lixom inte när jag jobbar kväll. Tappat blogglusten lite med. Jag har så mycket annat att tänka på, och jag är så galet lycklig!

Living the dream

Då var vi tillbaka..
Började jobba idag igen, sådär lagom kul! Jag mår dåligt hela jag på grund av det, djupt deprimerad. Livet är inte lätt alltså.
Hinner inte träffa min snygging heller. Det är väldigt tråkigt. Eller vi ses 10 minuter vid skiftbytet. Usch, detta kommer inte funka. Kommer inte bli kul när han åker till Thailand heller. Är ju inte alls avundsjuk. NEJNEJ!

Du är så fin. Me like! ♥

gött mos

underbar helg.

du säger saker som får mig att må fantastiskt. ♥

Hemmafru nästa?

Yeah right..
Var ute hos Sandra igår i alla fall och det var riktigt roligt. Men var inte på gå ut humör, så jag mötte upp Björn i stan istället och så fick vi hem till lägenheten. Han är ju och gör högskoleprovet nu, så han behövde också ta det lungt! ;)

Så idag har jag lekt lite hemmafru. Klev upp 8 imorse, kunde inte somna om när de andra hade väsnats ett par timmar ;) Så jag klev upp och åkte hem till pappa för att hämta lite grejer och sen på affären för att köpa det sista. Nu har jag precis gjort marinaden till kycklingen och marinerat den, så nu luktar det gott i gott här! :) Bara att hoppas på att det blir lika lyckat som vanligt.. annars får jag skämmas!
Men det här hemmafru livet verkar rätt soft såhär efter en dag.. Har diskat, bytt sängkläder, torkat av lite och plockat iordning och börjat med maten. Jag skulle nog kunna leva såhär ett tag, haha, bara jag fick pengar för det ;) Kanske ska lägga fram förslaget? ;)

b.



Godkväll!
Även torsdagen har snart passerat, och jag känner mig sjukt mycket piggare! Riktigt skönt :) Om två timmar ska jag ta mitt pick och pack och gå bort till jobbet, och därifrån åka hem till Björn. :) Ska bli mysigt att inte behöva sova själv igen! :) På lördag ska jag vara riktigt snäll och laga mat och allt, :) Bara att hoppas att man verkligen lyckas den här gången ;)

Cheers

Godkväll..
Det är galet vad kroppen kan säga ifrån. Först har vi ju axlen som vägrar bli bra, förstår inte vad problemet är. Vill ju bara slippa ha ont.
När jag klev upp imorse hade jag så ont i kroppen att jag inte kunde hålla mig vaken. Så efter att ha kört pappa till jobbet vid 05.40 somnade jag utan problem. Upp vid 9 för att köra hem Björn, han skulle träna vid 10, men det blev vid 11. Jag somnade innan han åkte, och sov hela tiden han var borta, till ca 13.00. Hämtade pappa från jobbet vid 14, sjukgymnasten 15.30. Ny skön behandling mot axlen.

Kalas hos syster vid 18, kom hem 22.30. Döont i hela kroppen och ville bara försvinna. Kände mig som världens tråkigaste person i telefon.

Kan inte somna för jag kan inte ligga ner. Ryggen gör ont och jag kan inte svälja pga av att halsen är svullen. Kul att se hur man mår imorgon när man vaknar..

Congrats Susie



Grattis!
Idag fyller bästa syster 25 år!

Så ikväll blir det smörgåstårta och kanelbullar, mmm!
Men först, en besök hos min sjukt snygga sjukgymnast ;)

Svar på tal..

(: om Länge sen:
släng upp en bild på den då?

nåt mellan dig å björn? usa då?


Fick den här kommentaren, vem är det som skrivit den? Svårt att svara om jag inte vet vem du är! ;)

Länge sen

Ojojoj...
Var ett tag sedan jag uppdaterade på riktigt nu!

I fredags var i alla fall jag och Björn och såg Måns, Özz,Björn & Soran i Kalmar. Utan tvekan det roligaste jag gjort i HELA mitt liv. Fick svårt att andas ibland för man skrattade verkligen hela tiden :) Så, försök få tag på biljetter och se den!

I lördags var det fest, riktigt trevligt :) Var på Stenladan, och det var shyssta priser i baren och sjukt bra musik! Samt trevligt sällskap då :)

Sen i söndags så hade vi en riktigt dagen-efter-dag. Vi käkade pizza till frukost, godis till lunch och vissa åt kebab till middag, medan vissa andra höll sig till godisskålen ;) Jag somnade gott till Indiana Jones, och sen avrundade vi kvällen med första Amerixan Pie filmen! Gött mos :)

Köpte som sagt en dator idag, och jag älskar den! Den är sååå liten och behändig, och jag tror att man vänjer sig mer ochmer vid att den är så sjukt liten som den är:)

Mohahaa

Jag har blivit en av de coola nu..
Köpt en sådan liten liiiiiiten dator nu ;)

Kalmar nästa!


Nu drar jag snart till östkusten ;)

Björn Gustavsson, HERE I COME! :D (snygg bild, i knoooow, haha)

puss.

Sprängande



Aaaaah..
Jag har så sjukt ont i huvudet. Eller det är rätt lungt när jag bara sitter ner. Men resa på sig ska vi inte snacka om. Det är bak på höger sida, varför?
Bara jag inte har ont i huvudet imorgon, då blir jag inte glad.

Annars har det varit riktigt skönt att vara för sig själv ikväll, man behöver verkligen det. Ska se klart lyxfällan nu och sen tänkte jag duscha, och kanske, KANSKE försvinner huvudvärken. Annars botar vi den med den bästa medicinen, sömn ;)

Julen 2007



Härliga syster & jag.
Sista julen i huset.

Longing for tomorrow

Iiiiiiiiiiiiiiiiihhhh...
Imorgon ska jag få se Björn Gustavsson live! :) Jag hoppas verkligen att showen lever upp till mina förväntningar nu.. och de är inte lite höga ska ni veta! ;) Men skiter sig showen, har jag alltid världens bästa sällskap! ♥

Varit hos sjukgymnasten idag. Satan i gatan vad ont jag har nu. Känns som om att det aldrig kommer bli bra med denna dumma axel.

Fick nytt bankomatkort idag med. Framgång. Har ingen kod än bara! ;)

En litet smakprov




Godkväll

Inledning..
Fotograferingen gick strålande. Solen värmde till och med, och det var inte dumt! Fick nog en hel drös med snygga bilder med, svårt att säga innan man lagt in dem på datorn dock.
Gick till Björn direkt efter, och är kvar här än. Han är och tränar, medan jag och Buddha suttit och kollat på Shrek 3, men han somnade. Haha :)

Jag kommer sova som en stock sen, är verkligen hur trött som helst! Så sängen kallar snart, haha. Måste bara tigga åt mig lite kvällsfika sen när Björne är hemma igen! :)

Höstfotografering


Det är grymt härligt väder idag..

Så jag tänkte ta bussen (hör och häpna) ner till stan och bege mig till sjön för att fota lite! Hoppas det är lite höst kvar där nere, annars kanske jag hittar något annat roligt att fotografera :)

Tänkte träna idag med, vid 17! Ska bli grymt härligt :) Bara att hoppas att bensinen räcker fram och tillbaka, haha. Kan inte tanka heller eftersom jag inte har något bankomatkort!

Vart kommer de ifrån?


Alltså..
Här sitter man på msn, och så addar denna personen mig. Tänkte vafan, accepterar väl då.
Fick mitt ett gott skratt.

(mobilblogg)

 

MMS

 

Godkväll. Fortfarande helt slut efter träningen! Men man känner ändå att det är värt det, och jag längtar redan tills imorgon då jag kan återvända till gymmet och svettas lite till. Känner faktiskt att det ger resultat! Enda som är tråkigt är att jag inte kan träna fullt pga min trasiga axel. Blev sjukskriven 2 veckor till idag, sen ska jag börja jobba igen hoppas jag! Känns inge vidare att bara dra hemma hela dagarna.. PUSS!


Back home



Underbar helg..
Jag har haft hur roligt som helst hela helgen! Verkligen galet kul.

I fredags åkte vi som sagt ner, och vet inte riktigt när vi var framme, men väl på plats var det bara att byta om och börja ta igen det vi missat. Åkte med världens bästa taxichaufför, skojar inte. Han var helt galet rolig. Salle hette han i alla fall, och han dansade, sjöng och ropade följande till Bull när han tog ut pengar: "Ey, jävla svenne, skynda dig!!" Hur många yrkeschaufförer gör sånt? ;) Festen på Seglarsällskapet var sämst, så jag och Björn tog en taxi in till Ängelholm centrum för att träffa en lumparpolare till honom. Det var trevlig och vi drack en öl, för att sedan vänta på taxin tillbaka i en timme. Direkt när vi kom tillbaka från stan till festen, åkte vi från festen och hem, med samma taxichaufför! ;)

I lördags så var det väl ingen som var speciellt pigg, men alla levde, så vi åkte och shoppade lite, samt åt köttbullar på IKEA. (SÅ värt det). Fest på kvällen igen, och denna kväll var riktigt rolig! Var på utposten först och drack lite och träffade ännu mer lumparpolare till Björn. Sen drog vi vidare till Tivoli, och shit vilket roligt ställe! Enda tråkiga med denna helgen var att mitt bankomatkort försvann.. Men spärrade det och ingen har tagit ut pengar på något sätt. Så nu är det bara att vänta på det nya kortet!

Igår var det slappdag i högsta klass. Vi låg alla utslagna i soffan och kollade på tv, samt spelade Guitar Hero. Latheten steg oss så över öronen, att vi beställde pizza över internet hem till lägenheten. Haha, ibland kan man vara bra lat alltså!

Åkte hem vid 18.30 tiden och sov hos Björn. Honken kom över så vi såg på film, Top Gun. Typiskt killar att alltid titta på sån skit... ;)







e

That's all from HBG..


Helsingborg next


Adios..

Om ungefär en kvart kommer Björn och Linn och hämtar mig, sen åker vi vidare till Björn och Linn åker hem till sig. De ska göra sig iordning, och jag kommer somna i soffan, för jag är sååå trött!
Sen åker vi till Helsingborg, och ikväll ska vi till Ängelholm. Hoppas på en sjukt rolig helg nu jag i alla fall :)

Ska försöka hålla er uppdaterade!

PUSS!

(färgat håret och klippt luggen också förresten!!)

Komsi komsi vinter..



Beställde den här nyss.
Ingen aning om hur den sitter på, men det visar sig väl! ;)
Bra pris i alla fall :) Så nu kan vintern och kylan komma ;)

Ett år har gått..

Sen..
jag fick mitt körkort! Haha, bara halva prövotiden kvar. Känns bra! Men det känns verkligen inte som om att det redan var ett helt år sedan jag var så nervös att jag knappt kunde prata. Men det gick ju bra, och 10.26 (minns det så väl för jag kollade på klockan) fick jag höra: Grattis, körkortet är nu ditt!

Har precis varit och tränat. Det var den sämsta instruktören hittils. Ojämnt på höger och vänster, gällande tid och allting, musiken var heeeeeelt weird. Men det fick funka för idag.. Men tänker inte gå på hans pass någe mer i alla fall :)

Imorgon blir det Helsingborg, ska bli skoj! Så räkna inte med mycket uppdatering från min sida.. kanske via mms eftersom att det funkar så bra nu! :)

Riesentävling?

 

MMS

 

tävling om en sån här megapack med riesen kanske? ;) någon intresserad?


Halvtimme kvar till halvtimme

 

MMS

 

Halvtimme kvar till halvtimmes vila. Så trött att jag mår illa och känner mig inte hungrig. Nu är jag på "toa", även kallad extra rast när man inte orkar jobba mer. ;) vad gör ni idag? :)


Det är inge kul att jobba

 

MMS

 

Det är inge kul att jobba. Jag är trött och har ont i min axel. Jag vill bara krypa ner i sängen igen.. Men efter jobbet ska jag ner på stan och klippa mig. Ser ingenting under min lugg! Ska färga imorgon! :) puss.


Björn, Måns, Soran & Özz

Yes yes yes..
Nästa fredag ska jag och B åka till Kalmar och kolla på Björn Gustavsson, Måns Müller, Özz Nüjen och Soran. Ska bli så kul och vi hade verkligen tur som fick tag i de här biljetterna! :) Sen ska vi troligen gå ut och äta där och sova på hotell, mysigt! :)

På fredag åker vi till Helsingborg, ska också bli kul. Har lite olika planer för hur helgen kan sluta, det visar sig. Kommer nog bli sjukt kul i vilket fall :)

Sista dagen på sjukskrivningen idag, känns lite.. tungt. Den känns fortfarande inte helt bra, men får se vad sjukgymnasten säger på fredag. Kanske får förlängd sjukskrivning. och då måste jag hitta ett annat jobb. Så tänkte sätta mig och kolla på det nu.

Ska träna vid 18 tiden med, med lilla Sara ;)

Back home


Ännu en tågresa rikare..

Måste bara säga att denna var en av de bästa. På sträckan Sundsvall - Stockholm fick jag en ny kompis. Han heter Oliver och är 2 år gammal, och hur söt som helst. Klarblåa ögon och världens goaste skratt! Tiden flög förbi. (Vet inte varför barn alltid börjar prata med mig vart jag än är?) ;)

Skönt att komma hem igen i alla fall. Även om det varit hur kul som helst i Sundsvall, längtar ju såklart tillbaka. Men återkommer inte försen det är mer ordning i lägenheten och med saker runtomkring. Det blir bara jobbigt att vara i allt stök. Bättre de som ska bo där får fixa, så kan jag komma och glassa sen ;)

Nu ska jag strax iväg, och jag har längtar!

Sundsvall

Såhär är det..
Jag kunde inte avslöja något här ifall lillebror skulle läsa bloggen.
Men i fredags så bokade jag biljett upp till Sundsvall, och i lördags morse åkte jag upp. Framme 17.30 och mamma blev såå överraskad. Vi gick ut och åt på kvällen, och sedan drog jag iväg på fest och det var hur kul som helst att träffa alla. Verkligen saknat det.
Söndagen bestod mest i att fixa iordning i lägenheten, och sen var jag på bio på kvällen. Såg Stephbrothers, och den var såååå himla rolig! :)
Idag har jag varit på stan med mamma och ätit, och sen träffade jag en vän för en fika. Har även  hunnit med att träffa mina små älsklingar, Liam och Mira, och de är lika underbara varje gång!
Vill ta med mig dem hem! :)

Åker hem imorgon, så bilder och sånt kommer då :)

I miss you babe, see you tomorrow! ♥

Liten uppdatering

Såhär är läget..
Jag överraskade mamma och lillebror och tog tåget upp till Sundsvall i lördags.. Så nu är jag i Sundsvall.

Får inte låna datorn mer nu, skriver imorgon!

godmorgon! Har ni sovit gott? :) d

MMS

godmorgon! Har ni sovit gott? :) det har minsann jag gjort, och jag hatade att vakna och behöva kliva upp. (Det gör man kanske varje morgon iofs?) Fast, ändå. Idag kändes det rätt okej, känns som om att det kommer bli en kul lördag. Bara det blir kul ikväll så är jag nöjd, lite fest kanske? ;) nej, nu ska jag fortsätta med det jag höll på med. :) PUSS!


En gång i livet

En liten fundering..

Jag har funderat en hel del. Har ni tänkt på hur snabbt våra liv kan ändras? Det kan vara av både negativa och positiva saker. Du kan vara med om något otäckt, eller så kan du vara med om något helt underbart.
Men det är läskigt hur mycket vi låter oss påverkas.
Vi kan börja planera våra liv, efter någon annans tidsschema. VI kanske gör saker vi aldrig skulle göra annars.

Varför kan vi inte fortsätta stå på egna fötter? Göra som vi vill, när vi vill, när det passar oss, eller mig.

Svaret är enkelt.. för att vi mår bättre av att låta oss påverkas.

Pasta&kyckling sallad

Gott...
Blir pastasallad idag till middag. Med grillad kyckling, fetaost, gurka, soltorkad tomat & chaminjoner, färska såklart. Det är så gott! Sen lite Rhode Island dressing på detta.. mumma! :)

Träningen gick bra och det känns i hela kroppen nu. Men det är skönt, träning ska kännas. Ska nog köra ett pass ikväll mellan 19-20.15 med. Behöver konditionen lixom! :) Får se om jag orkar hela 75 min.. men det är bara att härda ut.. ;)

Dags för träning



Nu drar jag och tränar.
Ska bli jävligt skönt faktiskt!

Hungern tar över

Min mage skriker efter mat nu!
.. och därför tänkte jag göra en sub med kalkon och ost. mm! Gottigott! :)

Snart helg, får se vad som händer. Kollar på sista minuten biljetter till Sundsvall hela tiden, och det fanns inga idag, om man inte vill betala närmare 1700 kr, enkel väg då. Hoppas jag kan åka upp på lördag! Vore kul att se nya lägenheten och så :)

Dagens



Halsduk: Gina Tricot
Tröja: H&M
Jeans: H&M

Enkelt, bekvämt och snyggt! :)


While we waiting

Vissa stunder är bättre än andra..
Som de då man vet att man egentligen inte har någon tid att passa försen om några timmar, och man har ingenting speciellt man måste göra fram tills dess, att bara lägga sig i sängen och somna om. Man sover så gott så gott och det är lika underbart varje gång.

Speciellt när vädret är som det är, regn.. och regn. Välkomna till Växjö gott folk. Här sprängs det bomber och det regnar jämt! Ha en trevlig vistelse.

God damnit, blir nog en sväng hem till Norrland snart. Saknar allt det dära. Kanske imorgon? :)

I have a feeling..

... that everything's gonna be all right!
Ojoj, jag vet fortfarande inte vad jag ska skriva, så jag tänkte låta bilderna ovan visa hur jag känner istället. Detta är nästan barnsligt, sådär barnsligt som ett barn är på julafton ni vet. Massa förväntningar, massa glädje, ett leende som inte suddas bort och bara massor massor med.. lycka.

Förresten, jag fick åka BMW Z3 igår. Bilen jag drömt om sen jag var liten. Gissa om jag var lycklig?

RSS 2.0