Grattis älskling!



Idag fyller världens bästa Björne år! :)
Vi började firandet lite inatt redan (eftersom vi båda jobbar sent var det knappt en timme kvar till födelsedag när vi kom innanför dörren). Han fick en ask noblesse och ett presentkort från Åhlens. :) Alltid bra att börja med något litet..

Han slutar jobba nu vid 18, och då ska han bara på systemet, och sen kommer han hem. Då blir det middag, pressad potatis och fläskfile i någon sås, inte bestämt mig än. Ett glas vitt vin till detta. Sedan även lite presenter, men vågar inte skriva vad än ;)

Jag har också fått en present idag! En GPS av min käre far. En TomTom XL. Skitsnygg och verkar hur bra som helst! :) Så nu behöver jag inte oroa mig för att hitta rätt på jobbet längre.. känns väldigt skönt! :)



Challange

Blev utmanad av Stina!

UtmaningRegler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du?: My
2. Ett ord på fyra bokstäver: Myra
3. Flicknamn: Mira
 4. Pojknamn: Mose
 5. Yrke: Metrolog
 6. Färg: Mintgrön
7. Klädesplagg: Mössa
8. Mat: Makaroner
 9. Sak i badrummet: Matta
10. Plats/stad: Mallorca
11. En orsak att vara sen: Mastrubering
12. Något man skriker: Meeeeeeeeehh!
 13. Film: Men in black
14. Något man dricker: Mojito
15. Band: Motörhead
16. Djur: Mask
17. Gatunamn: Murmästarevägen
18. Bil: Mercedes
 19. Sång: My life would suck without you

Eftersom Björn fyller år idag (fredag) så får även han äran att göra denna utmaning.. ;)


1. Vad heter du?: Björn
2. Ett ord på fyra bokstäver: Bajs
3. Flicknamn: Beate
 4. Pojknamn: Benny
 5. Yrke: Brandman
 6. Färg: Brun
7. Klädesplagg: Badshorts
8. Mat: Big mac
 9. Sak i badrummet: Bastu
10. Plats/stad: Barcelona
11. En orsak att vara sen: Blind
12. Något man skriker: Bjööööööööööööööööörn!!!!!!!!!! (Tänk Emil, fast Björn)
 13. Film: Braveheart
14. Något man dricker: Budweiser
15. Band: Blink 182
16. Djur: Björn
17. Gatunamn: BJÖRNbärsvägen
18. Bil: BMW
 19. Sång: Bad boys boogie

Den som får med sitt namn mer än 4 gånger på denna utmaning gör det bra alltså.. :) /En stolt nybliven 22-åring.

Dags för jobb

Goddagens!
Idag är allt toppen. Det vill säga löning = fullt med mat i kyl och frys!
Jag tycker det är så mysigt att storhandla, och även om det känns som om att man köper allt som finns i hela butiken, är det alltid något man lyckas glömma. Men jag tror vi fick med det absolut viktigaste i alla fall :)

Nu ska jag snart åka och möta Jonas och få en ny maskin, och en massa tillbehör. Sedan börjar jag jobba 20.15, och jag ska jävlar i mig sälja maskinen nu. =)

En update för senaste tiden



Som ni kanske har läst i något tidigare inlägg, så har jag fått ett nytt jobb. Det är ett jobb som säljare för teknikföretaget Aroma Tech. Vi säljer en städprodukt som heter Pro Aqua, och döm den inte innan ni har sett den. Den är helgrym! :)

Så nu är jag ute och säljer denna hos vänner och bekanta, och jobbar sedan vidare via referenser från mina besök. Ett mycket bra sätt att jobba på! :) Tycker om det supermycket!

Sitter nu och lyssnar på våran utbildningsradio, vilket inte är det roligaste som finns, men det är bra för det är faktiskt en hel del bra tips :)

Back on track

Hello igen! Nu är jag tillbaka efter tre dagar i Malmö.
Har haft galet kul imellanåt, och mindre roligt vissa stunder. Men allt som allt så har jag lärt mig väldigt mycket!

Mer om det imorgon :)
Godnatt!

Off I go

Nu ska jag snart ta mina saker och bege mig bort till Björns jobb en sväng, vill pussa honom en sista gång innan jag åker. (Den egentligen anledningen till att jag åker dit är för att lämna hans träningssaker..) Vid 10 tiden kommer min skjuts och hämtar mig i Alvesta, och sen drar vi till Malmö. Bara att hoppas att vi hittar rätt, annars är det lite jobbigt ;) Då får vi ringa Allan :)

Hemma på fredag kväll igen, vet inte om jag har internet på hotellet, men det visar sig :)

Malmö nästa

Hallå allihopa! Imorgon åker jag till Malmö på utbildning med nya jobbet, ska bli spännande! Dock börjar jag blir lite nervös. Måste packa också.

Håller på att laga mat nu. Kyckling med medelhavs&franska örter och ris. Babe är och tränar innebandy, men borde ramla innanför dörren vilken minut som helst nu. Bara att hoppas att han inte glömde grädden till maten :)

love


JAG FICK DET!

Jag fick jobbet, hihi! Jag fattar det inte än, känns lite overkligt. Vet egentligen inte hur jag ska göra. Utbildning onsdag - fredag i malmö, trevligt du! :)

I'll give up



Jag vet inte vad problemet är, jag kan inte sova längre. Somnar alltid jättelätt på kvällen, men vaknar ALLTID vid 4 tiden, och sedan så kan jag inte somna om på riktigt igen. Utan slumrar kanske till i 10 minuter, vaknar, sover 5 minuter osv. Så nu när Björn jobbar tidigt, så ringer hans klocka 5, och då vaknar jag på riktigt. Som nu, nu har han börjat jobba, och jag kan inte somna om. Fast hoppet finns, för jag känner mig väldigt trött nu, men vet inte om det är någon idé att somna om. Kanske ska träna istället? :)

Nej, det blir frukost!

Valentines day

Vi hade en riktigt mysig dag igår! Började dagen med att jag fick en jättefin blomma (har tyvärr inte tagit något kort, men det kommer kanske). Sedan fikade vi hos farmor, för att sedan bege oss till Hovsaga för en riktig god middag! På plats fanns ävens Björns bägge bröder och deras familjer, så det var fullt hus. Efter maten gav vi oss ut för att åka pulka och snowracer! Det var inte igår kan man ju säga, men kul var det! :)



Vid 18 kom Joel och Cissi och hämtade oss, vi åkte och handlade mat och lite gotta, och for sedan hem till dem för att fixa iordning allt. Det blev potatis & rotfrukter i ugn, med lövbiff, guaccemole och beasås. Mycket gott och mycket lyckat. Lägg till ett eller fyra glas vin på detta, och ja, ni hör ju själva, en underbar middag!  :)

:)



Pics




Fredagen den 13e

Snacka om jag kommer köra lungt till jobbet idag, jag är verkligen jätteskeptisk mot sådana här dagar.

A night one my own

Jag var nervös helt onödan, allt gick jättebra. ( I alla fall om man frågar mig) På måndag får ni veta. :) Åkte och tränade efter det, och det blev ett riktigt bra pass och det var längesedan jag var så slut i kroppen efteråt, men det är så skönt när  man har den känslan. :)

Trött var jag idag, så jag har sovit bort största delen av kvällen, skönt. Imorgon är det jobb igen, så får inte sova ut imorgon heller. Ligger i sängen nu och väntar på att Björn ska komma hem från jobbet. Har gjort lite fika åt honom så nu hoppas jag att han blir glad :)

nervos.se



Jag är skiiiiiitnervös nu. Haha. Ska åka om 10 minuter, sedan får det bära eller brista..

Städning

Som ni såg på lappen nedanför, så ville han att jag skulle dammsuga lägenheten + soffan. Vem fasiken dammsuger soffan? :) Haha, i vilket fall så har jag inte gjort det än, men jag har vikt ihop massa kläder som varit slängda överallt, packat upp det från i helgen, plockat undan grejer som inte behöver stå framme, slängt all onödig reklam.. och ja, ska väl ta mig an disken och dammsugaren snart. :)

Hur delar ni?



Jag är faktiskt glad att jag har en pojkvän som (nuförtiden i alla fall) städar, lagar mat & diskar. Det enda han riktigt säger nej till är att tvätta, men det gör inte mig någonting, för jag tycker inte det är speciellt jobbigt. Sen att vi hjälps åt med det andra, tycker jag bara är bra. En ska inte behöva göra samma sak varje dag, dag efter dag efter dag osv, ja ni fattar.

Spänning.

Åh, nu börjar jag bli lite nervös. Nervös inför morgondagen. Vad jag ska ha på mig, vad jag ska säga, vad jag ska göra med håret och allt.Åh, måste nog vara vaken tills Björn kommer hem och se om han kan hjälpa mig. Eller i alla fall stötta mig. Dock är han inte hemma försen om 2 timmar. Galet. Jag är trött nu. Lite sugen på att sova, kanske blir bäst så man är laddad imorgon.

En helg i sann slottsanda..



I kyrkan efter att de sagt ja till varandra :)




Tårtätning.


Invasion från rymden, mycket lyckat spex.


Jag, svärfar & Björns morbror


Skulle bli ett fint foto.. men en viss svärfar bestämde sig för att också vara med på kortet! :)


Översta raden f.v. Mogge, Palle, Micke.
Mellersta raden f.v. Richard, Lollo, Björn, My.
Liggandes: Ellinor


Det fina brudparet som i skrivande stund befinner sig på Malaysia på Hilton Hotel. :)

Kort och gott var det ett mycket lyckat bröllop. Vigseln var inte långdragen, och tur nog så sa de ja till varandra. För att sedan åka med häst&vagn från kyrkan och sedan möta upp oss andra på Säby-Bjärka gamla slott för en heltrevlig middag. Äckligt var det ju inte heller för den delen :) Festen höll på till 2, och sedan kom vi väl i säng vid 3, för att kliva upp strax innan 9 för att äta fruktansvärt god frukost och ta del av presentöppningen. :)

Arbetsveckans sista dag

Åååååh, så skönt! Jag sov som en bebis inatt, men jag vaknade dock med ont i halsen. Men det ska jag ha bort under dagen nu, för efter jobbet ska jag träna, och sen ska jag packa och sen ska jag och kolla på innebandy. Sen imorgon måste jag upp såhär tidigt igen, för då ska vi till Linköping på bröllop ju! =)

Nej, nu måste jag kila, 2 dm snö på bilen som måste bort!

Snart helg igen!



Jobbet gick kanonbra idag. (Förutom det lilla missödet som hände när jag skulle skiva persiljesmör och jag har nu ett jack i min tumme). Men jag överlevde ändå.

Fick god pizza av Björns söta mamma till middag idag, supergott var det i alla fall. Framför allt skönt att slippa laga mat. Hon hade även fixat min klänning nu så nu kan jag ha den på lördag, perfekt! Älskar färgen påden, beautiful! :)

Ikväll är jag på hemmaplan, känns lite tomt, fast ändå skönt. Tror jag ska göra ansiktsmask och sånt roligt, och sen lägga mig tidigt, för jag är aptrött! Bara att hoppas på att pappa inte väcker mig sen när han kommer hem strax efter 23.. :)

I start the day with gossip..

Gossip Girl såklart! :) När Björn åkte till jobbet 05.40 imorse så kände jag mig jättepigg. Så jag klev upp, la mig i soffan och kikade på gossip girl. Den serien är helt underbar, och jag vill nästan gråta lite när det är slut varje gång, haha. En hel vecka tills nästa avsnitt kommer lixom!

Idag är det jobb som gäller som vanligt, 10-15. Rätt okej känns det nu, även om jag hellre skulle göra något annat är jag fortfarande tacksam för det jag har. Efter jobbet blir det bara hem och duscha och byta om, och sen ska jag och babe på stan. Han ska se om han hittar någon slips till bröllopet på lördag, och jag ska bestämma mig om jag ska köpa jackan eller inte.

Ännu en morgon

Tänk att jag lyckades vakna idag igen, efter en halvtimmes znoosande klev jag upp. Börjar jobba vid 10, och jag måste dock åka lite tidigare idag då min kära pojkvän glömde sina glasögon på handfatet. (Kanske inte så konstigt med tanke på att han vaknade 05.47 och börjar jobba 05.54 ) så han var nog med all rätt lite stressad.

Har lite ont i halsen idag, igen. Känner mig allmänt hängig och ja, vill helst bara ligga hemma i soffan och kika på serier och äta glass. Men jag måste jobba, för jag måste få ihop pengar till Thailandsresan. För där kan jag lova er att det blir en ny garderob :) Eller nytt innehåll i alla fall.

Förresten så har jag världens sötaste svärmor. Hon ska sy upp min klänning tills imorgon. Den som jag ska ha på bröllopet på lördag. Åh, den är så fin. Ni ska få se.
Nu måste jag borsta gaddarna, puss.

Feberyra

Igår hade jag feber, och jag måste ha drömt jättekonstigt. Eller så drömde jag inte, för jag skickade sms. Såhär löd konversationen. (Mina sms i fet text och Björns i normal)

- Hmm inte nyköping"
- Nyköping vad snackar du om älskling? :)
- Hinderbanan
- Vilken hinderbana i nyköping? My du pratar nog med fel Björn!
- Nej"
- Vilken hinderbana snckar du om då? Har aldrig varit i nyköping!
- Med kängo
- Vad har du fått i dig? Börjar allvarliget talat bli orolig!
- Nej kanin jag när bra
- Vafan yrar du om? Jag blir riktigt orolig! Kan du ge mig ett riktigt svar!
- Va- sover
- Du ska få se vad du skrivit, vet inte vad jag ska tro!

Dessutom hade jag skickat ett sms till mamma, hej mamma, stod det. Jag har ingen aning om vad jag gjorde igår alltså. Sjukt läskigt. Jag minns att jag lämnade av Björn hos Filip, och att jag körde hem, men inget mer!

RSS 2.0