yesman

Nu ska jag strax åka in till stan och gå på bio...
Jag, syster, bror och Björn ska på bio snart, ska bli väldans trevligt. Alla kammade hem varsitt biokort idag, så lika bra att utnyttja det så fort man kan! ;)

Juldagen

(bild från förra helgen aka lagfest)

Då var julen nästan över för iår också..
Slutet på julafton igår var trevligt som bara den. Åkte ut till Johan & co (där även Björn befann sig) och avslutade kvällen med music quiz! :) Mycket skratt och mycket juleskum.. mmmm!

Sitter hemma hos Josse nu! Om ett tag ska vi dra vidare till Jenny på förfest. Kvällen till ära är jag chaufför och det känns mer än okej. Lite krasslig så det är nästan bara skönt! :) Men håret är lockat och klänningen på! Så det ska nog bli en kanonkväll ändå med massor av trevligt folk! =) lite jobbigt bara att man inte är 20 år vissa dagar alltså...

Årets julklapp..

Jag har fått världens bästa julklapp..
Alltså, jag fattar det fortfarande inte. Jag kan inte smälta de, och kan fan i mig inte sluta le när jag tänker på det.
Jag ska åka till Thailand. JAG fick en resa till detta drömland i julklapp. Tack hjärtat! ♥

Lilla julafton

Jag kan inte fatta detta..
Eftersom att klockan passerat midnatt är det julafton imorgon. IMORGON. Är det någon som har julstämning över huvud taget? Inte jag i alla fall. Marken är grön, det är inte en snöflinga någonstans och ja, ingen sån där härlig julstämning man brukar ha. Vi har inte ens en julgran hemma då vi ska fira jul hos farmor och pappa tyckte det var onödigt att sätta upp den då. Iofs håller jag med honom lite.. men jag tycker att en stor del av julen är just att alla julklappar ska ligga under granen och mogna..

Imorgon (eller idag) ska jag i alla fall fira jul med hjärtat och hans underbara familj! Ska verkligen bli jättemysigt, tycker om allihopa så mycket. De är nog världens sötaste "extrafamilj" :)
Men innan detta ska jag och Kalle samt Martina träna, gött! Var där idag med och körde, helt slut fortfarande. Kanske börjar bli dags att sova med tanke på att jag ska upp om typ 8 timmar.. men vad gör det när det snart är jul? :)

Parteeeey

Tjena mors!
Är hemma hos Josse nu, har ätit asgod pizza och nu håller vi (läs Josse) på att städa ur världens äckligaste badrumspapperskorg. Den luktade inte mumma direkt kan jag garantera! ;)
Vi ska strax ner och slänga lite skräp och handla lite chirre! :)

Var på IKEA idag med Björn och hans föräldrar. Riktigt trevligt och det blev mycket fina grejer till Björnes nya lägenhet! Så kommer bli riktigt fint där tror jag :)

Nej, nu är det dags att leka rörmokare här hör jag..

Puss!

Tacos


Rester är inte alltid dumt..

Fick ett våldsamt sug efter tacos igår, och sa det till pappa. Och resultatet? Jag fick tacos till middag.. mmm! :) Finns massa kvar som jag tänkte äta till lunch om en halvtimme eller så när jag blivit lite hungrigare :)

Ska på en väldigt intressant föreläsning ikväll, ser fram emot det riktigt mycket. Hade tänkt hinna träna innan de, men känner mig lite småsjuk och tänkte att jag sparar mig till matchen imorgon istället, den är viktigare! :) Ska på stan med syster & Henke istället. (kan nog bli lite som ett träningspass det med.. )

Struktur, tack

Jag känner mig verkligen.. slapp.
Jag gör verkligen ingenting nyttigt om dagarna, och det stör mig. Det är skönt ett tag, men nu vill jag ha lite struktur, någonting att göra lixom. Så därför ska jag skicka in papper om att läsa Biologi A & B samt Engelska C på komvux med början i Januari. Hoppas på lite jobb snart med.. och de bara kunde ringa som de sa!
Lite jobbigt att ha utgifter, men ingen inkomst!

Snart klar för julen..


I år har jag varit ute i tid..

Riktigt skönt att nästan vara klar med julklapparna nu! Har bara en, max två, kvar att köpa. Tänkte fixa det imorgon, och sen behöver jag inte tänka mer på det, underbart :)

Var på stan med Jossan en sväng idag, riktigt trevligt. En tjej man kan skratta med det :)
Träning på kvällen och det gick väl sådär.. men resan dit och hem är alltid lika rolig ;)

Kom nyss ur duschen, orkar aldrig duscha direkt efter.. Eller snarare jag glömmer att packa ner grejer för att göra det direkt efter träningen som de flesta andra, haha! :) avnjöt lite god fika i form av Valio Sommarbär och rågrut med leverpastej, mums!

En härlig dag

Detta har varit en riktigt härlig dag :)
Började dagen med en sovmorgon, alltid lika fint! Sedan så kom pappa och hämtade mig när han slutat jobba vid 14 tiden och så åkte vi och kollade på lite julklappar, jag hittade en kanonbra till syster! :) Sen vid 16 tiden mötte jag upp Josse i stan och så tog vi en runda och kikade in Växjö stads enorma utbud.. Jag hittade i alla fall sista julklappen till Björn, så nu kan jag bocka av ännu en på min lista, skönt!


Efter det har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, lagade en otroligt god middag bestående av Spaghetti och falukorv. En av mina favoriträtter faktiskt! :)
Har tagit en härlig dusch och gjort både hårinpackning och ansiktsmask! :)

Min nya design är på gång nu förresten.. känns spännande! :)

Design

Jag har ingen ork..
Jag har väntat på en ny design länge nu.. men det verkar aldrig bli av.. så nu har jag gjort såhär sålänge, då den andra var alldeles för somrig. Kändes bara helt fel! :)

Helgen har i alla fall varit mysig. Hjälpte syster att packa lite i fredags och sen var det julbak. Noah är verkligen världens sötaste unge! :) Myskväll hemma hos Björn sen! På lördagen var det dags för systers flytt, och vi hjälptes åt allihopa. Var mycket grejer, men nu är nog största delen av flytten klar och den nya lägenheten börjar bli så fin så!
Fest samt utgång på kvällen, riktigt trevligt! :) Idag har jag umgåtts med syrran och bara tagit det lungt! :)

Sveriges goaste bak


Nu bär det snart av..

Väntar på att Björn ska hämta mig nu och sen ska vi åka till hans bror som sagt och julbaka, ska bli mysigt! :)
Hinner inte skriva mer nu för nu kommer han visst! :)

Ha en trevlig fredag :)

Snart helg igen!



Det är galet vad veckorna går fort..

Imorgon är det fredag igen och ja, helg! Först väntar lite flytt, eller jag ska hjälpa min kära syster att bära över lite grejer till nya lägenheten, fast det är på lördag det stora släpet går! Vid 16 tiden ska jag hämta upp Björn och så ska vi bege oss till hans bror för att julbaka! Ska bli riktigt mysigt :) Nybakta pepparkakor och mjölk är ju aldrig fel.. Lussebullarna står jag över för jag tycker inte om saffran! :)

Träningen idag gick riktigt bra! Skönt att det känns så nu faktiskt.. Hade ju sett fram emot matchen på lördag men då är ju inte min övergång klar ännu tydligen.. fast jag fick höra för 4 veckor sedan att den var klar.. Men det är så typiskt att nu när man varit bortrest och så och vill spela till tusen... saknas hur mycket folk som helst på lördag med så det känns extra tungt, riktigt viktig match med! Men får helt enkelt stanna hemma och hjälpa syrran att flytta.. samt åka till Lammhult och kika på soffor :)

Välkommen hem!


BabyBjorn


Snacka om att tiden igår gick långsamt..
Det kändes ungefär som om att klockan gick sådär långsamt som den gör på julafton ni vet, när man verkligen ser fram emot något. Men tiden gick ju i alla fall framåt, och vid kvart i 4 (15.44) kom B av tåget. Jag fick lixom en såndär härlig känsla i magen.. Det pirrade lixom. Oj vad glad jag bleev!

Åkte direkt ut till  hans söta föräldrar och åt en jättegod middag. Han även med presentutdelning! :) Jag fick mina efterlängtade thaibyxor samt en jättefin tunika! :) Bra smak är en sak som är säker att han har! Till sig själv hade han hittat massa fint. Bland annat en skräddarsydd kostym (som satt fruktansvärt bra) en extra kavaj och jag tror det var 5 skjortor! :) Mycket fint!

Nu längtar jag tills han kommer hem från jobbet.. iih :)

Morsning


ÅHHHHHHHHHHHHH!
Känns så overkligt att det är idag han ska komma hem. Iiiih, jag är så glad! Ryktades om att de skulle vara hemma vid 15-16 tiden.. så det är ju inte alls länge kvar! :) Nu går tiden dock fruktansvärt långsamt..

Första omgången tvätt är i maskinerna, härligt. Så de ska väl hämtas om 20 minuter ungefär kan jag tänka mig.

Jag är så sjukt trött, det är helt oförståeligt. Sjuksom på inväg kanske?

Nej, nu ska jag försöka sysselsätta mig själv! :)


15.15
Nu ska jag snart åka.. får se när det blir update.. Är nog lite upptagen med annat framöver :)


22.37
Behöver jag säga det igen att jag har världens absolut bästa pojkvän?

Nu är det äntligen måndag, äntligen!

Är jag den enda som tycker om att det äntligen är måndag? =D

Home!

Aaaah..
Jag överlevde tågresan! Första klass var ju faktiskt snäppet skönare än andra klass.. Mycket lugnare och inga skrikande barn.. ;)

Tänkte göra en liten sammanfattning av vad jag har gjort i sundsvall.

Tisdag 25 november: Hemresan och sen bara en lugn kväll, riktigt skönt.
Onsdag 26 november: Käkade pizza med Tony på Rimini, myycket gott. Sen in till stan för att kika på City - Ersboda (innebandy)
Torsdag 27 november: Gick på stan med lillebror samt färgade håret. (det blev grått, panik) Vid midnatt blev det filmkväll med Rasmus, Viktor, Emelie & Majk.
Fredag 28 november: Gick på stan med Romnique, fixade håret hos Kate! Det blev hur bra som helst. Sen blev det basket på kvällen, dock förlorade dragons. Efter matchen drog jag och Totte ut till Tony och hängde där ett tag.
Lördag 29 november: Var och kollade på Granlos innebandymatch, började bra men var tråkig på slutet! Sen blev det förfest hos Kate och sen utgång på Stadshuset. En riktigt rolig kväll.
Söndag 30 november: Gick på stan med mamma. Det var julskyltning och det regnade..

Måndag 1 december: Åt lunch med mamma på stan och köpte en julklapp till Björn. På kvällen blev det lite kalas för Niclas.
Tisdag 2 december: Lillebror Niclas 18 år! Innan vi gick ut och åt på kvällen för att fira detta, fikade jag med Cristoffer och hans kompis på stan.
Onsdag 3 december: Gick på stan med Micke och vi hann även med en sväng ut till Birsta City.
Torsdag 4 december: Var på Timrå IK - HV71. Viktigt att Timrå vann på övertiden!!
Fredag 5 december: Förfest hemma och sen utgång på Stadshuset. Helt okej kväll, dock lite folk!
Lördag 6 december: Var ner på stan en sväng, och sedan umgicks jag en stund med Johan och Tony när de fixade travet. Sen hem för att åka på hockeyn, Timrå IK - Rögle. (Vinst 5-2!!). Liam var även med och han var lika bäst som vanligt :)
Söndag 7 december: Hemgång!

On my way, again

Det här med tåg..
Det är visserligen ganska trevligt att åka tåg, men jag börjar bli less nu. Vaknade 06,15 imorse, cch taxin kom 07,50 för att köra mig till tåget som gick 08,11. Jag har fortfarande två timmar kvar innan jag är framme i alvesta där pappa ska hämta mig för jag orkar inte byta tåg en gång till. (har såååå mycket packning!)

Nu är han äntligen på väg hem! :) runt 15 imorgon trodde han att de skulle vara tillbaka i Växjö. Som jag längtar! :)

Växjö imorgon

Sista kvällen i Sundsvall, uppdaterar på tgået imorgon! :)

Thank god it's friday

Last weekend..
På måndag kommer Björn hem, och ja, om ni inte förstått det tidigare såååå längtar jag! Ska bli så kul att se alla bilder, höra han berätta, se allt han köpt och ja, bara se honom igen! :)

Hockeyn igår var helt okej. Det var ju bra att Timrå lyckades få in 3-2 på övertid, men det kändes som om att detta var en match som borde ha avgjorts innan full tid. Det var missade frilägen, skott som lika gärna kunde ha gått in, och ja, jävligt klantigt spel. Tappade puckar osv.

Ikväll är det lite fest på schemat. Brorsan ska invigas i krogvärlden, haha. Ska bli kul att se hur detta går. Men innan kvällen ska jag in till stan och träffa Alex och hans tjej, byta en par byxor till brorsan och köpa ett par strumpbyxor! :)  Mina gick ju sönder i lördags, haha..

You suck at impressions



Vaknade i alla fall redan vid 6 tiden, och tog en riktig mysmorgon. Låg kvar och kollade på tv, var mest nyheter men intressant ändå. Vid 7 pratade jag med Björn, underbart. Sen så kom den där jobbiga grejen, att man behöver gå på toa och man måste krypa fram från det varma täcket. Tur man kunde krypa tillbaka,,



Eftersom att Björn tydligen var jättebrun enligt sig själv, så åkte jag ner till stan och solade 10  minuter. Tog riktigt mycket faktiskt, skönt :)



Min nya tröja jag köpte på Monki igår :)


Downtown update



Var som sagt på stan med den här filuren igår. Han ville inte riktigt vara med på kort, så håll till godo att han över huvudtaget fastnade. (vissa dagar älskar han att vara med på kort, men tydligen inte när han hade munnen full med blåbärsmuffin).



Såhär fint blev hans hår. NI skulle ha sett hur krulligt det var innan han klippte sig.. Nästan så vi var tillbaka när vi väl lärde känna varandra, Minns hur han hade korkskruvar i håret och han såg nästan ut som en liten flicka.. så söt så. Tur du har blivit lite manligare nu Micke ;)



Hej, My heter jag och jag tycker att fikat på Wayne's är väldigt gott. Dock blir jag irriterad över att jag ALDRIG blir erbjuden att få ett stämpelkort. Har gett mig fan på att inte fråga om något heller.. Men kanske börjar bli dags då jag tror att jag snart är uppe i en gratisfika bara på min Sundsvallsvistelse. Men här är det ju lixom inne att fika där. I Växjö är det typ Askelyckan som gäller. Speciellt på sommaren. När man får sitta ute med alla fåglar och deras avföring som ligger överallt. Så det gäller att hitta en ren stol.

Åh, nu saknar jag sommaren.
Björn ligger vid poolen, KUL FÖR HONOM. Han avslöjade att han är brun också, tror jag vad jag vill om. Haha!

Nej, ni får mer update under dagen, är på riktig blogghumör idag!



Countdown

Tider flyger iväg ibland..
Imorgon är det två veckor sedan de åkte till Thailand, tiden går fort alltså. Snart är Björn hemma igen! På måndag! Åh, det är sååå underbart att det är bekräftat att flygplatsen öppnar på fredag igen, så deras flight på söndag borde inte vara något problem! :)

Ikväll ska jag och Totte på hockey. Timrå - HV71! Ska bli hur kul som helst. Mer hockey väntar på lördag då Timrå tar emot Rögle. Då ska även Niclas och Liam med. Mycket trevligt :)

idol 2008



Här har ni en värdig vinanre av Idol 2008 tycker jag :)

Downtown

Hej mitt vinterland..
Det snöade i stort sett hela dagen igår, underbart! Så nu är marken snötäckt, dock så ser det ut att ha blivit varmare under natten och det har blivit lite blask,. Så fryser det på nu kommer nog bli halt!

Underbara nyheter! Verkar som om att flygplatsen i Bangkok öppnar igen på fredag 00.01 (för att hedra kungen) och då kommer Björn & co kunna flyga hem som vanligt på söndag. Så nu håller jag tummarna för att jag kommer kunna möta honom på växjö station på måndag eftermiddag.. :)

Idag blir det en dag downtown med Mikael som sagt. Han ska klippa sig med, som av en ren tradition är nog utgången mindre svampig än när han klev in där. ;) Kameran följer med idag i alla fall. :)

18 år

t

Grattis grattis..
Idag, eller rättare sagt igår, fyllde min lillebror 18 år. Kan inte fatta att lillplutten är 18 bast. Men det har väl sina fördelar med.. han kan ju följa med på lite mer saker. ;)

Var på stan med Cristoffer och en kompis till han idag. Eller vi satt mest på Wayne's och fikade, det var riktigt trevligt. Sen vid 17 mötte jag upp mamma och Niclas och så gick vi till Viktoria och åt goood mat. Black&white blev det för alla tre, och det mättade fint. Resten av kvällen spenderades med film och bara lugn, väldigt skönt. Tror jag håller på att bli sjuk för är så fruktansvärt trött hela tiden.

Imorrn blir det stan med min lilla Mikael. :) ska bli fruktansvärt trevligt att träffa honom!

Ner med thailand

Jag blir så less..
Björn och de skulle ju flyga från Bangkok på söndag.. Den flygplatsen som fungerar så bra just nu? Så jag sitter och försöker få reda på info om hur det ska lösas. Ifall de ska bege sig till Phuket och flyga därifrån, eller om de bara ska vänta...Ååååh, jag vill inte vara ifrån honom en dag till!

RSS 2.0