Skåne nästa

Snacka om att vi här nere i Växjö blivit bortskämda med vädret på senaste tiden..
Sol varenda dag! Dessutom klarblå himmel och mellan 15-20 grader varmt! Nu har man verkligen börjat vänja sig vid detta.. :)

I vilket fall så åker vi till Helsingborg imorgon, för att hälsa på Johan&Bullen. Ska bli trevligt! Där nere kan jag tänka mig att det är ännu mera vår.. bara att hoppas! :)

Helgen













Långfredagen

Uppe tidigt idag, nästan med tuppen!
Redan vid 9 var både jag och Björn vakna! Det var jäkligt varmt i sovrummet och nu är det sjukt varmt i köket där jag sitter nu. Det är nackdelen med att bo på fjärde våningen (högst upp), det blir så jäkla varmt. Kan bara tänka mig hur det kommer bli till sommaren. Får bosätta mig på balkongen eller så :)

Björn är iväg och ska gå runt sjön, hade varit härligt! Men jag har för ont i höften för det (nej, jag är inte gravid). Fattar inte vad jag gjort. Går jag korta sträckor märker jag ingenting.. men igår när jag och han jag jobbade hos hade varit ute och cyklat / gått så hade jag så sjukt ont att jag knappt kunde gå. Sedan så skulle jag gå ända hem en timme efter detta, och när jag kom hem kunde jag inte ens ha jeansen på mig, för höften blev svullen och det gjorde sååå galet ont. Någon som vet vad detta kan bero på?

Skärtorsdagen

Äntligen påsk, eller hur? :)
Nej, det är inte direkt så jag pyntar hela lägenheten och gör det jättepåskigt.. jag har en kyckling, en handduk i köket och ett påskkort på kylskåpet. På tisdag är ju ändå påsken över och då känner jag att det är lite smått onödigt att plocka upp och sen plocka ner igen..

But, anyway.. Jag håller på att baka bullar, ingen aning om de blir goda eller inte för jag är inte sugen på att smaka. (Vad hände där lixom?) så får vänta tills Björn kommer hem.. men han är rätt svårövertalad när det gäller bullar, men får väl se vad chefen säger :)

Imorgon kommer mamma & Tommy på middag! Dessutom kommer även Tony & Lotta, samt min lilla syster! :)

Inte mycket nytt..

Hallå!
Idag har jag inte gjort speciellt mycket.. jobbade 08.30-16.00, så det var rätt lungt! :) Efter jobbet kom pappa och hämtade mig och vi åkte och kikade på cyklar. Behöver verkligen en så jag kan ta mig till jobbet.. :)

Sen jag kommit hem har jag varit flitig, plockade fram strykbrädet och strök massa pikétröjor till lille Björn så han slipper gå naken, och lite annat med. Så nu är det ingen tvätt och inget att stryka på ett tag, skönt!

Ojämna veckor = skit

Först, jag vill börja med att gnälla riktigt ordentligt. På våra grannar. Igår till en början, kom hem från jobbet och ville bara sitta och läsa, slappna av och komma ner i varv från jobbet lixom. Tror ni det gick? Nej, för de spelade "..and i would walk five hundered miles..." minst tio gånger i rad, så högt att jag hörde hela låten, precis som om att jag spelade den här inne hos mig. Blev nästan galen, men till slut gav de upp och jag tänkte väl att det kanske bara var en engångsförtelse. Men nejdå, idag, samma sak. Skithögt. Kände inte igen musiken, men jag hörde den klart och tydligt.
Han måste vara döv som bor där inne alltså.

Sen är det de här med att vara tillsammans med någon som jobbar skift, återigen, det suger. Ikväll  hade jag verkligen sett fram emot att han kom hem strax efter 23 och vi kunde lägga oss tillsammans. (Igår blev det av då jag somnade i soffan och han spelade tv-spel) Men nu ska han spela fotboll, EFTER jobbet. Vilket innebär att han kommer hem någon gång runt 1. Sålänge orkar inte jag vara vaken.. suck.

Det är svårt att sova utan den där godnattpussen.

Boktips



Måste rekommendera denna boken! Min enkla sammanfattning är; det går verkligen inte att lägga ifrån sig den. Man vill fortsätta att följa hans kamp, se hur det går. Ett mycket bra boktips från min,

En återberättelse..

Snacka om en härlig helg måste jag säga!
Fredagen var inte så speciell, men resten.
I lördags sken solen och det var riktigt varmt redan klockan 8 (!!!) på morgonen. Dagen till ära hade vi lovat Mona att vi skulle hjälpa henne att flytta, sagt och gjort. Det blev några timmars slit i värmen, men det gick bra och jag tyckte ändå att vi var klara på kort tid. Med tanke på att det var rätt mycket som vi flyttade..
På kvällen var det fortfarande varmt och vi åkte ut till Björns föräldrar för att grilla. Kunde sitta ute och äta efter klockan 19, så det var riktigt skönt. Sedan dagens höjdare.. Z3:an var hemplockad, och vi fick låna den en stund och tog en liten mysig åktur. Åkte ner till Evedal, och bara hade det mysigt.









I söndags så var det kalas på schemat. Lollo fyllde år och detta skulle firas med grillfest. Blev en mycket lyckad fest / kalas, och alla verkade nöjda. För att fullborda kvällen hyrde vi 5 filmer och köpte ett kilo godis, sen somnade vi gott i soffan :)
Bilder från söndagen får komma en annan dag, för de är på den andra kameran, och har inte programmet till den på denna datorn.

Sitter förresten på balkongen fortfarande, hur skönt som helst. Tänkte läsa klart min bok nu, hörs senare!

En morgon i smärtans tecken



Vaknade av väckarklockan, klev upp och la mig ner lika fort. Så j*vla ont i magen! Kan inte ens stå upp.. Om jag ligger ner som jag gör nu, så känns det nästan ingenting. Så fick ringa till jobbet och säga att jag inte kunde komma in idag, tråkigt!

Igår efter 14 hade jag och Björn världens mysigaste dag i alla fall. Solen sken och vi var ner på stan och njöt av värmen. Det gick faktiskt att gå i tunn jacka med uppkavlade ärmar, och svettas! Hurra för våren. Hoppas på återkommande av solen idag!

Photo




RSS 2.0