finaste

Detta är nog genom tidernas sötaste unge!


tävling

Jag är med och tälvar här!


farbror doktorn


Idag fick jag nog av att vara sjuk, så jag fixade en tid på vårdcentralen, och var där idag vid 10. Fick hostmedicin och en kortisonnässpray utskriven, tack doktorn! Nu hoppas vi på att jag blir frisk.. inte kul att jag missade jobbet i måndags, och missar imorgon med för jag kan inte jobba när jag är sjuk! :(

Hoppas hoppas hoppas att jag kan jobba på lördag!


new york

 


dif - hv, 7;3

Hockey på tv, spännande. 25 skott efter första perioden, ska bli spännande att se hur de slutar. Hoppas så klart på vinst för Djurgården!

Annars har jag inte gjort mycket idag, mest legat i sängen och varit sjuk. Men lägenheten såg ut som fan, så jag ansträngde mig en stund och diskade allt, plockade utan och har även tvättat en maskin som alldeles strax ska hängas..

Glassen och soppan jag fick av pappa gjorde underverk! THANKS DADDY!

tack pappa


a saturday in south


Ja, vad ska man säga?
Gårdagen var trevlig. Började med lite spel hos Anna och Moa. De blev tjejerna mot killarna, och självklart vann vi tjejer. Vad annars? Sedan snackade vi massa skit och vid halv 1 begav vi oss ner till Utposten. Jag mådde dock skit, hade så ont i  halsen och öronen och ja, allt. Ville bara hem och sova. Kom hem vid halv 3, och vid de här laget kunde jag knappt svälja alls. JJohan och Björn sov i soffan, mer plats åt mig i sängen ;) Dock tyckte de att de var kul att ha ljudet på max så jag vaknade vid 4 och fick gå upp och sänka. PUH!

Lång text. Tråkig text.

Nu blir de snart mat i alla fall, lasange vankas det.

helsingborg

Vi tog en liten promenad efter begravningen ner till centrum. Vi stannade vid vattnet och njöt av solen. (även om de blåste som f-n).
Begravningen var fin, sorglig men väldigt fin.


oboy!!

Oboy är så sjukt gott. Nästan för gott.


jordsgubbsglass

Åh vad gott det är med glass när man har ont i halsen! För en stund glömmer man bort hur ont man egentligen har. Skönt.
Om ca två timmar kommer finaste B hem och då ska vi packa lite snabbt och sen ska vi åka till Helsingborg. Ska bli trevligt och kul att träffa Johan och Elin, men mindre kul med begravningen imorgon.. Men jag tror den kommer bli fin. Väldigt fin.

överlevnad

Min hals är så svullen att de är en kamp att svälja. Fattar inte varför man bara får ta en Bafucin VARANNAN timme? De känns som att de är de enda som hjälper.. men får snart ta en till. Nu ska jag återgå till att kolla på the big band theory! :)


biceps



Jag är helt slutkörd i mina armar just nu. Orkar knappt skriva dessa rader, haha. Men det är skönt. Då vet man att man har gjort sitt bästa på gymmet.
Ikväll blir det bara hur lungt som helst, ska hjälpa B med hans studier lite bara. Kanske att vi åker och handlar lite, för det behövs!

Ny design


Nu har min domän slutat fungera, lite tråkigt, men detta överlever vi ändå, eller hur? Min design kunde inte heller vara kvar då, utan nu har jag plockat ner en gratis snygg design att ha så länge.

Väntar nu på att Thomas ska komma hit och hälsa på, ska bli trevligt. Inte träffat honom på nästan ett år :) Trodde jag skulle jobba idag också, men de blir inget.. vet inte riktigt varför, men det är väl bara att acceptera det hela!

20100410

 

Nu drar jag till campus och umgås med mina fina vänner, och sen väntar jobb 01.00 - 04.00, skoj skoj! Sedan ska jag hem och sova ett par timmar och sen imorgon, ja då väntar jobb med laget. Så blir de ingen mer uppdatering idag förstår ni varför! :)


Gymmat



Var uppe vid 9.30 idag, men kom inte iväg till gymmet försen 11 tiden. Men väl där gick det bra. Tränade rygg och lite triceps idag, och det känns. Helt slutkörd!

00.08

 

Skjorta H&M herr, ringar H&M


00.04



Över midnatt, igen. Lägger mig aldrig i bra tid numera. Jonathan är här, och han har mycket att prata om. Vi snackar om allt möjligt och har det allmänt trevligt. Blir nog sängen rätt snart ändå, jag är trött och ska träna imorgon igen.

20100408



Idag har jag haft en mycket trevlig dag. Började dagen med ett träningspass, mycket skönt och det gick väldigt bra. Sedan hem till svärföräldrarna för lite mat och latande i solen. Sedan med pappa och kolla nya glasögon, hem och duscha fort fort, för sen var jag och klippte mig! Känns väldigt kort just nu.. men de blev bra. Jag är nöjd! Sedan bara hem och slappa och där är jag nu. Gött. Nyss sett lyxfällan, och ja, jag fattar inte hur människor funkar.. 100 000 kr varje månad??

På senaste

Goddagens!
Var ett tag sedan jag uppdaterade här, och snart kommer även min webbadress försvinna, då jag inte känner för att betala för den längre. Men jag kanske ångrar mig, man vet aldrig! :)
Jag har hunnit med en hel del sen senast iaf. Har tränat en massa och jag bara älskar det, man mår så bra av det! Sen blir man ju snyggare också ;)

I fredags, på självaste långfredagen, fyllde Lollo 30 år och de bjöds på fest. God mat, trevligt sällskap och god dricka gjorde kvällen riktigt trevlig :)



På lördagen var vi sedan hos Joel och grillade. Riktigt gott och trevligt blev de! En tråkig nyhet höll på att förstöra kvällen, men tack gode gud att vänner finns. ♥

 


RSS 2.0